Vind de goedkoopste rechtsbijstandverzekering

Op zoek naar de goedkoopste rechtsbijstandverzekering? Rechtsbijstandverzekeringen zijn er in een groot aantal soorten en maten en kunnen enorm verschillen per gekozen verzekeraar en pakket waarvoor je verzekerd bent. Als je op zoek bent naar een (nieuwe) rechtsbijstandverzekering, maar je wilt niet te veel geld uitgeven is het slim om op zoek te gaan naar een verzekering met de laagste premie. Uiteraard moet je wel rekening houden met de opties die de verzekering biedt en de modules waar je voor verzekerd bent.

Op zoek naar de goedkoopste rechtsbijstandverzekering

Op Rechtsbijstandverzekering.nl helpen we je met het vinden van de rechtsbijstandverzekering die het beste aansluit bij je wensen. Door te kiezen welke modules – bijvoorbeeld wonen en verkeer – je wilt gebruiken kun je je zoekopties aanzienlijk verkleinen en snel tot de beste optie komen. Je mogelijke rechtsbijstandverzekering vergelijken kan je enorm helpen in erachter te komen wat je belangrijk vindt.

Een goedkope rechtsbijstandverzekering: verschillende onderzoeken

Veel rechtsbijstandverzekeringen worden met elkaar vergeleken door middel van tests en vragenlijsten beantwoord door klanten. Een aantal aspecten waar bij deze onderzoeken rekening mee worden gehouden is de hoogte van de premie, de mogelijkheden die je hebt voor de verschillende dekkingen en het mogelijke eigen risico. Er zijn een groot aantal maatschappijen die een relatief goedkope rechtsbijstandverzekering aanbieden zoals Nationale Nederlanden, Centraal Beheer, Lancyr en de HEMA, allen met verschillende mogelijkheden en prijzen. De goedkoopste rechtsbijstandverzekering staat in de tabel hierboven vermeld.

Rechtsbijstandverzekering van Lancyr

Lancyr biedt niet langer de goedkoopste rechtsbijstandverzekering aan

De kosten van een rechtsbijstandverzekering kunnen enorm verschillen en hangen vooral af van de hoeveelheid dekking die je wilt hebben. Hoe hoger de dekking is die je wilt, bijvoorbeeld modules wonen, consument én verkeer, hoe hoger de premie ook vaak zal zijn. Verder is de hoogte van de premie ook afhankelijk van je gezinssamenstelling en of je een eigen risico wilt accepteren. Gemiddeld zal een goedkope rechtsbijstandverzekering je tussen de €80 en €150 per jaar kosten, afhankelijk van deze verschillende factoren. De rechtsbijstandverzekering van Lancyr is een goedkope rechtsbijstandverzekering en biedt vaak zelfs de helft van een maandpremie van andere maatschappijen. Voor een verzekering waarbij je verzekerd bent voor consument en wonen ben je bij Lancyr zo’n €5 kwijt, terwijl dit bij andere verzekeraars al snel €10 of €12 per maand zal zijn.

Daarom kiest Nederland voor Rechtsbijstandverzekering.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Banner Centraal Beheer Rechtsbijstand
De premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkosten Consumentenbond logo