Rechtsbijstandverzekering HEMA

Het liefst kom je in het dagelijks leven niet in aanraken met juridische zaken, maar helaas is het soms toch onvermijdelijk. Het kan je bijvoorbeeld gebeuren dat er onenigheid is over de aankoop van je huis, je een conflict krijgt over schade aan je motorrijtuig na een ongeluk in het verkeer of problemen hebt met familie over de erfenis. Als je er zelfstandig niet uit kunt komen, gaat dit vaak via de juridische weg en dan is het een fijn idee dat je verzekerd bent voor deze zaken en kunt vertrouwen op een goede rechtsbijstand met een rechtsbijstandverzekering.

Verschillende verzekeringsmaatschappijen: rechtsbijstandverzekering HEMA

Er zijn op internet talloze soorten en maten aan rechtsbijstandverzekeringen verkrijgbaar en voordat je er een gaat aanschaffen is het daarom slim om alle mogelijke rechtsbijstandverzekeringen te vergelijken, om zo degene te vinden die het beste bij jouw situatie en wensen past. Een van de mogelijke opties is de rechtsbijstandverzekering HEMA , wat een voordelige rechtsbijstandverzekering is met gunstige kosten en meerdere modules om gebruik van te maken.

Basis en aanvullende dekkingen van de rechtsbijstandverzekering HEMA

Rechtsbijstandverzekering Hema
Rechtsbijstandverzekering Hema

Bij rechtsbijstandverzekering HEMA ben je altijd verzekerd met een basisdekking wat het onderdeel Consument & Wonen is. Met deze basisverzekering ben je dus verzekerd voor rechtsbijstand en juridische hulp die komt kijken bij verschillende zaken die te maken hebben met je huis, de verkoop ervan en nog veel meer.
Naast deze basisdekking kun je de rechtsbijstandverzekering HEMA nog uitbreiden met een aantal aanvullende dekkingen. Er zijn maar liefst vijf soorten dekkingen waar je uit kunt kiezen: Verkeer, Persoon & Familie, Werk ontslagzaken, Werk overige zaken en Belasting, Vermogen, Pensioenen en Sociale Uitkeringen. Deze verschillende modules hebben natuurlijk verschillende premies en je kunt zelf combinaties maken van de dekkingen die het beste aansluiten bij je persoonlijke situatie.

Rechtsbijstandverzekering HEMA: professionele juristen

Bij de rechtsbijstandverzekering HEMA kun je rekenen op deskundig advies waar je met vragen ook snel terecht kunt. Als je een vraag hebt over een bepaald conflict of over andere zaken kun je gemakkelijk bellen om een van de juristen aan de lijn te krijgen, die je kunnen voorzien van meer informatie. Bij HEMA kun je tegen een gunstige premie een rechtsbijstandverzekering afsluiten en ook met het eigen risico wordt er rekening gehouden met de kosten. Het eigen risico dat je bij de rechtsbijstandverzekering van HEMA betaalt is bij de meeste gevallen €100, behalve bij verkeerszaken, waarbij je geen eigen risico hebt.

Waarom kies je voor een rechtsbijstandverzekering van HEMA?

De rechtsbijstandverzekering van HEMA is een voordelige verzekering. Bovendien kun je snel contact leggen met een van de juristen en geldt er als het om verkeerszaken gaat geen eigen risico.

Welke verzekeringsvormen kan HEMA je bieden?

De basisdekking van de rechtsbijstandverzekering die je bij HEMA afsluit, maakt onderdeel uit van de module Consument en Wonen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de modules Verkeer, Persoon en Familie, Werk en ontslagzaken, Werk overige zaken en Belasting, Vermogen, Pensioenen en Sociale uitkeringen, En zo vind je steeds precies die verzekering die aansluit bij jouw specifieke wensen en jouw situatie.

Hoe vind je nou de voor jou meest geschikte rechtsbijstandverzekering?

Je kunt hier op deze website de verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. Op basis van jouw wensen kom je vanzelf uit bij de voor jou meest geschikte verzekering met de laagste premie. Let wel, kijk niet alleen naar de hoogte van de premie, maar zoek die verzekering met de beste premie en de beste dekking.

Anderen bekeken ook:

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met problemen in de toekomst. Heb je nu een probleem? Vergelijk dan Rechtsbijstand on Demand.

Reviews en ervaringen HEMA

7,7/10 op basis van 7 reviews

Superrr Hema!!!

uitstekende verzekering met prima en snelle service! Niks aan toe te voegen!!!!!!!!

Rated 5,0 out of 5
Geplaatst op
21 april 2020
door
Kim

Tevreden

Vorige week voor het eerst aanspraak gemaakt op mijn RB bij de HEMA. Viel me alles mee, snel geregeld. Blij dat ik mijn RB bij HEMA heb zitten. Andere verzekeringen zijn ook aantrekkelijk, een combo korting of iets zou leuk zijn

Rated 4,0 out of 5
Geplaatst op
21 april 2020
door
Iris

Goed voor elkaar Hema

Betrouwbaar en degelijk net zoals de winkel. Dat vind ik van de Hema

rechtsbijstandverzekering.

Rated 5,0 out of 5
Geplaatst op
21 april 2020
door
Tinke

Goed als basis rechtsbijstandverzekering

Flinke keus aanvullende dekkingen. Basis pakketje is prima maar zodra je wat meer wilt loopt het wel wat op in de kosten. Mijn advies is als je een basis rechtsbijstandverzekering nodig hebt zit je bij Hema goed. Wil je iets meer? Kijk dan even verder.

Rated 4,0 out of 5
Geplaatst op
15 april 2020
door
Cengiz Vlasveld

snelle service!

uitstekende verz. met prima service! hopelijk heb ik ze verder nooit nodig in de toekomst.

Rated 4,0 out of 5
Geplaatst op
4 april 2020
door
Bert

Wat vind jij van HEMA?

4.8/5 - (14 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo