Rechtsbijstandverzekering ASR

Wie een verzekering zoekt kan altijd terecht bij ASR. Dat geldt dus ook als je een rechtsbijstandverzekering af wilt sluiten. Met ASR is meteen ook een bijzondere verzekeraar genoemd. Bij deze verzekeraars staat duurzaamheid voorop en de verzekeraar heeft een beloningsbeleid dat integer werken stimuleert. ASR wil Nederland verzekeren van een goede toekomst. Wat betreft de rechtsbijstandverzekering ASR doet de verzekeraar zaken met DAS. Deze organisatie kan een beroep doen pop ruim 800 deskundige juristen en krijgt van de klanten het gemiddelde rapportcijfer van 8,3.

Rechtsbijstandverzekering ASR en weet je verzekerd van alleen de beste juristen

En dan heb je een conflict over de aankoop van een product of heb je bonje net de buren. In dat geval kan het bijzonder goed van pas komen dat je juridische ondersteuning krijgt. Dat kan met een rechtsbijstandverzekering ASR.  Kies je voor een rechtsbijstandverzekering ASR weet jij je verzekerd van de ondersteuning van ervaren advocaten en juristen, in dit geval die van DAS. In alle voorkomende gevallen zullen ze jouw belangen op de best mogelijke manier behartigen.

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Je kiest voor en rechtsbijstandverzekering ASR als je meteen verzekerd wilt zijn van juridische hulp bij conflicten, als je zelf geen juridische hulp kunt betalen of als je meer dan eens juridisch advies nodig hebt. De rechtsbijstandverzekering ASR staat voor persoonlijk en onafhankelijk advies. Bovendien wordt je op administratief vlak ontzorgd. Kies je voor de basisverzekering bij ASR wat betreft rechtsbijstand dan krijg je hulp bij onder neer conflicten over wonen en je vakantie. Maar ook als je problemen hebt met de gezondheid als je letsel hebt opgelopen, als er een conflict is over zorgcontracten, er schade aan je eigendommen is ontstaan en bij personenrecht en ouderschap. Dat geldt eveneens voor onderwijs en studiefinanciering. Bonje met de buren? Heb je schade veroorzaakt? Het zijn allemaal zaken die vallen onder de rechtsbijstandverzekering ASR.

Rechtsbijstandverzekering ASR

Je krijgt te maken met de specialisten van DAS

Kies je voor de rechtsbijstandverzekering van ASR dan krijg je te maken met de specialisten van DAS. Je hebt de gelegenheid een eigen advocaat te kiezen. Bij de ASR rechtsbijstandverzekering geldt wel een zogenaamd maximum aan behandelkosten. Wat betreft arbeidsrechtelijke procedures is dat 3025 euro en bij bestuursrechtelijke en sociaalverzekeringsrechtelijke procedures is dat 3630 euro. Voor andere procedures kan een maximum gelden van 6050 euro. De kosten boven deze bedragen betaal je zelf.

Kies een aanvullende verzekering

Dreigt er een conflict? Dan heb je altijd de gelegenheid advies in te winnen als je een rechtsbijstandverzekering bij ASR hebt. Denk je dat je extra dekking nodig kunt hebben, dan kun je kiezen voor een aanvullende verzekering op het gebied van rechtsbijstand in de vorm van verkeer, inkomen, arbeid en financieel. Rechtsbijstandverzekering ASR komt niet in actie als de specialisten van DAS geen heil in de zaak zien of als er een conflict is ontstaan buiten de looptijd van de verzekering en als het conflict niet onverwacht komt. ASR zal eveneens niet in actie komen als jij de premie niet voldoet of als de zaak te maken heeft met het onbevoegd besturen van voer- en vaartuigen.

Waarom kies je voor rechtsbijstand ASR?

Als je de beste juridische ondersteuning wenst dan kies je voor een verzekering van ASR. Wat betreft de rechtsbijstandverzekering doen zijn zaken met DAS. Deze organisatie kan een beroep doen op liefst 800 juristen.

Biedt ASR meer dan een standaard rechtsbijstandverzekering?

Ja. Behalve de standaard rechtsbijstandverzekering die het biedt, kun jij je ook aanvullend verzekeren. Dit kan een pakket verkeer en motorrijtuigen zijn, net als aanvullende verzekeringen met als thema’s inkomen, arbeid en financieel.

Waar staat ASR voor?

ASR staat voor een duurzame verzekering en stimuleert integer werken. Het wil ons land verzekeren van een goede toekomst.4.8/5 - (44 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo