Rechtsbijstandverzekering Lancyr

Sommige verzekeringen zijn voor velen erg logisch om af te sluiten, terwijl andere verzekeringen minder voor de hand liggen. Een rechtsbijstandverzekering is een van de verzekeringen waarvan veel mensen niet snappen waarom ze deze zouden moeten afsluiten. Toch kan een rechtsbijstandverzekering Lancyr zeker van pas komen, aangezien het een verzekering is tegen het risico dat je de kosten voor rechtshulp bij een juridisch geschil zelf moet dragen. Daarnaast heeft dit type verzekering het voordeel dat je beschikking hebt over juridische hulp en het advies van een deskundige, als problemen uit de hand dreigen te lopen. Lancyr is een aanbieder van rechtsbijstandverzekeringen en over de verschillende  modules en meer informatie lees je in onderstaande tekst.

Voordelen van de rechtsbijstandverzekering Lancyr

Lancyr is een goede rechtsbijstandverzekering die door meerdere vergelijkingen zoals Consumentenbond en MoneyView als beste wordt getest. Zelf kun je ook onlinerechtsbijstandverzekeringen vergelijken waar je ziet dat Lancyr vaak als goedkoopste uit de test ziet komen. De Consumentenbond gaf de rechtsbijstandverzekering Lancyr het predicaat Beste Koop, aangezien ze een hele scherpe premie bieden. Naast deze scherpe prijzen, biedt rechtsbijstandverzekering Lancyr ook goede voorwaarden, onbeperkt telefonisch advies en vaak geen wachttijden.

Volledige keuzevrijheid bij de rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering Lancyr
Rechtsbijstandverzekering Lancyr

Als je een rechtsbijstandverzekering Lancyr wilt afsluiten, kun je uit een hoop mogelijkheden kiezen aangezien je zelf je keuzes kunt maken over de modules die je wilt aansluiten. Bij Lancyr hoef je je niet te verzekeren voor een standaarddekking als minimum, maar kun je zelf kiezen welke dekkingen bij jouw situatie aansluiten. De modules waar je bij Lancyr uit kunt kiezen zijn Verkeer, Wonen, Consument, Werk & Wonen, Belasting & Vermogen en Mediation bij echtscheiding. Bij deze laatste dekking geldt een wachttijd van 1 jaar en bij de module Werk & Wonen geldt een wachttijd van 2 jaar, voordat je gebruik kunt maken van deze verzekering. Deze verschillende modules verzekeren je voor verschillende situaties: zoals voor conflicten die voorkomen bij schade na een verkeersongeluk of meningsverschillen met je baas bij een ontslag op het werk.

Rechtsbijstandverzekering Lancyr: goedkope premies

Zowel de Consumentenbond als andere vergelijkingssites komen tot de conclusie dan Lancyr de goedkoopste premies bied op het gebied van rechtsbijstandverzekering. De verschillende modules hebben andere prijzen, waarvan Wonen de goedkoopste is met een minimale premie van €1,72 en Mediation bij echtscheiding de duurste met minimale kosten van €5,43. De modules zijn te combineren met elkaar en verschillen in prijs door de wensen die je hebt en je gezinssamenstelling.

Anderen bekeken ook:

Reviews en ervaringen Lancyr

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Wat vind jij van Lancyr?

Daarom kiest Nederland voor Rechtsbijstandverzekering.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Banner Centraal Beheer Rechtsbijstand
De premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkosten Consumentenbond logo