Rechtsbijstandverzekering Aegon

Het kiezen van de juiste rechtsbijstandverzekering kan soms best moeilijk zijn en brengt een hoop keuzes met zich mee, waardoor het een slimme zet kan zijn om op internet de verschillende verzekeringsmaatschappijen te vergelijken. Waar wil je precies voor verzekerd zijn? Welke modules zijn voor jouw situatie handig? Hoeveel wil je per maand uitgeven aan de premie? Dit zijn allemaal vragen die komen kijken bij het kiezen van een rechtsbijstandverzekering. De rechtsbijstandverzekering Aegon is een van de verzekeringen die je kunt afsluiten en in onderstaand artikel vind je hier meer informatie over.

Hoe werkt de rechtsbijstandverzekering Aegon?

De rechtsbijstandverzekering van Aegon is een verzekering je je helpt bij met juridische bijstand. Bij een groot aantal aan verschillende situaties kan het handig zijn om juridische hulp te krijgen, zoals bij onenigheden over schade bij een ongeluk of bij het kopen van een product. Bij de rechtsbijstandverzekering Aegon helpen de juristen van SRK Rechtsbijstand je verder in een hoop verschillende situaties. Bij Aegon kun je gebruik maken van een basisdekking Consument, die vervolgens uit te breiden is met acht verschillende aanvullende dekkingen.

De aanvullende dekkingen van de rechtsbijstandverzekering Aegon

rechtsbijstandverzekering aegon
Rechtsbijstandverzekering Aegon

Je kunt de standaard rechtsbijstandverzekering Aegon uitbreiden met een aantal aanvullende modules: verkeer, wonen, personen, mediation bij echtscheiding, arbeid & inkomen en fiscaal recht & vermogensbeheer. De eerste module, verkeer, richt zich op juridische problemen die zich kunnen voordoen in het verkeer, als er bijvoorbeeld schade is opgelopen bij een auto-ongeluk. De module wonen, biedt juridische hulp bij conflicten met betrekking tot koop en huur van je woning en arbeid & inkomen kan helpen bij conflicten met werkgevers en mogelijk ontslag. Je kunt deze verschillende aanvullingen dus extra kiezen, afhankelijk van je persoonlijke situatie en wat je denkt nodig te hebben.

Voordelen en nadelen van rechtsbijstandverzekering Aegon

De rechtsbijstandverzekering Aegon biedt meerdere voordelen, waaronder de mogelijkheid om juridisch advies te krijgen ook al is er geen sprake van een conflict. Verder kun je bij Aegon rekenen op een groot aantal gespecialiseerde juristen om je te helpen bij elke zaak en is er geen sprake van een drempelbedrag. De rechtsbijstandverzekering van Aegon kent ook nadelen, zoals dat de rechtsbijstand alleen voor particulieren geldt en dat de rechtsbijstand bij strafzaken zeer beperkt is. De minimale kosten van de premie bij Aegon bedragen ongeveer €6 per maand, die verder zullen stijgen naarmate je meer modules aansluit.

Waarom kies je voor de rechtsbijstandverzekering van Aegon?

Je kiest voor een rechtsbijstandverzekering van Aegon vanwege het feit dat ze samenwerken met SRK Rechtsbijstand, onbetwist specialisten op juridisch gebied. Aegon bied je een basisdekking en verschillende aanvullende modules en geeft juridisch advies ook als geen sprake is van een conflict.

Welke aanvullende modules biedt Aegon?

Behalve de basisdekking Consument die je bij Aegon af kunt sluiten kun je kiezen voor de aanvullende modules verkeer, wonen, personen, mediation echtscheiding, arbeid en inkomen en fiscaal recht en vermogensbeheer. Je kiest die module die past bij jouw situatie en die module die je denkt nodig te hebben.

Hoe vind je nou de beste rechtsbijstandverzekering in jouw situatie?

Je vindt de beste rechtsbijstandverzekering door de verzekeraars – waaronder dus Aegon- op deze website met elkaar te vergelijken. Kijk wel verder dan alleen naar de hoogte van de premie. Zorg dat het gehele plaatje aansluit bij jouw wensen.

Anderen bekeken ook:

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met problemen in de toekomst. Heb je nu een probleem? Vergelijk dan Rechtsbijstand on Demand.

Reviews en ervaringen Aegon

6,5/10 op basis van 8 reviews

bedankt

Nadat eerst een andere verzerkeraar het liet afweten was het voor Aegon geen enkel probleem. De medewerker van de klantenservice heeft ons goed geholpen met alle stappen die moesten worden gedaan. Bedankt Aegon!

Rated 4,0 out of 5
Geplaatst op
8 juni 2020
door
Mike

Flexibele en handige verzekering

Grote pluspunt vind ik dat je de verzekering zelf kan samenstellen (losse en flexibele modules) en daarnaast ook gewoon juridisch advies kunt krijgen bij niet gedekte conflicten. Lekker flexibel.

Rated 4,0 out of 5
Geplaatst op
6 mei 2020
door
BP

Nooit meer weg

Keer overgestapt naar een ander omdat de premie wat lager was. NIET DOEN!!! gewoon bij Ageon blijven en dan maar iets meer betalen. Je weet wat je krijgt en dat is kwaliteit.

Rated 3,0 out of 5
Geplaatst op
19 april 2020
door
Jennifer

Rechtbijstand

Rustgevende gedachte wanneer ik rechtsbijstand nodig heb ik bij Aegon terecht kan

Rated 4,0 out of 5
Geplaatst op
19 april 2020
door
Stef

Goed

Dekking tot 30k is uitstekend en daarnaast genoeg voordelen

– Aanmelding was goed en snel

– Goeie klantenservice

– Prijs

Rated 3,0 out of 5
Geplaatst op
12 april 2020
door
V

Wat vind jij van Aegon?

4.6/5 - (15 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo