Rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer

De rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer helpt je bij juridische problemen en geeft advies en dekking. Stel je voor dat je het een keer oneens bent met je werkgever over een contract of dat je een meningsverschil hebt over wie er verantwoordelijk is voor de schade na een auto-ongeluk: dan kan de rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer uitkomst bieden.

Basis rechtsbijstandverzekering

Bij de basis rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer ben je verzekerd voor bijvoorbeeld verkeersovertredingen waarbij iemand gewond raakt, voor een borgsom in het buiteland of als je getuige bent van een strafzaak. Deze basisverzekering kun je nog uitbreiden met aanvullende modules, afhankelijk van je wensen. Online kun je gemakkelijk de verschillende premies en pakketten vergelijken om zo de juiste rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer te vinden.

Centraal Beheer: aanvullende modules

rechtsbijstandverzekering centraal beheer
Rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer

De eerste aanvulling die je kunt afsluiten is de module Verkeer & Medisch, waarbij je verzekerd bent als je bijvoorbeeld een juridisch conflict krijgt als een verkeersongeluk hebt gehad of gewond bent geraakt door een medische fout. Een andere module waarmee je de rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer kunt aanvullen is die van Consument en wonen, waarbij conflicten met betrekking tot je huis of de spullen die je aanschaft verzekerd worden. Ook bij burenruzies of bij producten die je hebt aangeschaft die niet goed werken kan deze rechtsbijstandverzekering van pas komen.

Een derde aanvullende module is Werk en Inkomen en biedt juridische hulp bij conflicten die met dit onderwerp te maken hebben, zoals onenigheid met je werkgever of problemen met je pensioen. Bij deze aanvulling geldt overigens nu wel een wachttijd voor 3 maanden na het afsluiten van deze module. De laatste aanvullende module van Centraal Beheer is Fiscaal en Vermogen, die van pas kan komen bij conflicten over belastingen en vermogen. Deze module heeft ook betrekking op bijvoorbeeld je beleggingen en een 2e woning of een vakantiehuis. 

Voordelen van rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer

De rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer werkt samen met Achmea Rechtsbijstand, waardoor je verzekerd bent van onafhankelijke juridische hulp. Bij Centraal Beheer kun je op persoonlijk contact met een jurist rekenen die je helpt bij verschillende situaties. Daarnaast kent de rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer geen eigen risico en variëren de kosten van de premie van minimaal zo’n €4 tot rond de €25 per maand, afhankelijk van de hoeveelheid aan aanvullende dekkingen, die je geheel zelf samen kunt stellen, en je gezinssamenstelling.

Anderen bekeken ook:

Reviews en ervaringen Centraal Beheer

Er zijn nog geen reviews. Wees de eerste die er over schrijft en help anderen!

Wat vind jij van Centraal Beheer?

Daarom kiest Nederland voor Rechtsbijstandverzekering.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
De premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkosten Consumentenbond logo