Centraal Beheer juridische hulp

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

of lees hier meer informatie over de rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer >

Ook Centraal Beheer heeft een rechtshulp on demand service: Centraal Beheer juridische hulp. Ook bij deze aanbieder kun je rechtshulp krijgen zonder een verzekering te hebben. Je hoeft geen verbintenis te hebben met Centraal Beheer om van de diensten gebruik te kunnen maken.

Centraal Beheer juridische hulp: rechtshulp zonder verzekering

Bij Centraal Beheer weet men dat veel mensen geen rechtsbijstandverzekering hebben afgesloten. Ze weten ook dat ook die groep mensen bij een conflict betrokken kan raken waarbij juridische ondersteuning noodzakelijk is. In die gevallen kan Centraal Beheer juridische hulp dus uitkomst bieden. Vaak hebben mensen behoefte aan rechtsbijstand op het moment dat ze bij een conflict betrokken zijn geraakt. Verzekeraars bieden nooit ondersteuning bij een al lopend conflict. Bovendien geldt een wachttijd als je dan wel meteen een verzekering afsluit.

Conflicten rondom wonen, werken en verkeer

Centraal Beheer juridische hulp biedt wel meteen ondersteuning, dus ook gewoon bij een lopend conflict. Die conflicten kunnen betrekking hebben op zaken rondom wonen, werken en verkeer. Het grote voordeel van deze prepaid rechtshulp is dat je zaak meteen opgepakt wordt door gekwalificeerde juristen, vaak al binnen 24 uur. Een wellicht nog groter voordeel is dat je steeds precies weet wat de kosten zijn. Dat voorkomt financiële tegenvallers achteraf.

Veel wordt duidelijk na het eerste intake gesprek

Welke hulp je precies kan helpen ontdek je al snel tijdens het gratis intake gesprek dat je met een jurist van Centraal Beheer voert. Dat gesprek duurt een half uur. Jij vertelt over het conflict dat ontstaan is en de jurist laat je weten hoe hij je kan helpen en wat precies de mogelijkheden zijn. Soms kan het opstellen van documenten al voldoende zijn, in andere gevallen kan het zelfs ondersteuning betreffen die tot aan de rechtszaal gaat. Centraal Beheer biedt het allemaal en dat tegen zeer betaalbare prijzen en tegen vaste prijzen. Je weet dus steeds waar je financieel aan toe bent als je zaken gaat doen met rechtshulp on demand van deze aanbieder.

Gebruikmaken van een groot netwerk aan juristen

Wat betreft deze vorm van juridische ondersteuning werkt Centraal Beheer innig samen met Legal Guard. Dat heeft voordelen voor jou als klant, want Centraal Beheer kan rekenen op de ondersteuning van een groot netwerk aan juridische specialisten. Daardoor kun je nog deskundiger bijgestaan worden, en dat uiteraard op snelle en professionele wijze door ervaren juristen. Die juristen handelen steeds in jouw belang en zullen er samen met jou alles aan doen om het gerezen conflict uit de wereld te helpen.

Vergelijk de verschillende aanbieders hier

Er zijn tegenwoordig nogal wat aanbieders van deze prepaid rechtshulp op de markt. Allemaal bieden ze verschillende diensten, opgedeeld in verschillende pakketten en dat op uiteenlopende terreinen. Ook hanteren ze verschillende tarieven. Om de voor jou beste aanbieder te vinden kun je de aanbieders hier met elkaar vergelijken. Zo zie je vanzelf met welke aanbieder jij het best zaken kunt doen.

Wat is Centraal Beheer juridische hulp?

Centraal Beheer juridische hulp biedt uitkomst als je wel behoefte hebt aan rechtshulp, maar geen verzekering hebt afgesloten. Je betaalt dan vaste, lage tarieven voor de rechtshulp die je op dat moment nodig hebt,

Voor welke conflicten kun je bij Centraal Beheer terecht?

Je kunt bij Centraal Beheer juridische hulp terecht bij conflicten op het gebied van wonen, werken en verkeer. Ondanks het feit dat je geen verzekering hebt afgesloten, krijg je te maken met ervaren juristen die na een intakegesprek precies aan kunnen geven wat ze voor jou kunnen betekenen.

Hoe vind je voor jou de beste aanbieder van deze vorm van rechtshulp?

Die vind je door hier op rechtsbijstandverzekering.nl de aanbieders met elkaar te vergelijken. Aan de hand van jouw specifieke wensen en eisen kies je precies die verzekering die bij die wensen aansluit en die de beste prijs biedt.

5/5 - (36 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo