Rechtsbijstandverzekering Reaal

Het kan je zomaar gebeuren dat je bij een verkeersongeluk veel schade oploopt en dat je er met de tegenpartij niet uitkomt wie er nu verantwoordelijk is voor deze schade. Ook kan er een onenigheid ontstaan over de verdeling van een mogelijke erfenis met je familie, of kom je in een conflict terecht met je baas over je pensioen. Er zijn een groot aantal momenten die je kunnen gebeuren, waarbij je uiteindelijk juridische hulp nodig gaat hebben, waarbij een rechtsbijstandverzekering een heel groot voordeel kan zijn. Met een rechtsbijstandverzekering ben je namelijk vergoed voor de kosten die komen kijken bij dit soort juridische procedures en daarnaast krijg je ook nog specialistisch advies voor in de desbetreffende situatie. Op internet kun je een groot aantal verzekeringsmaatschappijen met elkaar vergelijken, waarvan de rechtsbijstandverzekering Reaal er één is.

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten

Als je hebt besloten dat een rechtsbijstandverzekering Reaal toch wel van pas kan gaan komen zijn er natuurlijk wel een paar zaken waar je op moet letten voordat je deze besluit af te sluiten. Bij de rechtsbijstandverzekering Reaal is het namelijk zo dat je juridische hulp krijg van DAS, die goed gespecialiseerde hulp bieden. De kosten die worden vergoed mogen maximaal oplopen tot €25,000 bij de rechtsbijstandverzekering Reaal. Een ander punt waar je op kunt letten bij het vergelijken van verzekeringen is wie er allemaal verzekerd zijn met de rechtsbijstandverzekering. Bij de rechtsbijstandverzekering Reaal is je hele gezin namelijk automatisch meeverzekerd, mits deze gezinsleden nog thuis wonen.

Zelf samenstellen van de rechtsbijstandverzekering van Reaal

Rechtsbijstandverzekering Reaal
Rechtsbijstandverzekering Reaal

Bij de rechtsbijstandverzekering Reaal ben je automatisch verzekerd voor Consument, Wonen en Verkeer, waardoor je al bij een groot aantal aan veelvoorkomende conflicten hulp kunt verwachten. Mocht je toch nog een aantal specifiekere situaties hebben waarbij je denkt in de toekomst mogelijk juridische hulp nodig te hebben, dan kun je deze rechtsbijstandverzekering nog uitbreiden met de module Werk & Inkomen en Fiscaal & Vermogen.

Bijzonderheden met de rechtsbijstandverzekering Reaal

Het is goed om te weten dat je bij de rechtsbijstandverzekering Reaal geen eigen risico hebt, maar dat Reaal eerst bekijkt of je wel belang hebt bij een conflict. Dit belang moet bij de rechtsbijstandverzekering Reaal uit te drukken zijn in geld en minimaal €175 bedragen. Als dit het geval is in jouw situatie, dan pas heb je recht op de juridische hulp van de rechtsbijstandverzekering Reaal, met uitzondering van strafzaken en schade in het verkeer.

Anderen bekeken ook:

Reviews en ervaringen Reaal

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Wat vind jij van Reaal?

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen=tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo