Rechtsbijstandverzekering Independer

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met problemen in de toekomst. Heb je nu een probleem? Vergelijk dan Rechtsbijstand on Demand.

Uiteindelijk moet iedereen zelf leren hoe je een verzekering afsluit en alles wat daarbij komt kijken. Echter kan dit vaak overweldigend zijn door de hoeveelheid aan opties en extra informatie waar je op moet letten. Independer helpt je bij je verzekeringen en financiële zaken. Zo sta je er niet meteen alleen voor en zul je minder snel fouten maken. Dagelijks staan er ruim 100 experts klaar om vragen te beantwoorden. Je komt dus niet voor verrassingen te staan tijdens het vergelijken en afsluiten van de verschillende rechtsbijstandverzekeringen. Independer biedt je het opstapje en vervolgens kan je zelf verder regelen.

Wat doet Independer?

In 1999 werd Independer opgericht om de financiële wereld eerlijker en transparanter te maken voor de consument. Momenteel zijn ze het grootste digitale vergelijkings- en adviesplatform van Nederland, op veel meer vlakken dan alleen rechtsbijstandverzekeringen. Denk hierbij aan hypotheken, energieleveranciers, spaar- en leenproducten en nog vele andere zaken. De naam zegt het al, het advies dat Independer geeft is volledig onafhankelijk en wordt niet beïnvloedt door  de bedrijven waar ze advies over geven of andere partijen van buitenaf. Independer biedt niet alleen het beste, maar ook het eerlijkste advies.

Rechtsbijstandverzekering Independer

Voordat je het aanbod aan rechtsbijstandverzekeringen krijgt stelt Independer eerst een aantal vragen. Denk hierbij aan je geboortedatum, postcode, woonsituatie en gezinssamenstelling. Vervolgens geef je aan wat jouw verzekering moet dekken en daarna krijg je een top 3 van rechtsbijstandverzekeringen die het best bij jouw voorkeuren passen. Op deze manier kunnen ze meteen een groot aantal verzekeringen meteen elimineren en blijven alleen de opties die op jouw antwoorden aansluiten over. Wanneer je eenmaal een keus gemaakt hebt krijg je ook meteen de optie om de rechtsbijstandverzekering naar wens af te sluiten. Kom je ergens toch niet helemaal uit? De klantenservice staat zeven dagen per week voor je klaar, dus je kunt hen altijd even bellen met een vraag,

Hoe vergelijkt Independer?

Voor het vergelijken van verzekeringen kijkt Independer voornamelijk naar de drie volgende punten: het soort verzekering, de prijs, en de score vergeleken met andere verzekeraars. Zo komen ze met de verzekering die het best bij jou en je situatie past. In het kader van transparantie krijg je wel het gehele aanbod te zien. Zo kun je altijd nog verder kijken als je het idee hebt dat je toch niet de juiste optie hebt gekregen.

Wat is Independer eigenlijk precies?

Met behulp van Independer kies jij de voor jou beste verzekering. Independer is al vanaf 1999 actief om de financiële wereld eerlijker en transparanter te maken. Independer geldt als de grootste digitale vergelijkings- en adviesplatform van Nederland. Meteen nadat jij de verzekeraars via Independer vergeleken hebt, kun je de voor jou beste verzekering afsluiten.

Hoe gaat het vergelijken met Independer in zijn werk?

Je kunt de voor jou beste rechtsbijstandverzekering afsluiten via Independer, door eerst jouw wensen aan te geven. Op die manier worden meteen de verzekeringen die daar niet aan voldoen elimineren. En zo blijft tenslotte de voor jou meest geschikte verzekering over.

Waar let Independer op als het rechtsbijstandverzekeringen vergelijkt?

Independer kijkt naar het soort verzekering dat afgesloten wordt en naar de prijs. Op basis daarvan krijgt een verzekering een bepaalde score toegekend. Die score bepaalt uiteindelijk welke verzekering voor jouw specifieke situatie de beste is, die met de voor jouw specifieke situatie hoogste score dus.

4.7/5 - (15 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo