Rechtsbijstandverzekering Ditzo

Veel mensen denken er niet aan, maar voor een paar euro per maand kun je jezelf een hoop problemen besparen door een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Er zijn namelijk meerdere situaties die je kunnen gebeuren, waarbij juridische hulp en dekking gewenst is. Op dit soort momenten, bij conflicten die je niet zelfstandig kunt oplossen, kan juridische hulp van pas komen. Met de rechtsbijstandverzekering Ditzo ben je verzekerd tegen veel voorkomende conflicten en daarnaast kun je zelf kiezen welke modules je kiest om af te sluiten. In onderstaande tekst vind je meer informatie over de rechtsbijstandverzekering Ditzo zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij de keuze.

Meerdere opties: de rechtsbijstandverzekering Ditzo

Bij  het vergelijken van rechtsbijstandverzekeringen kom je er achter dat er een hoop keuzes zijn die moet maken. Denk hierbij aan keuzes omtrent de standaardverzekeringen en de aanvullende modules die je kunt kiezen, aan het mogelijk eigen risico, de wachttijd van de verzekering en de keuze tot een eigen advocaat. Een hoop rechtsbijstandverzekeringen kennen een hoop overeenkomsten, aangezien het juridische werk vaak wordt uitbesteed naar gespecialiseerde maatschappijen. Echter, er zijn ook een groot aantal aan verschillen te vinden, zoals de mogelijkheden van de dekkingen en de hoogte van de maandelijkse premie die zult gaan moeten betalen. Het is dus belangrijk bij de keuze van je rechtsbijstandverzekering dat je goed kiest wat het beste aansluit bij je situatie.

De voordelen van de rechtsbijstandverzekering Ditzo

Rechtsbijstandverzekering Ditzo
Rechtsbijstandverzekering Ditzo

Bij de rechtsbijstandverzekering Ditzo zijn er een aantal voordelen waardoor je voor deze maatschappij zou kunnen kiezen. Allereerst heeft de rechtsbijstandverzekering Ditzo geen eigen risico, behalve bij het kiezen van een eigen advocaat waar dit niet per se nodig is. Op dat moment is het eigen risico €250. Verder krijg je bij de rechtsbijstandverzekering van Ditzo juridische hulp van DAS, die al meer dan 50 jaar juridische specialisten bieden. Een laatste voordeel van de rechtsbijstandverzekering Ditzo is dat je zelf kunt kiezen welke modules je aanzet en welke je niet nodig denkt te hebben.

De verschillende modules en basisdekking van rechtsbijstandverzekering Ditzo

Als je een rechtsbijstandverzekering Ditzo afsluit ben je automatisch al verzekerd voor een groot aantal conflicten via de basismodule Consument & Wonen. Deze basismodule kun je vervolgens uitbreiden met een aantal aanvullende modules, namelijk Verkeer & Vakantie, Persoon & Familie, Werk en Fiscaal & Vermogen. Bij Ditzo bepaal je zelf welke modules je kiest en wie je verzekert: alleen jezelf of bijvoorbeeld ook familieleden of huisgenoten.

Anderen bekeken ook:

Reviews en ervaringen Ditzo

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Wat vind jij van Ditzo?

Daarom kiest Nederland voor Rechtsbijstandverzekering.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Banner Centraal Beheer Rechtsbijstand
De premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkosten Consumentenbond logo