Rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf

Verzekeruzelf rechtsbijstandverzekering reviews en ervaringen

Heb je onenigheid over wie er precies schuldig is bij een schadegeval na een ongeluk in het verkeer? Is er een ruzie over de erfenis? Of heb je misschien problemen op het werk? Je kunt op meerdere manieren te maken krijgen met een conflict die kan uitlopen op een juridische procedure. Dit kan erg vervelend zijn, veel geld kosten en vaak heb je ook niet de juiste kennis paraat om dit op een goede manier om dit af te handelen. Met een rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf ben je verzekerd voor juridische advies en rechtsbijstand. Wil je meer weten over de verschillende soorten verzekeringen en de rechtsbijstandverzekering?

Waar moet je op letten bij een rechtsbijstandverzekering Verzekeruzelf?

Het vergelijken van rechtsbijstandverzekeringen kan som een hele klus zijn omdat er een hoop zaken zijn waar je op moet letten. Zo zijn er verschillende modules die je kunt kiezen die het beste aansluiten bij je situatie, zijn er verschillende premies en hebben verzekeringsmaatschappijen vaak andere voorwaarden voor het afsluiten. Bij de rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf kun je gemakkelijk de verschillende varianten vergelijken en is er geen wachttijd waar je rekening mee hoeft te houden. Vanaf de startdatum van de verzekering ben je verzekerd en heb je recht op juridische hulp. Let er hierbij wel op dat conflicten die al bestonden voordat je de verzekering afsloot niet vallen onder de dekking. De rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf biedt direct contact met je eigen jurist en ook is er geen eigen risico dat je hoeft te betalen.

De uitgebreide basisdekking van rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf

De rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf heeft allereerst een uitgebreide basisdekking waarmee je al verzekerd bent voor een breed scala aan veel voorkomende juridische conflicten. Deze basisdekking bevat consumentenzaken, wonen, verkeer en werk & inkomen, waarmee een groot aantal conflicten kunnen worden opgelost voor je. Zo kunnen bij het onderdeel consumentenzaken conflicten worden opgelost met betrekking tot je familie en over erfrecht en bij wonen worden zaken behandeld die te maken hebben met de koop of huur van je woning. De basisdekking van de rechtsbijstandverzekering Verzekruzelf biedt hiermee dus al een hele brede dekking. 

Rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf: aanvullende dekkingen

De basisdekking van de rechtsbijstandverzekering VerzekerUzelf kan nog verder worden uitgebreid door aanvullende dekkingen. Bij deze maatschappij kun je kiezen uit twee aanvullende dekkingen: Belastingrecht & Vermogensbeheer voor zaken die te maken hebben met belastingaanslagen en bijvoorbeeld de WOZ-aanslag en de module Eigendom en verhuur ontroerende zaken, waarmee je conflicten hierover kunt meeverzekeren.

Anderen bekeken ook:

Reviews en ervaringen Verzekeruzelf

7,3/10 op basis van 6 reviews

Verzekeruzelf is een aanrader

Ik ben tot op heden zeer te vrezen over deze verzekerings maatschapij. Nadat ik schade had met mijn auto hebben ze mij meteen geholpen met alle stappen die ik moest nemen. ik betaal niet veel voor mijn verzekering te op zich te van andere die gewoon echt te duur zijn ben zeer tevreden en laten we het ook zo houden

5,0 rating
Geplaatst op
5 juni 2020
door
Mirjam

Slechte service

Slechte service, wacht al 2 weken op de klacht die ik heb ingediend. Gaat om een declaratie die al lang en breed had moeten worden goedgekeurd. Ik denk eraan om over te stappen

1,0 rating
Geplaatst op
5 mei 2020
door
Vince Peters

Weinig poespas

No nonsens verzekeringsmaatschappij. Fijn dat je alles zo makkelijk kan regelen en Inzien. Enigste wat jammer is dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn. Maar dit verklaart de goedkope premie.

3,0 rating
Geplaatst op
24 april 2020
door
Huub

Goede service

Ik was op zoek naar een goeie verzkering met kwaliteit en uitstekende klantenservice. via de chat wordt je snel geholpen en wachttijden zijn kort!!!

4,0 rating
Geplaatst op
17 april 2020
door
Jim Bens

Maken waar wat ze zeggen

Ontzettend blij met deze verzekering. Ik vind het prettig dat je alles online kan regelen. Ze doen wat ze zeggen zonder addertjes onder het gras.

5,0 rating
Geplaatst op
6 april 2020
door
Petra l.

Wat vind jij van Verzekeruzelf?

Daarom kiest Nederland voor Rechtsbijstandverzekering.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
De premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkosten Consumentenbond logo