Rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf

Heb je onenigheid over wie er precies schuldig is bij een schadegeval na een ongeluk in het verkeer? Is er een ruzie over de erfenis? Of heb je misschien problemen op het werk? Je kunt op meerdere manieren te maken krijgen met een conflict die kan uitlopen op een juridische procedure. Dit kan erg vervelend zijn, veel geld kosten en vaak heb je ook niet de juiste kennis paraat om dit op een goede manier om dit af te handelen. Met een rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf ben je verzekerd voor juridische advies en rechtsbijstand. Wil je meer weten over de verschillende soorten verzekeringen en de rechtsbijstandverzekering?

Waar moet je op letten bij een rechtsbijstandverzekering Verzekeruzelf?

Het vergelijken van rechtsbijstandverzekeringen kan som een hele klus zijn omdat er een hoop zaken zijn waar je op moet letten. Zo zijn er verschillende modules die je kunt kiezen die het beste aansluiten bij je situatie, zijn er verschillende premies en hebben verzekeringsmaatschappijen vaak andere voorwaarden voor het afsluiten. Bij de rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf kun je gemakkelijk de verschillende varianten vergelijken en is er geen wachttijd waar je rekening mee hoeft te houden. Vanaf de startdatum van de verzekering ben je verzekerd en heb je recht op juridische hulp. Let er hierbij wel op dat conflicten die al bestonden voordat je de verzekering afsloot niet vallen onder de dekking. De rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf biedt direct contact met je eigen jurist en ook is er geen eigen risico dat je hoeft te betalen.

De uitgebreide basisdekking van rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf

Verzekeruzelf rechtsbijstandverzekering reviews en ervaringenDe rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf heeft allereerst een uitgebreide basisdekking waarmee je al verzekerd bent voor een breed scala aan veel voorkomende juridische conflicten. Deze basisdekking bevat consumentenzaken, wonen, verkeer en werk & inkomen, waarmee een groot aantal conflicten kunnen worden opgelost voor je. Zo kunnen bij het onderdeel consumentenzaken conflicten worden opgelost met betrekking tot je familie en over erfrecht en bij wonen worden zaken behandeld die te maken hebben met de koop of huur van je woning. De basisdekking van de rechtsbijstandverzekering Verzekruzelf biedt hiermee dus al een hele brede dekking. 

Rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf: aanvullende dekkingen

De basisdekking van de rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf kan nog verder worden uitgebreid door aanvullende dekkingen. Bij deze maatschappij kun je kiezen uit twee aanvullende dekkingen: Belastingrecht & Vermogensbeheer voor zaken die te maken hebben met belastingaanslagen en bijvoorbeeld de WOZ-aanslag en de module Eigendom en verhuur ontroerende zaken, waarmee je conflicten hierover kunt meeverzekeren.

Waarom is de rechtsbijstandverzekering van VerzekerUzelf interessant?

Een rechtsbijstandverzekering van VerzekerUzelf is interessant vanwege het ontbreken van wachttijden en het feit dat je meteen vanaf de startdatum verzekerd bent. Je hebt bovendien meteen contact met een eigen jurist en er geldt geen eigen risico bij deze verzekeraar.

Wat valt op aan de rechtsbijstandverzekering van VerzekerUzelf?

VerzekerUzelf biedt een zeer uitgebreide basisdekking, en biedt hulp bij consumentenzaken, wonen, verkeer en werk en inkomen. De zeer uitgebreide basisverzekering is uit te breiden met de modules belastingrecht en vermogensbeheer en eigendom en verhuur die je bij deze verzekeraar af kunt sluiten.

Is VerzekerUzelf de beste verzekering voor jou?

Daar kom je alleen achter als je de verzekeraars en dus ook VerzekerUzelf op deze website met elkaar vergelijkt. Op basis van jouw specifieke wensen rolt als vanzelf de voor jou meest geschikte verzekering uit de bus. Het gaat dan om de verzekering met de laagste premie en de beste dekking.

Anderen bekeken ook:

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met problemen in de toekomst. Heb je nu een probleem? Vergelijk dan Rechtsbijstand on Demand.

Reviews en ervaringen Verzekeruzelf

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Wat vind jij van Verzekeruzelf?

4.7/5 - (15 stemmen)
Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo