Rechtsbijstandverzekering Unigarant

Regel nu online de Unigarant Rechtsbijstandverzekeringin samenwerking met financieel adviseur Haaker & Daas. Lees de polisvoorwaarden en verzekeringskaart door.

Deze verzekering sluit je af via assurantietussenpersoon Haaker & Daas B.V. AFM 12048971

Soms heb je simpelweg behoefte aan advies van een ervaren jurist. Dat kan zomaar uit het niets zijn. Ineens heb je onenigheid met de werkgever en dreigt ontslag of plotseling heb je ruzie met de buren over het plaatsen van een tuinhuisje. Soms kun je zelf prima met het conflict omgaan, soms is rechtsbijstand bittere noodzaak. In dat laatste geval kun je prima een beroep doen op de rechtsbijstandverzekering Unigarant.

Rechtsbijstandverzekering Unigarant altijd goedkoper dan het inschakelen van een advocaat

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten is niet verplicht. Het is wel zeer verstandig. Heb je een conflict en schakel je een advocaat in, dan ben je gemiddeld 180 euro per uur nodig. De advocaatkosten zijn vaak bijzonder hoog en voor Jan Modaal simpoelweg niet te betalen. Een rechtsbijstandverzekering van Unigarant is prima betaalbaar en ook dan heb je de zekerheid dat je steeds op de beste wijzer wordt ondersteund. Je kunt als je kiest voor rechtsbijstandverzekering Unigarant kiezen uit vijf verschillende modules. Daarbij geldt wel dat je wel tenminste de modules Consument en Wonen of Verkeer moet afsluiten wil je ook een aanvullende verzekering kiezen bij Unigarant.

Kies uit vijf verschillende modules bij Unigarant

Pleeg je een telefoontje naar Unigarant over een netelige kwestie, dan krijg je altijd meteen juridisch advies. Voor het overige kies je bij de rechtsbijstandverzekering Unigarant  uit de modules Verkeer, Consument en Wonen, Arbeid en Inkomen, Persoon en Familie en Fiscaal en Vermogen. Door de keuzemogelijkheden kun je altijd precies die verzekering afsluiten die je nodig hebt.

Rechtsbijstandverzekering Unigarant

Juridische ondersteuning bij een conflict bij de buren

Kies je voor de module Verkeer, dan weet jij je juridisch gebied ondersteund als er conflicten ontstaan over schades of verwondingen die het gevolg zijn van een gebeurtenis in het verkeer. Dit geldt ook tijdens de vakantie. Consument en Wonen bied je ondersteuning bij een conflict over een woning, bij bonje met de buren, geschillen met de overheid of over gekochte spullen en diensten. Kies je voor de module Arbeid en Inkomen, dan krijg je ondersteuning als je ergens in loondienst bent en in een conflict raakt. Deze module helpt ook bij kwesties rondom sociale zekerheid, pensioen en vrijwilligerswerk.

Met Unigarant ben je op de beste wijze ondersteund

Een andere keuze die je kunt maken is die van Persoon en Familie. Je kunt dan rekenen op diensten als bijvoorbeeld een echtscheidingsmediation. Maar ook bij zaken rondom gezondheid en letsel, ouderschap, personeelsrecht of bij conflicten over erfrecht. Unigarant biedt ook nog een de module Fiscaal en Vermogen. Is er een kwestie rondom vermogensbeheer? Heb je problemen met de Nederlandse Belastingdienst? Is er een geschil over een vakantiewoning in het buitenland, dan weet jij je met rechtsbijstandverzekering Unigarant op de best denkbare wijze ondersteund.

Unigarant is het overwegen serieus waard

De dienstverlening van de rechtsbijstandverzekering Unigarant wordt alom geroemd. Afspraak is afspraak en de geboden ondersteuning wordt als professioneel omschreven. Als je advocaatkosten wilt besparen, kies dan voor ene rechtsbijstandverzekering. En overweeg dan serieus voor Unigarant te kiezen.

Heb je wat te kiezen bij Unigarant als het gaat om de rechtsbijstandverzekering?

Ja, dat heb je zeker. Sluit je een rechtsbijstandverzekering bij Unigarant, dan heb je de keuze uit liefst vijf modules.: Verkeer, Consument en Wonen, Arbeid en Inkomen, Persoon en Familie, Fiscaal en Vermogen.

Waarom kies je voor Unigarant?

Bij Unigarant sluit je precies die verzekering af die je nodig hebt. Afspraak is afspraak en de verleende service wordt alom geprezen.

Waarom een rechtsbijstandverzekering?

Je sluit een rechtsbijstandverzekering af en weet je juridisch ondersteund door ervaren juristen. Een rechtsbijstandverzekering is altijd goedkoper dan wanneer bij bij een conflict een advocaat inhuurt.

4.6/5 - (26 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo