Rechtsbijstandverzekering De Internationale

De Internationale kan en mag gerust een bijzondere verzekeraar genoemd worden onder alle verzekeraars die een rechtsbijstandverzekering aanbieden. Wat de consument ongetwijfeld aan zal spreken is dat de kosten structureel laag blijven wanneer je kiest voor een verzekering via de Internationale. Neem je een rechtsbijstandverzekering via De Internationale, dan kies je voor een eerlijke verzekering, zonder nonsens. Zonder opsmuk. Ondanks de aantrekkelijk geprijsde premies van De Internationale, heb je wel altijd de zekerheid dat je gewoon prima verzekerd bent. En dat is uiteraard het belangrijkste.

Zo kan De Internationale de premie steeds laag houden

De Internationale stopt de door de consument betaalde premies in een geldpot en betaalt daar de schades waartegen je gedekt bent uit. Uit de pot haalt het ook de kosten die het zelf maakt. Door het toepassen van deze werkwijze kan De Internationale de kosten steeds laag houden. Daarom zijn de premies steeds erg laag bij De Internationale, terwijl wel sprake is van uitstekende verzekeringen.

Geen dure reclamespots, wel een lage premie

rrechtsbijstandverzekering De InternationaleHet heeft nogal wat voordelen om juist te kiezen voor een rechtsbijstandverzekering via De Internationale. Heb jij schade en wordt die schade gedekt? Dan weet je bij De Internationale altijd zeker dat je snel uitbetaald wordt. De Internationale biedt steeds eenvoudige verzekeringen die de meest voorkomend schades dekken. Het is de bedoeling om vanuit de geldpot alleen kosten te vergoeden voor activiteiten die ook echt noodzakelijk zijn. Je spekt de kas van De Internationale ook niet met dure premies zodat de verzekeraar dure reclamespots en andere marketingkosten kan maken. Dat vindt De Internationale niet nodig. Zij genereren hun bekendheid wel op een andere en goedkopere manier. Door gewoon goed werk te leveren en de premies laag te houden namelijk.

Duidelijke en eerlijke afspraken

Ondertussen staat De Internationale bekend om de snelle, digitale dienstverlening waarbij de menselijke maat nog centraal staat. Het bestaat dus nog wel degelijk. Voorts is De Internationale een partij van duidelijke afspraken en ook eerlijke afspraken, zeker ook met de partners. Over die partners gesproken, ook in dat opzicht is De Internationale bijzonder. Het werkt namelijk alleen samen met partners die zichzelf in de markt hebben bewezen en die in de werkwijze van De Internationale geloven. In de ogen van De Internationale is dat een basisvoorwaarde om echt partnerschap aan te gaan. Partners waarmee De Internationale samenwerkt zijn onder meer Melching, zij voeren de administratie van De Internationale, VKG, SOS International, Anker Insurance en Bovemij.

Vergelijk de verzekeringen en sluit er meteen een af

Elders op dit platform kun je De Internationale prima vergelijken met andere aanbieders van een rechtsbijstandverzekering, zet de verschillende verzekeraars op een rijtje en sluit meteen een verzekering af. Dan ben je in elk geval zeker van de beste juridische bijstand mocht dat noodzakelijk zijn.

Waarom is de rechtsbijstandverzekering van De Internationale zo bijzonder?

De Internationale biedt eenvoudige rechtsbijstandverzekeringen die de meest voorkomende schades dekken. De kosten zijn zeer laag, er wordt altijd snel uitbetaald en er worden duidelijke afspraken gemaakt die bovendien altijd nagekomen worden.

Hoe kan De Internationale de kosten voor een rechtsbijstandverzekering zo laag houden?

Het geld van de premies komt bij De Internationale in een grote pot. Sluit je een verzekering bij deze aanbieder af, dan worden eventuele kosten en schades uit die pot vergoed. In tegenstelling tot andere verzekeraars maakt de Internationale geen kosten voor dure reclames en voor marketing. Zo kunnen de premies laag gehouden worden.

Hoe vind je de voor jou beste rechtsbijstandverzekering?

Je vind de voor jou beste rechtsbijstandverzekering door de verzekeraars hier op deze website met elkaar te vergelijken. Op basis daarvan sluit je een verzekering af bij de verzekeraar die jou de beste prijs en de beste dekking kan bieden.

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo