DAS rechtsbijstandverzekering

DAS is niet meer online af te sluiten. Bij onderstaande verzekeraars maak je gebruik van de rechtshulp van DAS. Opzoek naar een goed alternatief? Die vind je eenvoudig hier.

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met problemen in de toekomst. Heb je nu een probleem? Vergelijk dan Rechtsbijstand on Demand.

DAS bestaat uit een team van experts op het gebied van juridische kennis. Hun kernwaarde is dat de kennis die ze verschaffen toegankelijk is voor iedereen. Ze denken mee met problemen en conflicten en komen daardoor met het juiste plan per persoon, ze doen dus meer dan alleen advies geven. DAS komt op voor het recht van de cliënt. Dit alles maakt dat DAS een goede optie is wanneer je een rechtsbijstandverzekering wil afsluiten.

Wat doet DAS?

DAS voorziet zowel particulieren als ondernemers van diensten met betrekking tot de juridische sector zoals rechtsbijstandverzekeringen. Zo verschaffen ze verschillende diensten in verschillende categorieën. Heb je bijvoorbeeld een overeenkomst met betrekking tot een online besteld product en houdt de andere partij zich hier niet aan? Ze halen dan alle details van de overeenkomst naar boven en zoeken een passende oplossing. Of wanneer je ontslagen wordt of ontslag wil nemen en niet precies weet wat je rechten en plichten zijn. Hiervoor kun je op de website van DAS meteen terecht en wanneer je het idee hebt dat zij de juiste partij voor jou zijn kun je de stappen ondernemen om een verzekering bij hen aan te gaan. Op het moment dat je een zaak online wil melden staan er zo’n 600 juridische adviseurs voor je klaar die meteen met je melding aan de slag gaan.

De DAS rechtsbijstandverzekering: compleet en flexibel

Das Rechtsbijstandverzekering reviews en ervaringenHetgeen wat een rechtsbijstandverzekering bij DAS onderscheidt van andere verzekeringen is het feit dat ze een compleet pakket aanbieden waarvoor je zelf bepaalt wat je eigen bijdrage is. Binnen dit pakket geef je allereerst aan wat je gewenste eigen risico is. Je kiest dan uit bedragen van €0, €100 of €300. Vervolgens geef je aan of je alleenstaand bent of niet. Hierna kun je zelf kiezen welke zaken je wel of niet gedekt wil hebben. En als laatst bepaal je de duur van je rechtsbijstandverzekering. Hierna zie je meteen wat je geschatte jaarbedrag is, waardoor je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Waarom kiezen voor DAS Rechtsbijstand?

Wanneer je de website van DAS opent is hun slogan het eerste wat je ziet: wij zijn DAS: experts in toegankelijke juridische kennis. Het kernwoord hier is toegankelijk. Weinig mensen zijn daadwerkelijk bekend met juridische zaken. Hierdoor kan de reden waarvoor je rechtsbijstandverzekering nodig hebt vaak redelijk overweldigend zijn. Het is dus belangrijk dat je iemand achter je hebt staan die dat snapt en elke zaak als een project op zich ziet. Wanneer je dus rechtsbijstandverzekeringen aan het vergelijken bent is DAS Rechtsbijstand er zeker een om mee te nemen.

Of het nu gaat om hulp bij ontslag, zakelijke geschillen, problemen met verhuurders of conflicten met aannemers, ze zijn er om klanten te helpen bij het voorkomen of oplossen van juridische problemen. Daarbij leveren ze juridische diensten aan zowel particulieren als aan ondernemers. Naast verzekeringen hebben ze ook mogelijkheden om hulp te bieden op basis van rechtsbijstand on demand. Met meer dan 800 gespecialiseerde juristen en bijna 100 advocaten in dienst, zijn ze actief op meer dan 40 rechtsgebieden. Je kan dus wel spreken over een enorme organisatie met één doel: het beschikbaar maken van rechtsbijstand voor iedereen.

Online afsluiten DAS Rechtsbijstand

In samenwerking met financieel adviseur Haaker & Daas is het mogelijk om de DAS rechtsbijstandverzekering online afsluiten via Rechtsbijstandverzekering.nl. Hierdoor is het aanvragen niet alleen sneller maar ook makkelijker. In een aantal stappen kan je zelf je verzekering samenstellen en de premie bepalen.

Dit kan al in een aantal stappen:

  • DAS rechtsbijstandverzekering voor vrijgezel of gezinJe bepaalt allereerst of je alleen voor jezelf de verzekering wilt afsluiten of voor een gezin. Als je scheidingsmediation wilt verzekeren dan is het altijd nodig dat je voor Samenwonend kiest.

 

  • dekking das rechtsbijstandverzekering kiezenMaak een keuze uit de dekking die je voor de DAS rechtsbijstand wilt hebben. Gelukkig valt er al veel binnen de verzekering. Denk aan de modules Consument, Wonen, Gezondheid, Familie en Inkomen. Wil je ook conflicten rondom je Werk meeverzekeren? Dan is het aan te raden om voor deze dekking te kiezen.

 

  • korting premie das rechtsbijstandverzekeringJe hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen voor een eigen risico. Als je dit wilt dan ontvang je een korting op je premie. Dat kan veel schelen in je kosten. 

 

  • Vervolgens geef je jouw persoonlijke informatie op en beantwoord je de slotvragen. Als de aanvraag binnen is dan krijg je automatisch bericht!  
Is het mogelijk om rechtshulp van DAS te krijgen als ik voor een andere verzekeraar kies?

Ja, dat is zeker mogelijk. Kies hier een rechtsbijstandverzekering met rechtshulp van DAS.

Wat zijn de voordelen van de DAS Rechtsbijstandverzekering?

De DAS Rechtsbijstandverzekering is zeer compleet. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf je korting te bepalen. Zo kan je bijvoorbeeld keuze maken in dekking en je eigen risico waardoor je korting kan ontvangen.

Wie kan ik verzekeren voor DAS rechtsbijstand?

Het is mogelijk om te kiezen voor jezelf of je gezin te verzekeren van juridische bijstand.

Hoe tevreden zijn mensen over DAS?

DAS scoort goed bij hun klanten: bij mensen die een juridische zaak hebben beveelt 80% ze aan. Lees de reviews.

Reviews en ervaringen DAS

7,8/10 op basis van 10 reviews

goed geholpen bij ontslag

Ze hebben me heel goed geholpen met een conflict met mijn baas.

Rated 5,0 out of 5
Geplaatst op
20 maart 2023
door
Bert Jansen

Makkelijk aanvragen

Aardige mensen en makkelijk online aanvragen

Rated 5,0 out of 5
Geplaatst op
2 september 2022
door
Remco

Vrije advocaat keuze bij Das

Da’s verzekering , hoe zit het met de vrije advocaat keuze tot welk uurtarief worden die gedekt bij Das ?

Rated 2,0 out of 5
Geplaatst op
23 augustus 2021
door
Roderik

Gekozen voor 3 jaar

Zojuist ook gekozen voor de das via deze website. Je krijgt een goede korting als je kiest voor 3 jaar.

Rated 5,0 out of 5
Geplaatst op
22 januari 2021
door
Martine

Makkelijk afsluiten

De das rechtsbijstandverzekering is makkelijk af te sluiten via jullie website. Handig ook dat je korting krijgt en dit zelf kan bepalen. Waarvoor dank

Rated 4,0 out of 5
Geplaatst op
13 januari 2021
door
Bert Jansen

Wat vind jij van DAS?

4.6/5 - (83 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo