Univé Rechtsbijstand Zakelijk

Als (startende) ondernemer zijn een aantal zaken erg belangrijk. Een nogal eens onderbelicht onderwerp is het afsluiten van een zakelijke rechtsbijstandverzekering.  Dit geheel ten onrechte, want het afsluiten van een zakelijke rechtsbijstandverzekering zou één van de eerste zaken moeten zijn die jij als ondernemer moet regelen. Het afsluiten van een zakelijke rechtsbijstandverzekering kan je veel geld besparen. Want een dergelijke verzekering is namelijk veel voordeliger dan wanneer je een advocaat in moet schakelen. Op deze pagina stellen we de Univé Rechtsbijstand Zakelijk nader aan jou voor.

Het belang van het afsluiten van een zakelijke rechtsbijstandverzekering

Je denkt het als ondernemer allemaal prima voor elkaar te hebben. De orderportefeuille stroomt vol en alles lijkt je voor de wind te gaan. Tot echter een klant ineens de afspraken niet nakomt. Tot een relatie de rekeningen niet meer betaalt en tot het moment dat een werkgever een ontslag weigert of er een geschil over de arbeidsvoorwaarden ontstaat. In dergelijke gevallen is juridische ondersteuning onontbeerlijk. Als ondernemer mis je vaak de specifieke kennis die in dat geval echt bitter noodzakelijk is namelijk.

Univé Zakelijke rechtsbijstandverzekering: veel goedkoper dan het inschakelen van een dure advocaat

Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering betaal je een bedrag per maand. Dat bedrag is in alle gevallen veel goedkoper dan wanneer je een advocaat bij een zakelijk geschil in moet schakelen. Heb je een rechtsbijstandverzekering afgesloten, dan ben je verzekerd voor juridisch advies. Dit kan inderdaad gaan om een advies bij een geschil tot de gang aan de rechtbank aan toe.

De voordelen van de Univé Rechtsbijstandverzekering Zakelijk

Wat betreft aanbieders van de rechtsbijstandverzekering heb je veel te kiezen. Zo zou je voor de Univé Rechtsbijstand Zakelijk kunnen kiezen. Met Univé kies je in elk geval voor een verzekeraar met een zeer goede naam. De dienstverlening is perfect en je wordt altijd snel en kundig geholpen als je kiest voor Univé Rechtsbijstand Zakelijk. Univé Rechtsbijstand Zakelijk? Je krijgt dan niet te maken met wachttijden bijvoorbeeld. Ook worden geen poliskosten berekend en van een eigen risico is al evenmin sprake. Kies je voor de standaard verzekering bij de Univé Rechtsbijstand Zakelijk, dan geldt er een standaard dekking tot 50.000 euro. Voldoende redenen dus om voor Univé te kiezen, een verzekeraar met Noordelijke roots maar ondertussen een bekend gezicht in heel het land.

Vergelijk de verzekeringen op Rechtsbijstandverzekering.nl

Hier op Rechtsbijstandverzekering.nl lees je alles over deze voor ondernemers erg belangrijke verzekering. Verder worden hier alleen de beste verzekeraars nader aan jou voorgesteld. Door deze hier op de website met elkaar te vergelijken, weet je altijd zeker dat je de voor jou perfecte zakelijke rechtsbijstandverzekering kiest. Doe er je voordeel mee!

Waarom sluit je als ondernemer een zakelijke rechtsbijstandverzekering af?

Een zakelijke rechtsbijstandverzekering helpt als je een zakelijk geschil hebt. Het afsluiten van een dergelijke verzekering is in elk geval veel goedkoper dan het inschakelen van een advocaat.

Wat wordt verstaan onder een zakelijk conflict?

Je kunt de zakelijke rechtsbijstandverzekering inschakelen als je een conflict krijgt met klanten, bijvoorbeeld ver afspraken die niet nagekomen worden en betalingen. Ook als je problemen krijgt met werknemers biedt de verzekering echt uitkomst.

Waarom check je altijd eerst Rechtsbijstandverzekering.nl

Op Rechtsbijstandverzekering.nl lees je alles over de zakelijke rechtsbijstandverzekering. Ook worden de verzekeraars aan jou voorgesteld. Vergelijk ze hier en maak de voor jou beste keuze.

4.9/5 - (12 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo