Arag Direct

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Je hebt geen verzekering naar wel een conflict en je bent dringend op zoek naar juridische hulp op het gebied van arbeid? Dan wordt het de hoogste tijd om Arag Direct in te schakelen. Zij bieden je juridische ondersteuning on demand, alleen op het gebied van arbeid.

Rechtsbijstandverzekering geen oplossing tijdens een al lopend conflict

Doorgaans denken mensen op het moment dat  sprake is van een arbeidsconflict in de eerste plaats aan een rechtsbijstandverzekering. Heb je die echter niet afgesloten voor er sprake was van het conflict, dan kan de verzekeraar niets voor je doen. Al lopende conflicten of conflicten die al enige tijd in de lucht hingen nemen zij niet aan, zoals verder vaak sprake is van een wachttijd.  Om jou toch de benodigde rechtshulp te verlenen, kun je kiezen voor een van de dienstenpakketten van Arag Direct. Je koopt dan precies die diensten in die noodzakelijk zijn, zonder dat je dus een verzekering hebt. Arag Direct is specialist op het gebied van alles wat met arbeid te maken heeft. Dreigt er ontslag of heb je een probleem over een ziekmelding of ziekteverzuim? Is er iets aan de hand met je arbeidscontract? Het zijn onderwerpen die je met het inschakelen van Arag Direct op kunt lossen.

Precies die juridische hulp die jij nodig hebt

Arag Direct is er voor iedereen. Het biedt juridische hulp als dat noodzakelijk is en als je dus niet verzekerd bent. Ook ondernemers kunnen prima van de service van Arag Direct gebruik maken. Of je nou particulier bent of ondernemer, je krijgt steeds te maken met ervaren juristen die bovendien de hulp van ruim zeshonderd andere juristen in kunnen schakelen. Over ervaring en expertise hoef jij je dus geen zorgen te maken. Bij Arag koop je voor een betaalbare prijs juridische hulp in. Het eerste contact kun je simpel via WhatsApp leggen. Op basis van die informatie krijg je meteen een eerste advies om vervolgens een keuze te maken over de af te nemen pakketten of diensten. Je kunt de gehele zaak uiteraard ook in handen leggen van deze specialist op het gebied van arbeidsconflicten. Soms echter is alleen het doornemen van documenten al voldoende. Wat je ook aan juridische ondersteuning zoekt, Arag heeft steeds alle expertise in huis om je van dienst te kunnen zijn. De ondersteuning kan relatief klein zijn.  Arag kan je ook bijstaan als de gang naar de rechter gemaakt wordt.

Vergelijk hier de aanbieders en kies voor de voor jou beste oplossing

De voordelen zijn groot. Je weet precies welke diensten je afneemt en wat de kosten zijn, je weet bovendien zeker dat jouw zaak meteen opgepakt wordt en dat jouw belang steeds voorop staat. Deze rechtshulp on demand is een service van Arag Legal Services, zoals veel meer verzekeraars deze manier van rechtshulp aanbieden. Onderling bestaan grote verschillen over zowel de aangeboden diensten als de tarieven die gerekend worden. Om die reden is het heel verstandig hier op rechtsbijstandverzekering.nl de aanbieders te vergelijken om zo een weloverwogen keuze te maken.

Waarom schakel je Arag Direct in?

Je doet een beroep op de diensten van Arag als je geen verzekering hebt maar wel rechtshulp zoekt op het gebied van arbeid. Je koopt de gewenste diensten in tegen een vooraf vaststaande prijs.

Wat kan Arag je precies bieden?

Arag bied je rechtshulp door ervaren juristen tegen een vooraf vaststaande prijs. Daarbij richt het zich alleen op arbeid. Hangt je ontslag boven je hoofd of is er onduidelijkheid over het arbeidscontract? Het zijn precies zaken waarin Arag zich specialist mag noemen.

Is Arag de enige aanbieder van rechtshulp on demand?

Nee, dat is het zeker niet. Omdat de aanbieders verschillende pakketten voor verschillende tarieven aanbieden, doe je er verstandig aan hier op deze website de aanbieders met elkaar te vergelijken.4.9/5 - (32 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo