Univé Rechtshulp on demand

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

of lees hier meer informatie over de Univé Rechtsbijstandverzekering >

Misschien herkenbaar; je hebt plotseling een conflict en denkt dat je met een rechtsbijstandverzekering beter af bent. Omdat de verzekeraars je echter niet bijstaan bij al lopende conflicten, lijkt rechtshulp er voor jou niet in te zitten. Tegenwoordig echter, bieden verschillende verzekeraars rechtshulp on demand aan, ook wel een prepaid rechtshulp genoemd. Univé is zo’n aanbieder van deze manier van juridische ondersteuning.

Univé Rechtshulp on demand: geen discussie achteraf over de kosten

Het fenomeen rechtshulp on demand heeft de afgelopen jaren een behoorlijke vlucht genomen. Niet alleen mensen die te laat zijn om nog een rechtsbijstandverzekering af te sluiten doen er een beroep op. Ook steeds meer mensen die liever geen abonnement of verzekering aangaan doen dat meer en meer. Een van de aanbieders van prepaid rechtshulp is Univé. Door te kiezen voor Univé Rechtshulp on demand krijg je ondanks het feit dat je geen verzekering hebt tocht ondersteuning bij een juridisch probleem. En dat voor een vaststaande prijs waarvoor je vaststaande diensten geleverd krijgt. En dat is wel zo duidelijk.

Ondersteuning in de vorm van maatwerk

Door te kiezen voor Univé Rechtshulp on demand krijg je ondersteuning op maat. Door snel een online check te doen zie je meteen hoe Univé je kan helpen. Zeker is dat je bij conflicten over werk en inkomen, wonen en kopen bij Univé terecht kunt. Het kan bijvoorbeeld gaan om het onderhandelen en opstellen of checken van een vaststellingsovereenkomst of hulp bij loonvordering, het kan echter ook gaan om een conflict met een verkoper, makelaar of verhuurder. Bovendien kun je met Univé Rechtshulp on demand een koopovereenkomst laten controleren. Ook ondernemers kunnen aankloppen bij Univé. Ben je ondernemer en wil je overeenkomsten en contracten laten checken, dan kun je prima kiezen voor Rechtshulp on demand van Univé.

Vast bedrag voor ondersteuning Univé Rechtshulp on demand

Voordeel is dat je door gebruik te maken van de diensten van Univé in financieel opzicht steeds precies weet waar je aan toe bent. Je betaalt een vast bedrag voor de diensten en meer niet. Hoe anders is dat wanneer je een advocaat in de arm neemt en werkt volgens het aloude principe uurtje-factuurtje. Dat loopt al snel in de papieren. Bij Univé weet je precies wat de rechtshulp je gaat kosten. En dat terwijl je er zeker van kunt zijn dat je te maken krijgt met specialisten met ervaring en aantoonbare expertise.

Vergelijk op rechtsbijstandverzekering.nl  de aanbieders van prepaid rechtshulp

Univé’s on demand rechtshulp kan je ook bijstaan als je letselschade wilt verhalen of je alleen de schade na een ongeval wilt vaststellen. Ander voordeel van de werkwijze van Univé is dat door voor deze aanbieder te kiezen, jouw zaak snel opgepakt wordt. En ook dat is vaak precies waar je behoefte aan hebt, aan snel handelen dus. Omdat de diensten die aanbieders je kunnen bieden nogal verschillend zijn en omdat er verschillende tarieven gerekend worden, doe je er goed aan de aanbieders met elkaar te vergelijken. Dat kun je nergens anders beter doen dan hier op rechtsbijstandverzekering.nl. Vergelijk en vind de voor jou beste aanbieder. Eh dat binnen een handomdraai.

Wat is dat precies, Univé Rechtshulp on demand?

Univé Rechtshulp on demand kan je juridische ondersteuning bieden als je geen rechtsbijstandverzekering hebt. Je koopt de diensten in tegen een vaststaande prijs. Univé kan je bijstaan bij conflicten rondom werk en inkomen, wonen en kopen en letselschade.

Wat is het voordeel van het inschakelen van Univé?

Rechtshulp on demand van Univé betekent duidelijkheid. Je weet precies wat rechtshulp je gaat kosten en je hebt de zekerheid dat je zaak snel wordt opgepakt. En dat zonder dat je een rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten.

Wat kan rechtsbijstandverzekering.nl voor je betekenen?

Je kunt de verschillende aanbieders van prepaid rechtshulp op deze website prima met elkaar vergelijken. Er bestaat namelijk nogal wat verschil tussen de prijzen die de aanbieders hanteren, zoals ook de dienstenpakketten behoorlijk kunnen verschillen.

4.8/5 - (36 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo