Rechtsbijstandverzekering NowGo

Een rechtsbijstandverzekering is alleen voor toekomstige problemen. Heb je nu een conflict of probleem? Klik hier voor gratis juridisch advies met een advocaat, jurist of mediator

NowGo is een jong, online verzekeringsmerk die het belangrijk vindt dat zaken snel en soepel verlopen. We worden allemaal steeds drukker en een snelle digitale oplossing maakt het leven net een stukje makkelijker. NowGo behoort tot dezelfde familie als Reaal en Zwitserleven maar onderscheidt zich met hun jonge imago. Ze vinden het belangrijk dat hun werk en diensten zo transparant mogelijk zijn. Neem ze dus zeker mee wanneer je rechtsbijstandverzekeringen vergelijkt!

Wat doet NowGo?

NowGo is een relatief nieuwe verzekeraar die onder het moederbedrijf VIVAT valt. Ze zijn dus nieuw, maar zeker niet onervaren en weten waar ze mee bezig zijn. Zo bieden ze onder andere autoverzekeringen, reisverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, inboedelverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen aan. Het fijne aan nowGo is dat vrijwel alles via de website toegankelijk is. Zo kun je schade of een noodgeval melden. Je kunt inloggen waardoor je toegang hebt tot al je gegevens, verzekeringen en abonnementen. En op de website staan handige tips om bijvoorbeeld een auto inbraak te voorkomen.

Rechtsbijstandverzekering NowGo

De rechtsbijstandverzekering van nowGo is onderverdeeld in drie modules. De eerste is Consument & Wonen. Dit houdt in dat bent verzekerd voor juridische conflicten waar je als consument, huurder of huiseigenaar mee te maken kunt krijgen. Je bent verzekerd voor onder andere conflicten met betrekking tot de levering van een besteld product of een boeking via bijvoorbeeld AirBnB. Op gebied van wonen ben je verzekerd voor onder andere je eigen woning, een vakantiewoning of conflicten met de buren. De tweede is de module verkeer. Deze komt van pas wanneer jij zelf, of een ander, schade heeft gemaakt aan een voertuig of letsel hebt opgelopen. Zolang jij je eigen voertuig bestuurde in die situatie ben je hiervoor verzekerd. Als laatste heb je de module werknemer. Dit heeft te maken met conflicten rondom je werk. Krijg je bijvoorbeeld te maken met ontslag, faillissement of reorganisatie of een ander conflict met je werkgever of een uitkeringsinstantie, dan ben je hiervoor verzekerd.

NowGo rechtsbijstandverzekering afsluiten?

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten gaat heel simpel via de website. Wil je overstappen vanaf een andere verzekeraar? Dan doen zij het meeste werk voor je. Via de website kun je een opzegbrief downloaden met je eigen gegevens en wanneer die klaar is verstuurd nowGo de brief naar je huidige verzekeraar. Zo kun je moeiteloos overstappen naar een verzekeraardie wellicht beter bij jou past!

Wat maakt van NowGo een bijzondere verzekeraar?

NowGo is een relatief nieuwe partij die onder meer een rechtsbijstandverzekering aan kan bieden. Hoewel nieuw, is er toch sprake van een ervaren verzekeraar. Bij NowGo regel je vrijwel alles online, je meldt dus ook schades en conflicten in eerste instantie gewoon online.

Welke dekkingen biedt NowGo wat betreft de rechtsbijstandverzekering?

Je kunt bij NowGo een basis rechtsbijstandverzekering afsluiten. Daarnaast kun je kiezen voor drie aanvullende modules: Consument en Wonen, Verkeer en Werknemer. Wil je overstappen naar NowGo, dan vind je op de website overigens een opzegbrief die je kunt gebruiken voor je huidige verzekeraar.

Hoe vind je precies de meest aantrekkelijke rechtsbijstandverzekering?

Die vind je door hier, op deze website, de verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. Kijk bij je vergelijk wel verder dan alleen naar de hoogte van de premie, maar check ook de polisvoorwaarden en uiteraard de dekking.

Reviews en ervaringen NowGo

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Wat vind jij van NowGo?

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo