Rechtsbijstandverzekering OHRA

Je hoopt natuurlijk dat het je niet gebeurt, maar helaas kun je het nooit helemaal voorkomen: dat je met iemand in een conflict krijgt waar je niet uitkomt. Het kan je bijvoorbeeld gebeuren in het verkeer dat je het met de tegenpartij oneens bent over wie er verantwoordelijk is over de gemaakte schade, of dat je vind dat je ten onrechte bent behandeld met ontslag bij je bedrijf. Op deze momenten is het fijn als je er niet alleen voor staat, maar als je een rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten waardoor er een team van professionals voor je klaarstaat om je in deze situaties. Denk je er over om een rechtsbijstandverzekering te gaan afsluiten? Lees dan onderstaand artikel over de verschillende modules en verdere informatie van de rechtsbijstandverzekering OHRA.

Samen op zoek naar een oplossing met rechtsbijstandverzekering OHRA

Als je een rechtsbijstandverzekering afsluit bij OHRA sta je er niet alleen voor, maar staan er ruim 400 specialisten op het gebied van juridische zaken voor je klaar om je met de situatie te helpen. Bij rechtsbijstandverzekering OHRA krijg je namelijk hulp van de juridische specialisten van DAS en kun je advies krijgen van een team bestaande uit advocaten, deurwaarders en nog veel meer. Ook krijg je met de rechtsbijstandverzekering OHRA altijd gratis telefonisch advies en kun je zelf je advocaat kiezen die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Verschillende dekkingen van rechtsbijstandverzekering OHRA

rechtsbijstandverzekering ohra
Rechtsbijstandverzekering OHRA

Bij rechtsbijstandverzekering OHRA kun je kiezen uit verschillende modules en dekkingen die het beste aansluiten bij jouw wensen. Je wilt natuurlijk niet een hoge premie betalen terwijl je verzekerd bent voor zaken die je waarschijnlijk nooit gaat gebruiken. Door online de rechtsbijstandverzekering te vergelijken kun je precies vinden welke rechtsbijstandverzekering van OHRA het beste bij je past. OHRA biedt vier verschillende dekkingen aan, die per dekking andere conflicten dekken. In onderstaande alinea worden deze vier dekkingen verder toegelicht.

Rechtsbijstandverzekering OHRA: vier soorten dekkingen

Bij OHRA kun je uit vier verschillende typen dekkingen kiezen, afhankelijk van jouw wensen: Consument & wonen, Inkomen, Belasting & Vermogen en Verkeer. Bij de eerste dekking ben je verzekerd voor conflicten die te maken hebben met je woning, het onderwijs en het kopen van verschillende goederen of diensten. Bij inkomen heeft het vooral te maken over je werk en bij Belasting & Vermogen gaat het bijvoorbeeld over scheidingsmediation. De dekking verkeer houdt zich bezig met schade, contracten en andere zaken omtrent motorrijtuigen en het verkeer.

Waarom kies je voor een rechtsbijstandverzekering van OHRA?

Kies je voor een rechtsbijstandverzekering van OHRA, dan weet jij je bij een conflict ondersteund door een team van zeker 400 juristen, advocaten en deurwaarders. Overigens werkt OHRA in dat kader nauw samen met DAS. Je kunt dus steeds rekenen op de best mogelijke ondersteuning.

Welke modules kun je kiezen bij OHRA?

Behalve de basis rechtsbijstandverzekering die je bij OHRA af kunt sluiten, kun je deze verzekering aanvullen met aanvullende modules in de vorm van Consument en Wonen, Inkomen, Belasting en Vermogen en Verkeer.

En welke rol kan rechtsbijstandverzekering.nl voor je spelen?

Hier, op deze website, kun je de verzekering van OHRA vergelijken met andere verzekeraars. Op die manier vind je vanzelf de voor jou meest geschikte verzekering. Kijk daarbij wel verder dan alleen naar de hoogte van de premie. Kijk vooral naar die verzekering die jou de beste prijs- kwaliteitsverhouding biedt.


Anderen bekeken ook:

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met problemen in de toekomst. Heb je nu een probleem? Vergelijk dan Rechtsbijstand on Demand.

Reviews en ervaringen OHRA

8,8/10 op basis van 8 reviews

Fantastische rechtsbijstand

OHRA staat altijd voor je klaar, zelfs al heb je telkens wat kleine vragen.

Rated 5 out of 5
Geplaatst op
24 maart 2022
door
Bart

Goede service

OHRA helpt me altijd goed bij vragen. Ik heb laatst gebeld over de verschillen tussen een rechtsbijstandverzekering die je als gezin kan aanvragen en een rechtsbijstand die je kan aansluiten bij de autoverzekering. Dit is goed uitgelegd en ik heb via hun website snel kunnen afsluiten.

Rated 5 out of 5
Geplaatst op
11 april 2021
door
Andries ter Beesten

Prima verzekerings bedrijf

Onze stoelbekleding kon helaas niet meer gemaakt worden waardoor we nu het volledige bedrag van aanschaf terug krijgen.en zo kunnen kijken voor een andere stoel. heel blij met de afhandeling. Dank ohra!

Rated 5 out of 5
Geplaatst op
6 juli 2020
door
Michelle

Geweldige verzekering

Binnen 1 dag een reactie op mijn ingediende declaratie. Telefonisch contact opgenomen met de OHRA klantenservice. Een snelle afhandeling van de declaraties. Ook heel handig om declaraties via de app in te dienen. Zo blij dat we voor een OHRA verzekering hebben gekozen, echt een top verzekering!

Rated 5 out of 5
Geplaatst op
7 juni 2020
door
Kimberley Vaal

Degelijk en betrouwbaar

Zal waarschijnlijk wel ergens goedkopere verzekering zijn maar bij ohra weet je waar je aan toe bent. contact gaat makkelijk via de APP of teleofnishc. Live chat moet je alleen niet doen, dit is een ramp.

Rated 4 out of 5
Geplaatst op
4 mei 2020
door
Thomas

Wat vind jij van OHRA?

4.6/5 - (16 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo