Rechtsbijstandverzekering Lancyr

Sommige verzekeringen zijn voor velen erg logisch om af te sluiten, terwijl andere verzekeringen minder voor de hand liggen. Een rechtsbijstandverzekering is een van de verzekeringen waarvan veel mensen niet snappen waarom ze deze zouden moeten afsluiten. Toch kan een rechtsbijstandverzekering Lancyr zeker van pas komen, aangezien het een verzekering is tegen het risico dat je de kosten voor rechtshulp bij een juridisch geschil zelf moet dragen. Daarnaast heeft dit type verzekering het voordeel dat je beschikking hebt over juridische hulp en het advies van een deskundige, als problemen uit de hand dreigen te lopen. Lancyr is een aanbieder van rechtsbijstandverzekeringen en over de verschillende  modules en meer informatie lees je in onderstaande tekst.

Voordelen van de rechtsbijstandverzekering Lancyr

Lancyr is een goede rechtsbijstandverzekering die door meerdere vergelijkingen zoals Consumentenbond en MoneyView als beste wordt getest. Zelf kun je ook online rechtsbijstandverzekeringen vergelijken waar je ziet dat Lancyr vaak als goedkoopste uit de test ziet komen. De Consumentenbond gaf de rechtsbijstandverzekering Lancyr het predicaat Beste Koop, aangezien ze een hele scherpe premie bieden. Naast deze scherpe prijzen, biedt rechtsbijstandverzekering Lancyr ook goede voorwaarden, onbeperkt telefonisch advies en vaak geen wachttijden.

Volledige keuzevrijheid bij de rechtsbijstandverzekering

Als je een rechtsbijstandverzekering Lancyr wilt afsluiten, kun je uit een hoop mogelijkheden kiezen aangezien je zelf je keuzes kunt maken over de modules die je wilt aansluiten. Bij Lancyr hoef je je niet te verzekeren voor een standaarddekking als minimum, maar kun je zelf kiezen welke dekkingen bij jouw situatie aansluiten. De modules waar je bij Lancyr uit kunt kiezen zijn Verkeer, Wonen, Consument, Werk & Wonen, Belasting & Vermogen en Mediation bij echtscheiding. Bij deze laatste dekking geldt een wachttijd van 1 jaar en bij de module Werk & Wonen geldt een wachttijd van 2 jaar, voordat je gebruik kunt maken van deze verzekering. Deze verschillende modules verzekeren je voor verschillende situaties: zoals voor conflicten die voorkomen bij schade na een verkeersongeluk of meningsverschillen met je baas bij een ontslag op het werk.

Rechtsbijstandverzekering Lancyr: lage premies

Rechtsbijstandverzekering LancyrZowel de Consumentenbond als andere vergelijkingssites komen tot de conclusie dan Lancyr de goedkoopste premies bied op het gebied van rechtsbijstandverzekering. De verschillende modules hebben andere prijzen, waarvan Wonen de goedkoopste is met een minimale premie van €1,72 en Mediation bij echtscheiding de duurste met minimale kosten van €5,43. De modules zijn te combineren met elkaar en verschillen in prijs door de wensen die je hebt en je gezinssamenstelling.

Is er geen basis rechtsbijstandverzekering bij Lancyr?

Klopt. Je sluit alleen modules van de rechtsbijstandverzekering af die aansluiten bij jouw specifieke situaties. Je kunt dus meteen kiezen voor modules als Verkeer, Wonen, Consument, Werk en Wonen, Belasting en Vermogen en Mediation bij echtscheiding.

Klopt het dat Lancyr een goedkope verzekeraar is?

Ook dat is correct. Lancyr bied je simpelweg de goedkoopste premies, zo oordeelt bijvoorbeeld ook de Consumentenbond. Zo heb je al voor een gering bedrag van 1,72 euro per maand een rechtsbijstandverzekering Wonen en sluit je een Mediation bij echtscheiding rechtsbijstandverzekering af voor het luttele bedrag van 5,43 euro per maand.

Heeft vergelijken op rechtsbijstandverzekering.nl dan nog zin?

Absoluut. Het vergelijken van verzekeraars, iets dat je op deze website kunt doen, is meer dan alleen kijken naar de laagste premies. Het gaat immers ook om de beste dekking en de beste polisvoorwaarden. En ook die vergelijk je hier.

Anderen bekeken ook:

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met problemen in de toekomst. Heb je nu een probleem? Vergelijk dan Rechtsbijstand on Demand.

Reviews en ervaringen Lancyr

7,7/10 op basis van 7 reviews

Goedkoop is duurkoop

Via Independer afgesloten met een jaarpremie van € 206,62, nog geen jaar later dragen ze alles over naar Nationale Nederlanden en wordt de jaarpremie € 329,02. Goedkoop is duurkoop dus! Of is dit vooropgezet plan van NN om aan klanten te komen die hun dure premies mogen betalen? Tenslotte zijn veel verzekeringen één pot nat en eigendom van dezelfde grootaandeelhouders via allerlei “Holdings” met BV en NV constructies.

Rated 1 out of 5
Geplaatst op
9 juni 2020
door
Bert

Probleemloos

Het afsluiten gaat makkelijk bij vragen is er de klantenservice die je vriendelijk en correct te woord staan. Ik raad iedereen ook aan om via deze website te vergelijken. Scheelt je zo een paar euro in de maand

Rated 4 out of 5
Geplaatst op
16 mei 2020
door
Vinay Boxma

Tevreden

Bij een complexe zaak lag het voor de hand een externe, gespecialiseerde advocaat in te schakelen. Dat heb ik gedaan. Lancyr heeft netjes de kosten voor het grootste deel vergoed, conform de polisvoorwaarden. Reacties zijn soms wat traag maar uiteindelijk alles in kannen en kruiken.

Rated 4 out of 5
Geplaatst op
14 mei 2020
door
AD

Vriendelijk en goed

De adviseur was vriendelijk en nam alle tijd om mij te helpen en van alle informatie te voorzien. Ook niet te beroerd om later even terug te bellen toen ik de aardappels op had staan 🙂

Rated 5 out of 5
Geplaatst op
23 april 2020
door
ANoniem

Niks dan lof

Na een heftig ongeluk direct hulp ingeschakeld van Lancyr. Passend advies gekregen van kundige advocaat. Niks mis mee!

Rated 5 out of 5
Geplaatst op
21 april 2020
door
Ted van Bavel

Wat vind jij van Lancyr?

4.7/5 - (6 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo