Gratis voorbeeldbrief weigeren ziekmelding door werkgever

Ja echt, het komt vaker voor dan je denkt. Je bent ziek en meld je dan ook ziek bij je werkgever. Die weigert dit echter te accepteren. Je bent echter ziek en kunt dus simpelweg niet werken. Maak in dit geval gebruik van de gratis voorbeeldbrief weigeren ziekmelding door werkgever. In de gratis voorbeeldbrief weigeren ziekmelding door werkgever meld jij je schriftelijk ziek. In aanloop naar de reactie is het verstandig alvast je rechtsbijstandverzekering te checken, want dergelijke conflicten hebben alles in zich om te escaleren. Eigenlijk zou iedere werknemer een dergelijke verzekering moeten hebben. Heb je die nog niet? Op dit platform worden ze met elkaar vergeleken. Bovendien kun je zelf meteen een verzekering afsluiten.

Download voorbeeldbrief weigeren ziekmelding door werkgever gratis

Heb je nu een conflict maar nog geen rechtsbijstandverzekering? We kunnen samen jouw persoonlijke conflict of probleem bespreken, gratis en vrijblijvend. Klik hier voor een gratis adviesgesprek met een advocaat, jurist of mediator

Wijs op het feit dat alleen een arts kan bepalen of je ziek bent of niet

Ben jij ziek en heb jij je conform de regels ziek gemeld, maar wordt dit vervolgens niet door je werkgever geaccepteerd? Dan rest je simpelweg niets anders dan de gratis voorbeeldbrief weigeren ziekmelding door werkgever te gebruiken. Je kunt niet anders immers. In de brief meld jij je ziek en wijs je er op dat alleen een (bedrijfs)arts in staat is om te bepalen of jij al dan niet ziek bent.

Licht alvast de verzekeraar in

Je verstuurt de brief per aangetekende post en neemt ook contact op met de contactpersoon van je rechtsbijstandverzekering. Licht die alvast in, want de kans is groot dat dit muisje een staartje krijgt. Heb je nog geen rechtsbijstandverzekering? Sluit die dan elders op dit platform af.

Juridische hulp voor een betaalbare prijs?

gratis voorbeeldbrief weigeren ziekmelding door werkgever

De beste juridische ondersteuning voor slechts een gering bedrag per maand. Dat is wat de rechtsbijstandverzekering je kan bieden. Je kunt ook kiezen voor een advocaat. Dan weet je echter zeker dat je per uur tenminste 150 euro kwijt bent. Het is verstandig jouw zaak uit handen te geven aan je verzekering. Het geeft je een geruster gevoel en ontdoet je bovendien van de angst die je hebt dat de tegenpartij met een specialist meer kans maakt. Want die expert heb jij met een verzekering zelf ook.

Nu een conflict maar nog geen verzekering? Bel voor juridisch advies:

088 600 28 24 (gratis)

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo