DAS Rechtsbijstand Zakelijk

Hoewel niet verplicht, is het voor elke ondernemer bijzonder verstandig om een zakelijke rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Het kan je lang van een leien dakje gaan, een conflict of een geschil met grote gevolgen kan echter zomaar op de loer liggen. Hier op Rechtsbijstandverzekering.nl lees je alles over de zakelijke rechtsbijstandverzekering. Verder worden de beste verzekeraars aan je voorgesteld, waaronder ook DAS Rechtsbijstand Zakelijk. Door de aanbieders met elkaar te vergelijken, maak je altijd een keuze die bij jou en jouw bedrijf past.

Verzekerd van juridische bijstand bij een zakelijk geschil

Voor de goede orde, met een zakelijke rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd voor juridische bijstand bij een conflict met bijvoorbeeld een leverancier werknemers, klanten of andere relaties.  Dit kan zomaar het geval zijn als een partij zich niet aan afspraken houdt, of als klanten na herhaaldelijke aanmaningen weigeren de rekening te betalen. Het kan ook aan de orde zijn als werknemers het bijvoorbeeld oneens zijn met een gegeven ontslag of als er gedoe is rondom het arbeidscontract.

Kies jij ook voor DAS Rechtsbijstand Zakelijk?

In dergelijke gevallen kan de verzekeraar namens jou een conflict oplossen. Op die manier bespaar je de gang naar de echter en hoef je geen kostbare advocaat in te schakelen. Dat kan je heel behoorlijk schelen in de portemonnee. Het is een feit dat conflicten in de zakelijke wereld al snel veel geld kunnen kosten. Door bijvoorbeeld te kiezen voor DAS Rechtsbijstand Zakelijk, kun je grote problemen en hoge kosten voorkomen. Doel van ook DAS Rechtsbijstand Zakelijk is om de problemen op te lossen en om zo de kostbare gang naar de rechtbank te voorkomen. En dat zal werkelijk elke ondernemer als muziek in de oren klinken.

Voor zowel MKB’ers als ZZP’ers

Kijken we naar DAS, dan zien we een aanbieder die een prima verzekering aanbiedt voor zowel MKB’ers als ZZP’ers. Sluit jij je aan bij DAS Rechtsbijstand Zakelijk, dan ben je altijd verzekerd van gratis juridisch advies wanneer er sprake is van juridische conflicten. Ook met DAS Rechtsbijstand Zakelijk voorkom je onnodige en hoge kosten. Binnen DAS Rechtsbijstand Zakelijk kan men een beroep doen op liefst 800 verschillende juristen, en dat in veertig verschillende rechtsgebieden.

Hoog rapportcijfer voor DAS Rechtsbijstand Zakelijk

Met een 8,3 krijgt DAS een opmerkelijk hoog rapportcijfer van de grote groep ondernemers die er al gebruik van maken. Opvallend is dat DAS Rechtsbijstand Zakelijk de mening van de ondernemers erg serieus neemt. Of je nou verzekerd bent of niet verzekerd bent bij DAS, je kunt altijd aankloppen bij deze verzekeraar. En wil je steeds op de hoogte blijven van relevant nieuws voor ondernemers, dan kun je elke dag opnieuw een mailing ontvangen met daarin voor jou interessant nieuws.

Vergelijk de verzekeraars eerst altijd op de website Rechtsbijstandverzekering.nl. Dan weet je namelijk dat je altijd de voor jou beste keuze maakt.

Waarom sluit je een zakelijke rechtsbijstandverzekering af?

Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd voor juridische ondersteuning in geval van een zakelijk conflict. De verzekering kan je prima helpen en is veel voordeliger dan de gang naar een advocaat.

Is DAS Rechtsbijstand Zakelijk een geschikte verzekering?

Ja, dat is zeker het geval. In vergelijking met andere verzekeraars krijgt het een zeer hoog rapportcijfers en bovendien is het een geschikte verzekering voor zowel MKB’ers als ZZP’ers.

Wat heeft Rechtsbijstandverzekering.nl toe te voegen?

Op Rechtsbijstandverzekering.nl lees je alles over de zakelijke rechtsbijstandverzekering. Je kunt de aanbieders vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

5/5 - (17 stemmen)

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo