Rechtsbijstandverzekering Klaverblad

Sluit hier online de Klaverblad rechtsbijstandverzekering af in samenwerking met financieel adviseur Haaker & Daas. Lees de polisvoorwaarden en verzekeringskaart door.

Deze verzekering sluit je af via assurantietussenpersoon Haaker & Daas B.V. AFM 12048971

Meningsverschillen kunnen helaas altijd ontstaan en zijn daardoor ook bijna niet te voorkomen. Soms zijn deze conflicten gemakkelijk op te lossen met de tegenpartij, maar als dit niet lukt kan een conflict leiden tot een juridisch probleem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een onenigheid met de tegenpartij nadat er schade is ontstaan aan je voertuig na een ongeluk aan het verkeer, of aan een conflict met je baas na een onverwacht ontslag. Als je een rechtsbijstandverzekering Klaverblad afsluit, ben je in deze situaties verzekerd van professionele juridische hulp.

Welke rechtsbijstandverzekering Klaverblad past bij jou?

Online kunt je de verschillende rechtsbijstandverzekeringen vergelijken die het beste aansluiten bij jouw situatie. Er zijn namelijk een groot aantal aan mogelijkheden en prijzen verbonden aan de meerdere modules en dekkingen van een rechtsbijstandverzekering Klaverblad. Je kunt natuurlijk op internet de juiste rechtsbijstandverzekering kiezen, maar als je hier weinig verstand van hebt kun je ook advies vragen van een assurantieadviseur, die je helpt bij inzicht krijgen in jouw persoonlijke situatie en de verzekering die nodig is.

De modules van rechtsbijstandverzekering Klaverblad

Rechtsbijstandverzekering Klaverblad
Rechtsbijstandverzekering Klaverblad

Als je kiest voor een rechtsbijstandverzekering Klaverblad dan ben je altijd verplicht verzekerd met de standaardmodule. Bij deze module krijg je rechtshulp bij juridische problemen die te maken hebben met contracten, het terugkrijgen van spullen die gestolen zijn en strafzaken waar je als verdachte wordt gedagvaard. Naast deze standaardmodule kun je bij de rechtsbijstandverzekering Klaverblad kiezen uit een groot aantal modules: Schadeverhaal, Inkomen, Wonen, Fiscaal & Vermogen, Motorrijtuigen en Verkeer. Je kunt bij Klaverblad zelf kiezen welke rechtsbijstandverzekering het beste aansluit bij jouw situatie, eisen en wensen en de passende premie daarbij berekenen.

Belangrijke informatie over deze rechtsbijstandverzekering

Iedere verzekeringsmaatschappij heeft natuurlijk verschillende bijzonderheden en regels waar ze zich aan houden. Een van de verschillen tussen de meerdere maatschappijen is door welke juristen je geholpen wordt in het geval van een conflict. Bij Klaverblad krijg je hulp van een ervaren jurist van Klaverblad Rechtsbijstand Stichting, en bij een mogelijke procedure mag je ook zelf een advocaat kiezen.
Als je nog geen rechtsbijstandverzekering had voordat je rechtsbijstandverzekering Klaverblad afsloot, duurt het gemiddeld drie maanden bij de modules, behalve bij de modules Schadeverhaal, Motorrijtuigen en Verkeer, voordat je beroep kunt doen op de verzekering. Deze wachttijd die van toepassing is, is dus zeker iets waar je op moet letten bij het afsluiten van de rechtsbijstandverzekering Klaverblad.

Welke dekking bied de basis rechtsbijstandverzekering van Klaverblad?

Kies je voor de basis rechtsbijstandverzekering van Klaverblad, dan krijg je juridische ondersteuning bij zaken als conflicten over contracten, het terugkrijgen van gestolen goederen en advies als je gedagvaard bent voor een strafzaak. Je kunt bij Klaverblad de basisverzekering uitbreiden met aanvullende modules.

Wat zijn de aanvullende modules die de rechtsbijstandverzekering van Klaverblad te bieden heeft?

Je kunt bij Klaverblad extra modules afsluiten. Het gaat dan om de modules Schuldverhaal, Inkomen, Wonen, Fiscaal en Vermogen en Motorrijtuigen en Verkeer. Zo biedt Klaverblad je de mogelijkheid een verzekering op maat af te sluiten.

Hoe vind je nou de voor jou beste rechtsbijstandverzekering?

Je vindt de perfecte rechtsbijstandverzekering voor jouw situatie hier, op deze website. Je vergelijkt hier Klaverblad en andere verzekeraars en als vanzelf rolt de voor jou beste verzekering uit de bus.

Anderen bekeken ook:

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met problemen in de toekomst. Heb je nu een probleem? Vergelijk dan Rechtsbijstand on Demand.

Reviews en ervaringen Klaverblad

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Wat vind jij van Klaverblad?

4.6/5 - (35 stemmen)
Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo