Rechtsbijstandverzekering ABN AMRO

Als je in ons land een rechtsbijstandverzekering af wilt sluiten, dan kun je terecht bij een groot aantal aanbieders. Van al die aanbieders geldt de rechtsbijstandverzekering ABN AMRO als een heel bijzondere. En een goede verzekering bovendien. Niets voor niets is de verzekering door de Consumentenbond als beste getest. Kies je voor een rechtsbijstandverzekering ABN Amro, dan kun je rekenen op 24/7 juridische ondersteuning.

Rechtsbijstandverzekering ABN AMRO; voor je het weet heb je die nodig

Je bent vaak geneigd te denken dat jij de dans wel ontspringt en dat jij niet zomaar in een conflict verzeild raakt.  Dat is iets voor anderen. Niets is echter minder waar, want een conflict hangt je bij wijze van spreken elke dag opnieuw boven je hoofd. Soms ben jij daar de schuld van, soms ook niet. Zeker als het om belangrijke zaken als werk en inkomen gaat, is het een geruststellende gedachte dat je terug kunt vallen op ervaren juristen, die in staat zijn om op uitstekende wijze jouw belangen te behartigen. En dat is precies wat de rechtsbijstandverzekering ABN AMRO doet. En om de kosten hoef je het zeker niet te laten. Een verzekering afsluiten kost je op jaarbasis ongeveer net zoveel als een uur de hulp van een advocaat.

Door de Consumentenbond als beste getest

De rechtsbijstandverzekering ABN AMRO viel als  verschillende keren in de prijzen en het feit dat het door de Consumentenbond als beste getest is, vertelt al heel erg veel. Groot voordeel is dat je de rechtsbijstandverzekering ABN AMRO helemaal zelf samen kunt stellen. Op die manier heb jij uiteindelijk precies die verzekering  die jij nodig hebt. Wat dat betreft levert de rechtsbijstandverzekering ABN AMRO maatwerk. Omdat je alleen die ondersteuning kiest die je nodig hebt, kunnen de kosten steeds laag gehouden worden, en is de kwaliteit aan de andere kant juist altijd uitstekend.

rechtsbijstandverzekering ABN AMRO

Kies precies die ondersteuning waaraan jij behoefte hebt

Ook de rechtsbijstandverzekering ABN AMRO is opgedeeld in verschillende modules. In dit geval gaat het om Consument en Wonen, Medisch, Familie en Mediation bij echtscheiding, Werken en Inkomen, Personen en sociale zekerheid en Fiscaal en Vermogen. Nog een groot voordeel van zaken doen met ABN AMRO is dat je standaard bij het afsluiten van een  rechtsbijstandverzekering bij de bank, je Flight Claim krijgt. Is je vlucht vertraagd of zelfs geannuleerd, dan kijkt in het kader van Flight Claim een jurist van Arag of je eventueel recht hebt op een vergoeding voor de geleden schade. Heb je de module Consument en Wonen en mocht het tot een zaak komen, dan wordt die zelfs gratis behandeld en vergezelt een jurist van Arag je naar de rechtbank.

Een betaalrekening bij de ABNM Amro bank is een must

ABN AMRO biedt de verzekering aan elke particulier die klant is van de bank. Een rekening bij de bank is dan ook een must en van die rekening betaal je maandelijks de premie. Nog iets; sluit je een rechtsbijstandverzekering af bij de bank, dan zijn je partner en je kinderen  gratis meeverzekerd. Dat geldt zelfs als je kinderen voltijds studeren of op kamers wonen. Nog iets bijzonders is dat je als alleenstaande minder premie hoeft te voldoen.

Vergelijk de verzekeraars en m aak een weloverwogen keuze

Op deze website vind je meer aanbieders van de rechtsbijstandverzekering. Vergelijk ze eerst goed voor je een definitieve keuze maakt en een rechtsbijstandverzekering afsluit.  Doe dat op basis van prijs en kwaliteit en maak zo de voor jou beste keuze.

Hoe is de rechtsbijstandverzekering ABN Amro opgebouwd?

Net als bij veel andere verzekeraars heb je bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering bij de ABN AMRO bank de keuze uit verschillende modules: Verkeer, Consument en Wonen, Medisch, familie en mediation bij echtscheiding, Werk en Inkomen, Pensioen en Sociale Zekerheid en Fiscaal en Vermogen.

Waarom kies je voor deze verzekering?

De rechtsbijstandverzekering van ABN Amro is door de Consumentenbond als beste getest. Je partner en je kinderen zijn bovendien mee verzekerd en ben je alleenstaand dan betaal je minder premie.

Wat is de rol van rechtsbijstandverzekering?

Die is simpel. Op deze website kun je de verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken en kies je zo de voor jou meest geschikte rechtsbijstandverzekering.

4.8/5 - (32 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo