BrandMR

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Heb je wel een conflict maar geen rechtsbijstandverzekering? Ook dan is het geen enkel probleem om toch verzekerd te zijn van alleen de beste juridische ondersteuning. Mooi voorbeeld van rechtshulp on demand, want dat is waar we het hier over hebben, is wel BrandMR, ook wel Brandmeester genoemd. Door te kiezen voor de diensten van BrandMR weet je steeds precies hoe hoog de kosten zijn en voorkom je dus financiële tegenvallers achteraf.

Brandmeester maakt alleen gebruik van de beste advocaten en juristen

BrandMR is een initiatief van de SRK Groep, een verzekeraar die al een halve eeuw rechtshulp biedt. Met Brandmeester biedt SRK Groep ook mensen die geen verzekering hebben toch rechtshulp aan. Zeer betaalbare rechtshulp vooral. Daarbij heeft Brandmeester een groot voordeel, want het maakt gewoon gebruik van de beste advocaten en juristen van de SRK Groep. En die weten van wanten. Bovendien kun je met een hele rits aan conflicten bij Brandmeester terecht. Of het nou gaat om een dreigend ontslag, goederen die niet geleverd zijn maar die je wel betaald hebt of een verontrustende brief van de gemeente waarin je woont, met Brandmeester ben je verzekerd van alleen de beste juridische ondersteuning.

Rechtsbijstandverzekering niet mogelijk bij een lopend conflict

Nog steeds overwegen veel mensen pas een rechtsbijstandverzekering af te sluiten op het moment dat het al te laat is. Want is sprake van een lopend conflict dan pakt de rechtsbijstandsverzekeraar dat niet op. Bovendien wordt een wachttijd gehanteerd, een periode na het afsluiten van de verzekering waarin geen actie voor je ondernomen wordt. Brandmeester kan dan een passende oplossing bieden.

Geen uurtje-factuurtje maar een vooraf vaststaand tarief

Voor een vaststaande prijs neem je precies die hulp die je op dat moment nodig hebt. Vanwege de korte lijnen met de SRK Groep kan Brandmeester al heel snel schatten welke ondersteuning je nodig hebt en wat je dit precies gaat kosten. Brandmeester kan je bijstaan tot in de rechtszaal en hanteert in dat geval een prijs inclusief de proceskosten en inclusief het eventueel inhuren van een externe deskundige. Daar waar uurtje-factuurtje zeker in de advocatuur aan de orde van de dag is en die uurtarieven zomaar enkele honderden euro’s kunnen bedragen, is Brandmeester een geschenk uit de hemel. Bij het inschakelen van een advocaat weet je bovendien niet na hoeveel uur de teller stopt. Dus is de conclusie gerechtvaardigd dat dit al snel behoorlijk uit de hand kan lopen in financieel opzicht.

Altijd eerlijk advies

Bij Brandmeester werkt men zeer transparant in vier stappen, stappen die je overigens niet allemaal hoeft te doorlopen. De eerste stap is de online check, vervolgens is er een persoonlijk adviesgesprek, waarna onderhandelen of bezwaar maken en procederen of in beroep gaan de vervolgstappen kunnen zijn. Uiteraard bepaal je zelf de stappen die jij wilt doorlopen. Bij Brandmeesteer ben je verzekerd van een onafhankelijk en eerlijk advies. Als je zelf plannen hebt te procederen maar denken de specialisten daar anders over, dan vertellen ze dat je altijd. Binnen de bedrijfsfilosofie van de aanbieder van rechtshulp on demand werkt men volgens kernwaarden als integriteit, kwaliteit, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Het rapportcijfer van 8,1 dat het van de klanten krijgt, spreekt ook al boekdelen.

Bewust geen verzekering

Rechtshulp zonder verzekering van BrandMR valt wat betreft de kosten nooit tegen, want je weet steeds precies waar je aan toe bent. Je bent verzekerd van alleen de beste juristen en advocaten en dus van het beste advies en de beste ondersteuning. Juist dat is een reden dat steeds meer mensen bewust geen verzekering kiezen omdat ze die verplichting gewoon niet willen. Ze weten bovendien dat ze altijd bij Brandmeester aan kunnen kloppen als juridische ondersteuning gewenst is.

Vergelijk de aanbieders hier op rechtsbijstandverzekering.nl

Er zijn verschillende verzekeraars die prepaid rechtshulp aanbieden. Omdat ze toch allemaal iets anders aanbieden en zeker omdat ze verschillende tarieven hanteren, is het buitengewoon verstandig de aanbieders eerst met elkaar te vergelijken. Dat kan prima hier, op rechtsbijstandverzekering.nl. Zo vind je precies die juridische ondersteuning die jij op dat moment nodig hebt.

Wat kan BrandMR je bieden?

BrandMR kan je rechtshulp bieden als je geen rechtsbijstandverzekering hebt. Je huurt voor een vast tarief precies die rechtshulp in die je nodig hebt. Dat betekent dat je de beste ondersteuning krijgt voor een vast bedrag.

Waarom Brandmeester en geen rechtsbijstandverzekering?

Je kunt een beroep doen op Brandmeester wanneer je dat maar wilt. Meestal echter, pakken verzekeraars geen lopende conflicten op. Brandmeester doet dat wel, waardoor je snel verzekerd bent van de enige juiste juridische ondersteuning.

Wat kan rechtsbijstandverzekering.nl voor je betekenen?

Hier op rechtsbijstandverzekering.nl kun je de aanbieders van rechtshulp on demand met elkaar vergelijken. Er bestaat namelijk nogal wat verschil in diensten en zeker wat betreft de tarieven.

4.1/5 - (119 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo