Blogger worden

Op het blog van Rechtsbijstandverzekering.nl helpen we consumenten en bedrijven door het geven van informatie over juridische problemen, zaken, tips en oplossingen.

We zijn altijd op zoek naar interessante nieuwe artikelen en willen graag een podium geven aan juristen die andere mensen verder willen helpen met juridische kwesties.

Ben jij jurist en wil je autoriteit opbouwen voor jezelf en/of je bedrijf door kennisdeling? Dan zouden we graag samen willen werken!

Hoe werkt het bloggen voor Rechtsbijstandverzekering.nl?

  • Je levert minstens 4 keer per jaar een artikel aan. Het artikel is door jou geschreven en is nog niet eerder op internet verschenen. Ook als je ideeën hebt over een artikel dan kan je altijd contact opnemen met de redactie;
  • Het artikel wordt bekeken door onze redacteur en indien van goede kwaliteit geplaatst. Bij eventuele gewenste wijzigingen gaat dit met je in overleg voordat deze wordt gepubliceerd;
  • Duizenden Nederlanders lezen jouw artikel en worden hiermee geholpen;
  • Onderaan het artikel sta je als auteur met daarbij een link naar jouw bedrijf en/of social media. Zo bouw je naamsbekendheid en autoriteit op. Door de waardevolle link heeft het ook een positief effect op de Google rankings van je bedrijfswebsite.

Wil je andere consumenten en bedrijven helpen met jouw waardevolle artikelen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze redactie:

5/5 - (5 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo