Rechtsbijstandverzekering De Goudse

Kies je voor rechtsbijstandverzekering De Goudse?  Dan doe je zaken met een echt familiebedrijf, een bedrijf dat al actief is vanaf 1924. Kenmerkend voor De Goudse is advies dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De Goudse biedt een breed palet aan verzekeringen en financiële diensten, de rechtsbijstandverzekering is daar één van.

Bij elk conflict kan rechtsbijstandverzekering De Goudse uitkomst bieden

Hoewel we vaak denken en hopen van niet komen we vroeg of laat toch een keer terecht in een situatie waarin juridisch advies gewenst is. Denk maar eens aan een conflict op het werk, huurgeschillen, de nasleep van een verkeersongeval of koopovereenkomsten die niet nagekomen worden. In dergelijke gevallen kun je kiezen voor een advocaat. Het inschakelen van een advocaat is een kostbare aangelegenheid. Rechtsbijstandverzekering De Goudse is in elk geval voordeliger. Bovendien is er wanneer je kiest voor een rechtsbijstandverzekering De Goudse steeds sprake van een zeer complete verzekering en krijg je rechtshulp aangeboden door het onafhankelijke SRK.

Kies voor een aanvullend pakket

De rechtsbijstandverzekering De Goudse in basisvorm biedt rechtshulp aan heel het gezin en dat bij zo goed als alle denkbare geschillen en conflicten. De rechtsbijstand krijg je van het geheel onafhankelijke SRK Rechtsbijstand, die elke zaak in principe geheel zelfstandig afhandelt. Indien nodig kunnen ze externe expertise inhuren en in dergelijke gevallen heb je bij De Goudse de mogelijkheid om zelf een advocaat voor te dragen. Behalve voor een basisdekking kun je eveneens kiezen voor verschillende aanvullende verzekeringen. Bij De Goudse rechtsbijstandverzekering gaat het dan om aanvullende pakketten inkomen en arbeid, verkeer, belasting en vermogen,. Maar ook om personen, familie en erfrecht, wonen en mediation bij echtscheiding. Je kunt bij rechtsbijstandverzekering De Goudse dus zelf kiezen waarvoor je extra verzekerd wilt zijn.

Niet bij een conflict dat voorzien had kunnen wordenRechtsbijstandverzekering De Goudse

Net als bij zo goed als alle andere verzekeraars biedt De Goudse geen ondersteuning als sprake is van een conflict dat kon worden voorzien. Dat geldt ook als een conflict al loopt. Dat geldt eveneens als sprake is van een strafzaak. Kies je voor de basisdekking van de rechtsbijstandverzekering De Goudse?  Dan krijg je concrete hulp bij consumenten- en onderwijszaken, waaronder bijvoorbeeld reisovereenkomsten, overeenkomsten met telecom en andere bedrijven, koopovereenkomsten, aankopen via het internet en overeenkomsten over medische behandelingen vallen. Die hulp krijg je eveneens als sprake is van een conflict met een onderwijsinstelling of studiefinanciering. Die hulp kun je ook verwachten bij een lidmaatschap voor een vrijetijds- en sportvereniging.  Overigens geldt voor een aanvullende dekking een maximale dekking van externe kosten van 50.000 euro.

Ervaren advocaten en juristen

Een rechtsbijstandverzekering De Goudse is zaken doen met SRK Rechtsbijstand, een partij die eveneens actief is voor De Zeeuwse, JUWON en de Vereende. De advocaten en juristen van SRK zijn zeer ervaren en voldoen aan de opleidingsverplichtingen en zijn bovendien opgenomen in het rechtsgebiedenregister. 

 

Wat doet een rechtsbijstandverzekering De Goudse?

Het helpt het gehele gezin en geeft deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen. De rechtshulp krijg je in concreto van SRK Rechtsbijstand dat beschikt over een heus legertje aan juristen en advocaten.

Is er alleen een standaard rechtsbijstandverzekering van De Goudse?

Nee, behalve voor de standaard dekking kun je tal van aanvullende verzekeringen afsluiten. Die hebben betrekking op onderwerpen als inkomen en arbeid, verkeer, belastingen en vermogen, personen, familie en erfrecht, wonen en mediation bij een echtscheiding.

Wat is De Goudse?

De Goudse is een heus familiebedrijf dat al vanaf 1924 actief is en een breed palet aan verschillende verzekeringen aanbiedt. De rechtsbijstandverzekering is daar slechts één van.

4.9/5 - (17 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo