Gratis voorbeeldbrief onrechtmatig beslag

Het kan gebeuren dat een deurwaarder beslag op je loon heeft gelegd of zelfs beslag heeft gelegd op je inboedel, goederen of je bankrekening. In dat geval kun je de gratis voorbeeldbrief onrechtmatig beslag gebruiken. In de brief vraag je het beslag op te heffen. Zeker in dit soort gevallen is het verstandig ook meteen contact op te nemen met de contactpersoon van je rechtsbijstandverzekering. Met een dergelijke verzekering heb jij juridische ondersteuning. Elders op dit platform kun je de verschillende verzekeringen die verzekeraars aanbieden met elkaar vergelijken. Vervolgens kun jij direct bij een verzekeraar een verzekering afsluiten.

Download voorbeeldbrief onrechtmatig beslag gratis

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Check of het beslag al dan niet terecht is

Uiteraard controleer je eerst of het beslag dat door de deurwaarder is gelegd terecht is of niet. Vervolgens vraag je in de gratis voorbeeldbrief onrechtmatig beslag om opheffing van het beslag. Uiteraard verstuur jij de brief per aangetekende post.

Bespreek de volgende stap met je rechtsbijstandverzekering

Het is niet vanzelfsprekend dat het verzoek dat je hebt gedaan met de gratis voorbeeldbrief onrechtmatig beslag direct gehonoreerd wordt. Of dat je een reactie krijgt. Mocht dat zo zijn, zoek dan meteen weer contact met je rechtsbijstandverzekering. Samen kun je bespreken wat de volgende stap kan zijn om het beslag alsnog van je loon, inboedel, goederen of bankrekening te krijgen. Heb je nog geen rechtsbijstandverzekering? Sluit die dan snel af. Zonder een dergelijke verzekering is het buitengewoon lastig om het beslag op te heffen. Met het juridisch advies en de ondersteuning van de rechtsbijstandverzekering is die kans vele malen groter.

Heb jij al een rechtsbijstandverzekering?

gratis voorbeeldbrief onrechtmatig beslag

Met het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering heb je de beste juridische ondersteuning die jij je kunt wensen zonder dat je er heel veel geld voor moet betalen. Hoe anders is dat als je naar een advocaat gaat en de uurtarieven zomaar rond de 150 euro bedragen. Je voelt minder stress als jij jouw zaak uit handen geeft aan je verzekering en voorkomt dat de tegenpartij een voorsprong neemt met het inhuren van een expert. Want die expert heb jij ook in de vorm van de rechtsbijstandverzekering.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo