Rechtsbijstandverzekering Ditzo

Veel mensen denken er niet aan, maar voor een paar euro per maand kun je jezelf een hoop problemen besparen door een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Er zijn namelijk meerdere situaties die je kunnen gebeuren, waarbij juridische hulp en dekking gewenst is. Op dit soort momenten, bij conflicten die je niet zelfstandig kunt oplossen, kan juridische hulp van pas komen. Met de rechtsbijstandverzekering Ditzo ben je verzekerd tegen veel voorkomende conflicten en daarnaast kun je zelf kiezen welke modules je kiest om af te sluiten. In onderstaande tekst vind je meer informatie over de rechtsbijstandverzekering Ditzo zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij de keuze.

Meerdere opties: de rechtsbijstandverzekering Ditzo

Bij  het vergelijken van rechtsbijstandverzekeringen kom je er achter dat er een hoop keuzes zijn die moet maken. Denk hierbij aan keuzes omtrent de standaardverzekeringen en de aanvullende modules die je kunt kiezen, aan het mogelijk eigen risico, de wachttijd van de verzekering en de keuze tot een eigen advocaat. Een hoop rechtsbijstandverzekeringen kennen een hoop overeenkomsten, aangezien het juridische werk vaak wordt uitbesteed naar gespecialiseerde maatschappijen. Echter, er zijn ook een groot aantal aan verschillen te vinden, zoals de mogelijkheden van de dekkingen en de hoogte van de maandelijkse premie die zult gaan moeten betalen. Het is dus belangrijk bij de keuze van je rechtsbijstandverzekering dat je goed kiest wat het beste aansluit bij je situatie.

De voordelen van de rechtsbijstandverzekering Ditzo

Rechtsbijstandverzekering Ditzo
Rechtsbijstandverzekering Ditzo

Bij de rechtsbijstandverzekering Ditzo zijn er een aantal voordelen waardoor je voor deze maatschappij zou kunnen kiezen. Allereerst heeft de rechtsbijstandverzekering Ditzo geen eigen risico, behalve bij het kiezen van een eigen advocaat waar dit niet per se nodig is. Op dat moment is het eigen risico €250. Verder krijg je bij de rechtsbijstandverzekering van Ditzo juridische hulp van DAS, die al meer dan 50 jaar juridische specialisten bieden. Een laatste voordeel van de rechtsbijstandverzekering Ditzo is dat je zelf kunt kiezen welke modules je aanzet en welke je niet nodig denkt te hebben.

De verschillende modules en basisdekking van rechtsbijstandverzekering Ditzo

Als je een rechtsbijstandverzekering Ditzo afsluit ben je automatisch al verzekerd voor een groot aantal conflicten via de basismodule Consument & Wonen. Deze basismodule kun je vervolgens uitbreiden met een aantal aanvullende modules, namelijk Verkeer & Vakantie, Persoon & Familie, Werk en Fiscaal & Vermogen. Bij Ditzo bepaal je zelf welke modules je kiest en wie je verzekert: alleen jezelf of bijvoorbeeld ook familieleden of huisgenoten.

Welke voordelen biedt een rechtsbijstandverzekering van Ditzo?

Bij een rechtsbijstandverzekering van Ditzo geldt geen eigen risico. Bovendien wordt de juridische ondersteuning aangeboden door DAS, en dat zijn dé specialisten op dit gebied. Je kunt bovendien zelf aanvullende modules aan- en uitzetten.

Welke aanvullende modules heeft Ditzo te bieden?

De basisverzekering van Ditzo valt onder de module Consument en Wonen. Deze basisverzekering kun je vervolgens uitbreiden met Verkeer en Vakantie, Personen en Familie, Werk en Fiscaal en Vermogen. Je schakelt zelf deze aanvullende modules in of uit en sluit dus zo precies die rechtsbijstandverzekering af die bij jou past.

Wat heeft rechtsbijstandverzekering.nl je te bieden?

Je kunt via deze website gemakkelijk de verschillende verzekeraars, en dus ook Ditzo, met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk kies je vervolgens voor de voor jou beste verzekering. Dit is uiteraard die verzekering met de laagste premies en de beste dekking.

Anderen bekeken ook:

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met problemen in de toekomst. Heb je nu een probleem? Vergelijk dan Rechtsbijstand on Demand.

Reviews en ervaringen Ditzo

9,4/10 op basis van 7 reviews

Makkelijk geregeld

Geen enkel probleem met sluiten van de verzekering

Rated 5,0 out of 5
Geplaatst op
27 april 2020
door
Trees

Scherpe prijs

Tevreden met de Ditzo rechtsbijstandverzekering. Prijs is waar ik het meeste blij van werd vergeleken met wat andere aanbieders.

Rated 3,0 out of 5
Geplaatst op
21 april 2020
door
Muriel van R

Niks op aan te merken!

2 maandjes lid nu, alles voorspoedig. Een van de goedkoopste in de business en juridisch in orde voor nog tientje p/m

Rated 5,0 out of 5
Geplaatst op
21 april 2020
door
Joya Roeters

Fluitje van een cent

Makkelijk en snel en overzichtelijk. Zo afgesloten lekker online. Hopelijk heb ik de rechtsbijstandverzekering nooit nodig in de toekomst

Rated 5,0 out of 5
Geplaatst op
21 april 2020
door
Geraldo

Alles bij Ditzo

Heb alles bij Ditzo lopen. Altijd goedkoop en gewoon alles online geregeld. Geen gezeur, prima voor meederen verzekeringen.

Rated 5,0 out of 5
Geplaatst op
21 april 2020
door
Pieter

Wat vind jij van Ditzo?

4.4/5 - (14 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo