Rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer

De rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer helpt je bij juridische problemen en geeft advies en dekking. Stel je voor dat je het een keer oneens bent met je werkgever over een contract of dat je een meningsverschil hebt over wie er verantwoordelijk is voor de schade na een auto-ongeluk: dan kan de rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer uitkomst bieden.

Basis rechtsbijstandverzekering

Bij de basis rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer ben je verzekerd voor bijvoorbeeld verkeersovertredingen waarbij iemand gewond raakt, voor een borgsom in het buiteland of als je getuige bent van een strafzaak. Deze basisverzekering kun je nog uitbreiden met aanvullende modules, afhankelijk van je wensen. Online kun je gemakkelijk de verschillende premies en pakketten vergelijken om zo de juiste rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer te vinden.

Centraal Beheer: aanvullende modules

rechtsbijstandverzekering centraal beheer
Rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer

De eerste aanvulling die je kunt afsluiten is de module Verkeer & Medisch, waarbij je verzekerd bent als je bijvoorbeeld een juridisch conflict krijgt als een verkeersongeluk hebt gehad of gewond bent geraakt door een medische fout. Een andere module waarmee je de rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer kunt aanvullen is die van Consument en wonen, waarbij conflicten met betrekking tot je huis of de spullen die je aanschaft verzekerd worden. Ook bij burenruzies of bij producten die je hebt aangeschaft die niet goed werken kan deze rechtsbijstandverzekering van pas komen.

Een derde aanvullende module is Werk en Inkomen en biedt juridische hulp bij conflicten die met dit onderwerp te maken hebben, zoals onenigheid met je werkgever of problemen met je pensioen. Bij deze aanvulling geldt overigens nu wel een wachttijd voor 3 maanden na het afsluiten van deze module. De laatste aanvullende module van Centraal Beheer is Fiscaal en Vermogen, die van pas kan komen bij conflicten over belastingen en vermogen. Deze module heeft ook betrekking op bijvoorbeeld je beleggingen en een 2e woning of een vakantiehuis. 

Voordelen van rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer

De rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer werkt samen met Achmea Rechtsbijstand, waardoor je verzekerd bent van onafhankelijke juridische hulp. Bij Centraal Beheer kun je op persoonlijk contact met een jurist rekenen die je helpt bij verschillende situaties. Daarnaast kent de rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer geen eigen risico en variëren de kosten van de premie van minimaal zo’n €4 tot rond de €25 per maand, afhankelijk van de hoeveelheid aan aanvullende dekkingen, die je geheel zelf samen kunt stellen, en je gezinssamenstelling.

Wat is een rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer?

De rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer biedt juridische ondersteuning bijvoorbeeld bij verkeersovertredingen, als er sprake is van een borgsom of als je getuige bent bij een strafzaak. De basisverzekering kun je met aanvullende modules uitbreiden.

Wat zijn dan aanvullende modules bij Centraal Beheer?

Je sluit bij Centraal Beheer een basis rechtsbijstandverzekering af die je kunt uitbreiden met de modules Verkeer en Medisch, Consument en Wonen, Werk en Inkomen en Fiscaal en Vermogen. Zo kun je dus precies die module kiezen die bij jouw specifieke situatie past.

Hoe geeft Centraal Beheer invulling aan de rechtsbijstandverzekering?

Centraal Beheer kiest voor de samenwerking met Achmea wat betreft deze verzekeringsvorm. Je bent zeker van de hulp van ervaren en onafhankelijke juristen. Of Centraal Beheer de voor jou beste verzekeraar is? Dan zie je als je op deze website de verzekeringen met elkaar gaat vergelijken.

Anderen bekeken ook:

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met problemen in de toekomst. Heb je nu een probleem? Vergelijk dan Rechtsbijstand on Demand.

Reviews en ervaringen Centraal Beheer

Al jaren een rechtsbijstand via Centraal Beheer

Al jaren zitten we met het hele gezin op een rechtsbijstandverzekering bij Centraal Beheer. We hebben nog nooit problemen gehad met Centraal Beheer. Vragen worden netjes opgelost en ze staan je altijd keurig te woord!

Rated 5,0 out of 5
Geplaatst op
4 januari 2021
door
Bastiaan

Wat vind jij van Centraal Beheer?

4.6/5 - (21 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo