Rechtsbijstandverzekering NowGo

NowGo is een jong, online verzekeringsmerk die het belangrijk vindt dat zaken snel en soepel verlopen. We worden allemaal steeds drukker en een snelle digitale oplossing maakt het leven net een stukje makkelijker. NowGo behoort tot dezelfde familie als Reaal en Zwitserleven maar onderscheidt zich met hun jonge imago. Ze vinden het belangrijk dat hun werk en diensten zo transparant mogelijk zijn. Neem ze dus zeker mee wanneer je rechtsbijstandverzekeringen vergelijkt!

Wat doet NowGo?

NowGo is een relatief nieuwe verzekeraar die onder het moederbedrijf VIVAT valt. Ze zijn dus nieuw, maar zeker niet onervaren en weten waar ze mee bezig zijn. Zo bieden ze onder andere autoverzekeringen, reisverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, inboedelverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen aan. Het fijne aan nowGo is dat vrijwel alles via de website toegankelijk is. Zo kun je schade of een noodgeval melden. Je kunt inloggen waardoor je toegang hebt tot al je gegevens, verzekeringen en abonnementen. En op de website staan handige tips om bijvoorbeeld een auto inbraak te voorkomen.

Rechtsbijstandverzekering NowGo

De rechtsbijstandverzekering van nowGo is onderverdeeld in drie modules. De eerste is Consument & Wonen. Dit houdt in dat bent verzekerd voor juridische conflicten waar je als consument, huurder of huiseigenaar mee te maken kunt krijgen. Je bent verzekerd voor onder andere conflicten met betrekking tot de levering van een besteld product of een boeking via bijvoorbeeld AirBnB. Op gebied van wonen ben je verzekerd voor onder andere je eigen woning, een vakantiewoning of conflicten met de buren. De tweede is de module verkeer. Deze komt van pas wanneer jij zelf, of een ander, schade heeft gemaakt aan een voertuig of letsel hebt opgelopen. Zolang jij je eigen voertuig bestuurde in die situatie ben je hiervoor verzekerd. Als laatste heb je de module werknemer. Dit heeft te maken met conflicten rondom je werk. Krijg je bijvoorbeeld te maken met ontslag, faillissement of reorganisatie of een ander conflict met je werkgever of een uitkeringsinstantie, dan ben je hiervoor verzekerd.

NowGo rechtsbijstandverzekering afsluiten?

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten gaat heel simpel via de website. Wil je overstappen vanaf een andere verzekeraar? Dan doen zij het meeste werk voor je. Via de website kun je een opzegbrief downloaden met je eigen gegevens en wanneer die klaar is verstuurd nowGo de brief naar je huidige verzekeraar. Zo kun je moeiteloos overstappen naar een verzekeraardie wellicht beter bij jou past!

Reviews en ervaringen NowGo

8,4/10 op basis van 10 reviews

Makkelijk rechtsbijstand geregeld

rechtsbijstandverzekeringetje bij nowgo afgesloten. Alles vlot en soepel zonder gezeur. Exact zo als het hoort

5,0 rating
Geplaatst op
12 juni 2020
door
RT

Duurt te lang

Ik ben niet tevreden duurt allemaal veel en veels te lang. Ik moet de advocaat vertellen wat hij moet doen. En dan duurt het nog zeker een maand voor hij een reactie geeft. We hebben nu een nieuwe advocaat gekregen. Hopelijk gaat het beter.

2,0 rating
Geplaatst op
29 mei 2020
door
Ivonne P

Goede prijs en service

Kwam via rechtsbijstandverzekering.nl goed uit de bus. Prijs is prima en service uitstekend, overstappen was zo geregeld

5,0 rating
Geplaatst op
2 mei 2020
door
Sjors

Tot nu toe goed

Ik heb de rechtsbijstandverzekering net afgesloten. Deze 3 sterren zijn op basis van polisvoorwaarden en het gemak van de website. Gelukkig verzekering nog niet nodig gehad. Afhankelijk van service op het moment een hogere beoordeling.

3,0 rating
Geplaatst op
30 april 2020
door
Maria van Els

Ga alles overzetten

LEkker vlug en zonder gedoe. Ga overstappen met alles naar nowgo. Nu alleen de rechtsbijstandverzekering bij ze lopen. Verademing tov. de ouderwetse maatschappij waar ik nu alls heb ondergebracht

5,0 rating
Geplaatst op
23 april 2020
door
Ben

Wat vind jij van NowGo?

Daarom kiest Nederland voor Rechtsbijstandverzekering.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
De premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkosten Consumentenbond logo