Hoe wij werken

Onafhankelijk & betrouwbaar

Rechtsbijstandverzekering is een informatieve website over rechtsbijstandverzekeringen. We bieden een overzicht van verzekeraars waar je op de website van de aanbieder zelf een vergelijking kan maken. Op Rechtsbijstandverzekering.nl geven we geen financieel advies. We kunnen dus geen individuele personen helpen met vraagstukken.

Gratis voor gebruikers

Om onze website actueel en gratis te houden voor consumenten ontvangen we een eenmalige vergoeding indien een bezoeker via onze website overgaat tot het afsluiten van een verzekering. Het is mogelijk dat we niet alle aanbieders hebben opgenomen op onze website aangezien daar geen informatie over is aangeleverd. Hoewel we ons best doen om de informatie up-to-date en compleet te houden kan het zijn dat deze per abuis onjuist is. We zijn op geen enkele wijze aansprakelijk, noch verantwoordelijk oor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door Rechtsbijstandverzekering.nl verstrekte informatie.

De getoonde premies zijn “vanaf” premies die de module “Verkeer” toont en dient als indicatie. Vergelijk de premies op de websites van de verzekeraars voor een volledig beeld van de daadwerkelijke premies.

Heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op.

4.4/5 - (11 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo