Samenwerking

Rechtsbijstandverzekering.nl is een concept van iPublishing: Een ervaren online uitgever die door Emerce uitgeroepen is tot één van de beste e-business bedrijven.

Met een rechtsbijstandverzekering kunnen jouw bezoekers juridische hulp krijgen als ze problemen hebben met bedrijven (zoals reisaanbieders), werk, de overheid, familie, in het verkeer en meer. Op Rechtsbijstandverzekering.nl kunnen ze eenvoudig verzekeringen vergelijken en afsluiten.

Geef je bezoekers waardevolle informatie, verwijs ze naar Rechtsbijstandverzekering.nl en ontvang inkomsten (vergoeding van maar liefst 50%). Er is geen maximum aan het bedrag dat je met jouw website kan verdienen.

Zo makkelijk is samenwerken met Rechtsbijstandverzekering:

  1. Meld je hieronder aan om partner te worden. Aanmelden is gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.
  2. Bij goedkeuring krijg je persoonlijk contact met een medewerker van Rechtsbijstandverzekering.nl. Samen bespreken we de mogelijkheden en eventueel ideeën voor goede artikelen. Je ontvangt instructies hoe je eenvoudig links kan plaatsen waardoor we alles goed kunnen meten.
  3. Plaats de links in artikelen ( een nieuw artikel of een link in een bestaand artikel). Promoot deze onder je website bezoekers, social media volgers en nieuwsbrief abonnees.
  4. Verdien extra inkomsten: van elke euro die via jouw verkeer wordt verdiend krijg jij 50%! Het bedrag dat je ontvangt is afhankelijk van de verkoop, maar om een idee te geven zal dit gemiddeld tussen € 15,- en € 25,- zijn. Je krijgt toegang tot een online rapportage waar je kan zien hoeveel mensen je hebt doorverwezen en wat je hebt verdiend. We zijn dus helemaal transparant.

    Op basis daarvan kan je het begin van de maand een factuur ( bij KvK inschrijving) of kwitantie ( zonder KvK inschrijving) sturen. Deze betalen we binnen 1 week.

Alle spelregels hebben we beschreven in de partnervoorwaarden. Lees deze rustig door!

We houden graag persoonlijk contact met je voor een optimale samenwerking. Heb je vragen? Stel ze aan Kasper de Wijs: kasper @ ipublishing.nl of Skype: kasper.de.wijs

Enthousiast? Meld je nu aan

Beschrijf aub per social media kanaal, zoals Facebook, Instagram, etc.
5/5 - (2 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo