DAS Rechtshulp on Demand

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

of lees hier meer informatie over de DAS Rechtsbijstandverzekering >

Als je te maken krijgt met een conflict en zoek je juridische ondersteuning, dan ben je te laat met het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering. Deze verzekering kan je namelijk niet helpen bij een al lopend conflict of een te verwachten conflict. Bovendien wordt door de verzekeraars vaak een wachttijd gerekend. Om toch een beroep te kunnen doen op juridische hulp, kun je bijvoorbeeld DAS Rechtshulp on Demand inschakelen.

Je weet in financieel opzicht steeds waar je aan toe bent

DAS Rechtshulp on Demand is een slimme oplossing. Je wordt bijgestaan door ervaren juristen en dat voor een vast bedrag per oplossing. Dit voorkomt dat je te maken krijgt met financiële tegenvallers achteraf. Bovendien heb je de zekerheid dat jouw conflict snel opgepakt wordt. DAS Rechtshulp on Demand kun je inschakelen als er sprake is van conflicten rondom ontslag, werk en inkomen, wonen, aankopen en geld en letselschade. Je kunt DAS Rechtshulp on Demand eveneens inschakelen voor zowel het opstellen als controleren van documenten als bijvoorbeeld een huurovereenkomst, arbeidscontract en concurrentiebeding.

DAS Rechtshulp on Demand: zo sleep je een hogere vergoeding uit het vuur

DAS Rechtshulp on Demand kan je bijstaan bij ontslag. In negentig procent van de gevallen wordt er door het inschakelen van de juristen van DAS een betere deal uit onderhandeld in de vorm van een hogere ontslagvergoeding. Mocht het niet tot een dergelijke overeenkomst komen, dan begeleiden de specialisten van DAS je zelfs in de rechtszaal, mocht het zover komen. In alle gevallen is er eerst een gesprek met DAS, waarin jij uitlegt wat het conflict is en DAS beoordeelt hoe de kansen liggen. Aan de hand van die analyse kun je vervolgens een pakket aan diensten inkopen. Dat pakket kun je later altijd verder uitbreiden mocht dat nodig zijn.

Conflict over de auto, bonje met de buren of ontevredenheid over een geleverd product

Ook als je te maken hebt met een slecht uitgevoerde verbouwing of als er sprake is van een conflict met de buren kun je een beroep doen op DAS en informeren naar deze manier van dienstverlening. Dat geldt eveneens als je ontevreden bent over een aankoop en niet geleverd hebt gekregen wat je beloofd was. Ook conflicten met garagehouders en verzekeringen kunnen reden zijn om DAS in te schakelen. Heb je te maken met letselschade, dan geldt DAS als een onvervalste specialist. Ook dan kun je dus prima zaken doen via de dienstverlening die ook wel eens prepaid rechtshulp genoemd wordt.

Vergelijk hier de aanbieders en sluit de voor jou beste deal

Uiteraard is DAS niet de enige verzekeraar die dergelijke rechtshulp on demand aanbiedt. Vanwege de wachttijd is het voor mensen die acuut in een conflict beland zijn niet mogelijk alsnog een rechtsverzekering af te sluiten voor dat conflict. Verzekeraars spelen daar met deze juridische ondersteuning op in. Omdat de verzekeraars verschillende diensten aanbieden in verschillende pakketten, bestaat er ook verschil in de gehanteerde tarieven. Daarom is het altijd verstandig om voor je een bepaalde aanbieder kiest, de pakketten en tarieven van deze rechtshulp hier op deze website te vergelijken. Pas dan krijg jij de voor jou perfecte verzekering en verzekeraar in beeld.

Rechtsbijstandverzekering of DAS Rechtshulp on Demand?

Is sprake van een lopend conflict, dan kun je daarvoor geen rechtsbijstandverzekering afsluiten. Bovendien hanteren de verzekeraars een wachttijd voor ze voor jou in actie komen. Om toch juridische ondersteuning te krijgen, is er DAS Rechtshulp on Demand. Je koopt dan die diensten die jij op dat moment nodig hebt. Ook mensen die niet de verplichting van een verzekering of abonnement wensen, kunnen een beroep doen op deze manier van ondersteuning op juridisch gebied.

Voor welke conflicten doe je een beroep op DAS Rechtshulp on Demand?

Je kunt DAS inschakelen als sprake is van ontslag of je conflicten hebt die te maken hebben met werk en inkomen, wonen, aankopen en geld, letselschade en als je documenten wilt laten opstellen of wilt laten controleren. Op deze website vind je aan overzicht van specialisten die net als DAS deze hulp aanbieden en waar je een pakket aan diensten af kunt nemen.

Hoe vind je de beste aanbieder van deze vorm van juridische ondersteuning?

Die vind je door hier op deze website de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Check welke diensten je nodig hebt en vergelijk ze op basis van de prijs en de voorwaarden.

4.7/5 - (42 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo