Rechtsbijstandverzekering Reaal

Het kan je zomaar gebeuren dat je bij een verkeersongeluk veel schade oploopt en dat je er met de tegenpartij niet uitkomt wie er nu verantwoordelijk is voor deze schade. Ook kan er een onenigheid ontstaan over de verdeling van een mogelijke erfenis met je familie, of kom je in een conflict terecht met je baas over je pensioen. Er zijn een groot aantal momenten die je kunnen gebeuren, waarbij je uiteindelijk juridische hulp nodig gaat hebben, waarbij een rechtsbijstandverzekering een heel groot voordeel kan zijn. Met een rechtsbijstandverzekering ben je namelijk vergoed voor de kosten die komen kijken bij dit soort juridische procedures en daarnaast krijg je ook nog specialistisch advies voor in de desbetreffende situatie. Op internet kun je een groot aantal verzekeringsmaatschappijen met elkaar vergelijken, waarvan de rechtsbijstandverzekering Reaal er één is.

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten

Als je hebt besloten dat een rechtsbijstandverzekering Reaal toch wel van pas kan gaan komen zijn er natuurlijk wel een paar zaken waar je op moet letten voordat je deze besluit af te sluiten. Bij de rechtsbijstandverzekering Reaal is het namelijk zo dat je juridische hulp krijg van DAS, die goed gespecialiseerde hulp bieden. De kosten die worden vergoed mogen maximaal oplopen tot €25,000 bij de rechtsbijstandverzekering Reaal. Een ander punt waar je op kunt letten bij het vergelijken van verzekeringen is wie er allemaal verzekerd zijn met de rechtsbijstandverzekering. Bij de rechtsbijstandverzekering Reaal is je hele gezin namelijk automatisch meeverzekerd, mits deze gezinsleden nog thuis wonen.

Zelf samenstellen van de rechtsbijstandverzekering van Reaal

Rechtsbijstandverzekering Reaal
Rechtsbijstandverzekering Reaal

Bij de rechtsbijstandverzekering Reaal ben je automatisch verzekerd voor Consument, Wonen en Verkeer, waardoor je al bij een groot aantal aan veelvoorkomende conflicten hulp kunt verwachten. Mocht je toch nog een aantal specifiekere situaties hebben waarbij je denkt in de toekomst mogelijk juridische hulp nodig te hebben, dan kun je deze rechtsbijstandverzekering nog uitbreiden met de module Werk & Inkomen en Fiscaal & Vermogen.

Bijzonderheden met de rechtsbijstandverzekering Reaal

Het is goed om te weten dat je bij de rechtsbijstandverzekering Reaal geen eigen risico hebt, maar dat Reaal eerst bekijkt of je wel belang hebt bij een conflict. Dit belang moet bij de rechtsbijstandverzekering Reaal uit te drukken zijn in geld en minimaal €175 bedragen. Als dit het geval is in jouw situatie, dan pas heb je recht op de juridische hulp van de rechtsbijstandverzekering Reaal, met uitzondering van strafzaken en schade in het verkeer.

Wat onderscheidt de rechtsbijstandverzekering van Reaal?

Reaal werkt samen met DAS. Dat betekent dat je steeds kunt rekenen op de beste juridische ondersteuning als je een rechtsbijstandverzekering afsluit. Bij Reaal is bovendien je gezin meeverzekerd, mits die nog thuis wonen. Bij deze verzekeraar geldt eveneens geen eigen risico.

Welke dekking biedt de Reaal rechtsbijstandverzekering?

Reaal biedt een zeer brede basisverzekering. Is die in jouw situatie nog niet voldoende, dan kun je kiezen voor de aanvullende modules Werk en Inkomen en Fiscaal en Vermogen. Zo stel je zelf de passende rechtsbijstandverzekering samen.

Waarmee kan rechtsbijstandverzekering.nl je van dienst zijn?

Hier op rechtsbijstandverzekering.nl kun je de verschillende verzekeraars prima met elkaar vergelijken. Door te vergelijken kom je vanzelf bij die rechtsbijstandverzekering die voor jou perfect is. Let behalve op de hoogte van de premie ook goed op de dekking en lees zeker ook de kleine lettertjes van de verzekeraars goed door.

Anderen bekeken ook:

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met problemen in de toekomst. Heb je nu een probleem? Vergelijk dan Rechtsbijstand on Demand.

Reviews en ervaringen Reaal

8,3/10 op basis van 8 reviews

Prima rechtsbijstandverzekering Reeal

Op aanraden van mijn broer ook een rechtsbijstandverzekering genomen bij Reeal. Bij een conflict met een bouwbedrijf heb ik hen ingeschakeld nadat ik er zelf niet meer uitkwam. Goed geholpen en tevreden met het resultaat.

Rated 4,0 out of 5
Geplaatst op
10 mei 2020
door
Hakima

Top Reaal Top juriste!

Na te maken te hebben gehad met een malafide schilder ben ik enorm geholpen door de juriste van Reeal. Ze heeft er werkelijk alles aan gedaan om de zaak tot een eerlijk en goed eind te brengen en dat is haar zeker gelukt! Ik ben erg tevreden over de samenwerking, contact en het resultaat en had me geen betere juriste kunnen wensen.

Rated 5,0 out of 5
Geplaatst op
5 mei 2020
door
Manal

Nooit meer weg

Ik heb ze nu een paar keer nodig gehad helaas maar ze hebben mij echt goed geholpen. Klantenservice snel en je hebt het gevoel dat er echt iemand naar je luisterd!!

Rated 5,0 out of 5
Geplaatst op
26 april 2020
door
Ynske Drewes

Nooit nodig gehad

Weinig over te zeggen. Nooit nodig gehad en hoop ik ook neit in de toekomst. Prijs is geod en ga er vanuit dat ze me helpen als ik ze nodig heb.

Rated 4,0 out of 5
Geplaatst op
21 april 2020
door
Willem van Ree

Reaal een fijne club

dikke pluim voor PEter van reaal die op een juridische manier voor ons prima werk heeft verricht.

Rated 5,0 out of 5
Geplaatst op
21 april 2020
door
Kees Veer

Wat vind jij van Reaal?

4.2/5 - (13 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo