Rechtsbijstandverzekering Nationale Nederlanden

Stel je eens voor dat je een grote, dure aankoop hebt gedaan, maar dat je niet tevreden bent of er iets kapot is aan het product en dat de leverancier niet de juiste hulp biedt om het op te lossen. Bij dit soort grote conflicten, en andere onenigheden, kan het uiteindelijk erg handig zijn om juridische hulp in te schakelen. Mocht dit voorkomen, dan is het fijn om een rechtsbijstandverzekering te hebben, zodat je verzekerd bent voor de kosten die bij deze juridische procedures komen kijken. Daarnaast kun je met een rechtsbijstandverzekering Nationale Nederlanden ook beroep doen op juridisch advies, waardoor je goed voorbereid bent op de procedure en andere zaken.

Hulp van DAS bij rechtsbijstandverzekering Nationale Nederlanden

Bij een groot aantal rechtsbijstandverzekeringen, die je online kunt vergelijken, is te zien dat de verzekeringsmaatschappijen de daadwerkelijke juridische hulp uitbesteden naar een maatschappij die professionele rechtsbijstand kan bieden. Bij de rechtsbijstandverzekering Nationale Nederlanden wordt er samengewerkt met de juristen en advocaten van DAS. DAS geeft advies en helpt je daarnaast ook als je toch de stap naar de rechter moet gaan maken. De rechtsbijstandverzekering Nationale Nederlanden vergoedt de kosten van DAS en ook nog andere mogelijke kosten, zoals deze van experts of deurwaarders die tijdens de procedure voorkomen.

De basisdekking van rechtsbijstandverzekering NN

Rechtsbijstandverzekering Nationale Nederlanden
Rechtsbijstandverzekering Nationale Nederlanden

Als je meer wilt weten over de meerdere rechtsbijstandverzekeringen en de modules die je kunt kiezen is het slim om eerst informatie in te winnen over de mogelijkheden die er zijn bij de verschillende maatschappijen. Een van de grootste voordelen als je kiest voor een rechtsbijstandverzekering van Nationale Nederlanden is dat je een groot aantal mogelijkheden hebt met betrekking tot het kiezen van een of meerdere passende dekkingen. De basisdekking bij rechtsbijstandverzekering Nationale Nederlanden is de dekking Consument, waarmee je verzekerd bent voor conflicten die bijvoorbeeld voorkomen bij consumentenaankopen, webshops en ook voor conflicten over een ergernis. Deze basisdekking is vervolgens uit te breiden met een groot aantal aan aanvullende modules.

Rechtsbijstandverzekering NN: aanvullende modules

Naast de basisdekking zijn er bij rechtsbijstandverzekering Nationale Nederlanden maar liefst vijf aanvullende dekkingen waar je uit kunt kiezen. De modules die Nationale Nederlanden aanbieden als rechtsbijstand zijn de dekkingen Verkeer, Wonen, Werk & Inkomen, Belasting & Vermogensbeheer en Mediation bij echtscheiding. Door deze ruime opties is er altijd wel een module die het beste aansluit bij je wensen.

Hoe organiseert Nationale Nederlanden de rechtsbijstandverzekering?

Nationale Nederlanden werkt bij deze verzekering nauw samen met DAS. De specialisten van DAS adviseren en begeleiden je indien nodig tot aan de rechtszaal. Bij de verzekering zitten de kosten die gemaakt worden voor het inschakelen van experts en deurwaarders inbegrepen.

Wat zijn de voordelen van een verzekering bij Nationale Nederlanden?

Bij Nationale Nederlanden heb je heel erg veel te kiezen. De basisdekking voor de consument verzekert je van juridische steun bij onder meer aankopen, aankopen op webshops en een conflict bij de buren. Vervolgens kun je deze basisdekking met verschillende modules aanvullen. Zo sluit je dus een verzekering op maat af.

Wat zijn dan die aanvullende opties?

Nationale Nederlanden biedt vijf verschillende aanvullende modules. Dit zijn Verkeer, Wonen, Werk en Inkomen, Belasting en Vermogensbeheer en Mediation bij echtscheiding. Of dit voor jou de beste modules zijn, kun je achterhalen door op deze website de verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken.

Anderen bekeken ook:

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met problemen in de toekomst. Heb je nu een probleem? Vergelijk dan Rechtsbijstand on Demand.

Reviews en ervaringen Nationale Nederlanden

7,6/10 op basis van 9 reviews

Heel goed

Zeer tevreden over deze verzekeraar, ik heb hier mijn rechtsbijstandverzekering en autoverzekering. Ik had een tijdje geleden een schade geclaimd en prima afgehandeld en met een uitstekende klantenservice. Aanrader!

Rated 5 out of 5
Geplaatst op
7 juni 2020
door
Ted P

Deskundige club

Na jarenlang gekloot met diverse verzekeringsmaatschappijen zit ik bij NN eindelijk goed. Kundig advies via de tel en alles netjes op papier via de e-mail. Ik kan NN aanraden als je een deskundige verz. maarschappij wilt

Rated 5 out of 5
Geplaatst op
28 april 2020
door
Steven

Goede verzekering van Nationale Nederlanden ze doen niet moeilijk

Je kunt alles in termijnen betalen en ze doen niet moeilijk als je een keertje krap zit. Ik ben nu 2 jaar lid en blijf voorlopig bij Nationale Nederlanden

Rated 4 out of 5
Geplaatst op
24 april 2020
door
Kees Polderman

Blij mee

Diverse vergelijkingen gemaakt bij diverse websites. NN kwam eruit als beste prijs/kwaliteit. Blij met de keuze die ik gemaakt heb

Rated 5 out of 5
Geplaatst op
23 april 2020
door
Marchiano

Prima

Nooit gezeur mee. Voor nog geen tientje verzekerd met alles erop en eraan. 1x gebeld en toen ook snel en goed geholpen. Prima verzekering.

Rated 3 out of 5
Geplaatst op
21 april 2020
door
bert vis

Wat vind jij van Nationale Nederlanden?

4.7/5 - (41 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo