Lancyr Rechtshulp on demand

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Als je snel rechtshulp nodig hebt maar geen rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten, dan kun je prima een beroep doen op Lancyr Rechtshulp on demand. Je krijgt dan precies die ondersteuning die je wenst en dat tegen vaststaande prijzen.

Rechtshulp zonder verzekering: Lancyr Rechtshulp on demand

Steeds meer verzekeraars bieden een rechtshulp on demand variant aan. Je hebt dan geen verzekering maar krijgt wel de ondersteuning van ervaren juristen. Aan de hand van het eerste gratis gesprek met een van de juristen van Lancyr wordt bekeken welke ondersteuning noodzakelijk is. Je krijgt vervolgens een offerte en de juristen gaan aan de slag. Op de offerte staan vaste bedragen en dus is van een bedrag per uur geen sprake. Het bedrag dat op de offerte staat, is het bedrag dat je betaalt. Mocht je gaandeweg het traject de dienstverlening uitgebreid willen zien, dan is dat uiteraard altijd mogelijk.

Verzekeraars nemen geen lopende conflicten aan en hanteren een wachttijd

De meeste mensen onderkennen pas het belang van het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering op het moment dat ze in een conflict beland zijn. Dan is het echter te laat alsnog een verzekering af te sluiten. De verzekeraar zal je niet helpen. Bovendien hanteren de verzekeraars een wachttijd, een periode waarin ze je nog niet bij zullen staan. Geen paniek echter, want juist dan doe je nooit tevergeefs een beroep op Lancyr Rechtshulp on demand. Je krijgt net als dat je een verzekering afsluit te maken met ervaren en alleen de beste juristen die je bijstaan. Soms heb je aan het kopen van ondersteuning bij het opstellen van een brief al voldoende, soms kan de rechtshulp tot aan de rechtszaal gaan. Het is maar net in welk conflict je beland bent.

De prijs voor de rechtshulp staat van tevoren vast

Lancyr Rechtshulp on demand kan je in elk geval op een heel breed vlak van dienst zijn. Zo bieden ze je juridische ondersteuning op het gebied van verkeer, wonen, werk en inkomen en huur. Heb je dus een conflict over een aankoop van een product, bonje met de buren of driegt er ontslag, dan kun je prima een beroep dien op de diensten van Lancyr Rechtshulp on demand. En dat tegen een prijs die van tevoren vaststaat. Financiële tegenvallers heb je dus nooit en dat is wel een zeer prettige gedachte. Huur je een advocaat in voor het conflict, dan geldt uurtje factuurtje en dan weet je dat het je veel meer geld gaat kosten.

Vergelijk de aanbieders en maak zo de juiste keuze

Lancyr kan terugvallen op een heus legertje aan juristen en daarom ben je steeds verzekerd van het beste advies en de beste ondersteuning. Omdat er steeds meer aanbieders komen die rechtshulp in deze vorm aanbieden, kun je hier op rechtsbijstandverzekering.nl de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Aan de hand van jouw specifieke vraag en de prijzen rolt zo de voor jou beste aanbieder uit de bus.

Wat houdt Lancyr Rechtshulp on demand in?

Als je geen rechtsbijstandverzekering hebt maar toch graag rechtshulp wilt, dan kun je die rechtshulp inkopen bij Lancyr. Dat doe je tegen scherpe en lage tarieven, tarieven die bovendien vaststaan.

Waarom Lancyr Rechtshulp on demand en geen verzekering?

Verzekeraars pakken nooit lopende zaken op en hanteren bovendien een wachttijd. Daar heb je dus niets aan als je in een conflict bent geraakt. Rechtshulp on demand bied je wel direct juridische ondersteuning, vaak al binnen 24 uur.

Wat kan rechtsbijstandverzekering.nl voor je betekenen?

Hier op rechtsbijstandverzekering.nl kun je prima de verschillende aanbieders van prepaid rechtshulp met elkaar vergelijken. Aan de hand van jouw specifieke wensen en de prijs kom je zo als vanzelf uit bij de voor jou beste aanbieders.

5/5 - (31 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo