Rechtsbijstandverzekering Aegon

Het kiezen van de juiste rechtsbijstandverzekering kan soms best moeilijk zijn en brengt een hoop keuzes met zich mee, waardoor het een slimme zet kan zijn om op internet de verschillende verzekeringsmaatschappijen te vergelijken. Waar wil je precies voor verzekerd zijn? Welke modules zijn voor jouw situatie handig? Hoeveel wil je per maand uitgeven aan de premie? Dit zijn allemaal vragen die komen kijken bij het kiezen van een rechtsbijstandverzekering. De rechtsbijstandverzekering Aegon is een van de verzekeringen die je kunt afsluiten en in onderstaand artikel vind je hier meer informatie over.

Hoe werkt de rechtsbijstandverzekering Aegon?

De rechtsbijstandverzekering van Aegon is een verzekering je je helpt bij met juridische bijstand. Bij een groot aantal aan verschillende situaties kan het handig zijn om juridische hulp te krijgen, zoals bij onenigheden over schade bij een ongeluk of bij het kopen van een product. Bij de rechtsbijstandverzekering Aegon helpen de juristen van SRK Rechtsbijstand je verder in een hoop verschillende situaties. Bij Aegon kun je gebruik maken van een basisdekking Consument, die vervolgens uit te breiden is met acht verschillende aanvullende dekkingen.

De aanvullende dekkingen van de rechtsbijstandverzekering Aegon

rechtsbijstandverzekering aegon
Rechtsbijstandverzekering Aegon

Je kunt de standaard rechtsbijstandverzekering Aegon uitbreiden met een aantal aanvullende modules: verkeer, wonen, personen, mediation bij echtscheiding, arbeid & inkomen en fiscaal recht & vermogensbeheer. De eerste module, verkeer, richt zich op juridische problemen die zich kunnen voordoen in het verkeer, als er bijvoorbeeld schade is opgelopen bij een auto-ongeluk. De module wonen, biedt juridische hulp bij conflicten met betrekking tot koop en huur van je woning en arbeid & inkomen kan helpen bij conflicten met werkgevers en mogelijk ontslag. Je kunt deze verschillende aanvullingen dus extra kiezen, afhankelijk van je persoonlijke situatie en wat je denkt nodig te hebben.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rechtsbijstandverzekering
Average rating:  
 1 reviews
by Ferdinand on Rechtsbijstandverzekering
Goede rechtsbijstandverzekering

Ik ben al een paar keer geholpen met vragen bij Aegon. Altijd vriendelijk geholpen met goede resultaten.

Voordelen en nadelen van rechtsbijstandverzekering Aegon

De rechtsbijstandverzekering Aegon biedt meerdere voordelen, waaronder de mogelijkheid om juridisch advies te krijgen ook al is er geen sprake van een conflict. Verder kun je bij Aegon rekenen op een groot aantal gespecialiseerde juristen om je te helpen bij elke zaak en is er geen sprake van een drempelbedrag. De rechtsbijstandverzekering van Aegon kent ook nadelen, zoals dat de rechtsbijstand alleen voor particulieren geldt en dat de rechtsbijstand bij strafzaken zeer beperkt is. De minimale kosten van de premie bij Aegon bedragen ongeveer €6 per maand, die verder zullen stijgen naarmate je meer modules aansluit.

Anderen bekeken ook:

Daarom kiest Nederland voor Rechtsbijstandverzekering.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
De premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkosten Consumentenbond logo