Interpolis Rechtshulp on demand

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Ook als je geen rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten is het wel degelijk mogelijk om de beste juridische bijstand te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld via Interpolis Rechtshulp on demand. Als je een lopend conflict hebt en je wilt je op dat moment aanmelden bij een rechtsbijstandsverzekeraar, dan word je niet geholpen. Verzekeraars pakken namelijk geen lopende conflicten op. Bovendien hanteren ze een wachttijd. Dat is een periode na het afsluiten van de verzekering waarin je nog niet geholpen wordt.

Interpolis Rechtshulp on demand: precies dat advies dat je nodig hebt

Interpolis kan je in dergelijke gevallen wel een alternatief bieden. Met Interpolis Rechtshulp on demand krijg je precies dat advies dat je op dat moment nodig hebt. Voor dat advies bepaal je een vast bedrag. Je krijgt precies wat je vraagt en waar je voor betaalt. Het is een zekerheid dat als je een advocaat inschakelt die een prijs van enkele honderden euro’s per uur vraagt je veel meer geld kwijt bent. Interpolis Rechtshulp on demand werkt overigens in dit kader samen met Legal Guard.

Adviesgesprek met Interpolis is gratis

Door te kiezen voor Interpolis heb je binnen een etmaal al contact met een ervaren jurist. De tarieven die Interpolis hanteert zijn vast én laag. Interpolis Rechtshulp on demand kan een brief voor je maken of kan namens jou onderhandelen. Het adviesgesprek over welke ondersteuning voor jou het best is en bij je past, is geheel gratis. Aan de hand van dit gesprek bepaal je vervolgens het pakket dat je wenst en waarmee je de grootste kans hebt om een conflict snel uit de weg te ruimen.

Je weet financieel steeds waar je aan toe bent

Op dit moment kun je Interpolis Rechtshulp on demand inschakelen als er conflicten gerezen zijn over jouw woning, met de buren, over aankopen, dienstverleners, verzekeringen en werk. Het kan dus gaan over een buur- en koopwoning en de buren, over dreigend ontslag, schade en werk en over producten en verzekeringen. Door Rechtshulp on demand weet jij je zonder verzekering toch op de beste manier juridisch ondersteund. Je weet financieel steeds precies waar je aan toe bent en krijgt dus achteraf geen verrassingen. Bovendien heb je de zekerheid dat je snel geholpen wordt bij het conflict.

Altijd een betaalbare en passende oplossing

Interpolis Rechtshulp on demand is een van de prepaid rechtshulp mogelijkheden die er zijn. Ook andere aanbieders bieden een dergelijke manier van rechtshulp. Deze aanbieders bieden verschillende diensten aan en doen dat tegen uiteenlopende tarieven. Om die reden is het goed om de aanbieders goed met elkaar te vergelijken. Dat kan hier op rechtsbijstandverzekering.nl. Heb je een vergelijk gemaakt, kies dan voor de voor jou beste aanbieder. Grote kans dat jouw conflict snel uit de wereld is en dat er een passende oplossing komt.

Wanneer schakel je Interpolis Rechtshulp on demand in?

Als je een conflict hebt en je hebt geen rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten, dan is deze manier van rechtshulp een uitkomst. Je koopt rechtshulp in voor een vaste en lage prijs en wordt bijgestaan door ervaren juristen.

Op welke vlakken kan Interpolis je van dienst zijn?

Heb je conflicten over jouw woning, de buren, aankopen, dienstverleners, verzekeringen of werk, dan kan Interpolis je prima van dienst zijn. Je hebt al binnen 24 uur contact met een jurist en dat is sneller dan wanneer je een rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten.

Hoe kun je de aanbieders met elkaar vergelijken?

Vergelijken doe je hier op rechtsbijstandverzekering.nl. Aan de hand van de uitkomst van dat vergelijk kies je die aanbieder die jou het best van dienst kan zijn en die bij je past,

5/5 - (33 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo