Gratis voorbeeldbrief aansprakelijk stellen werkgever

Stel je raakt onverhoopt betrokken bij een bedrijfsongeval. Dan kun je met behulp van een gratis voorbeeldbrief aansprakelijk stellen werkgever je werkgever aansprakelijk stellen voor het ongeval. Bovendien kun je hem om een schadevergoeding vragen. Behalve het versturen van de gratis voorbeeldbrief aansprakelijk stellen werkgever, kun je ook alvast informatie inwinnen bij je rechtsbijstandverzekering. Een rechtsbijstandverzekering biedt vrijwel altijd de best juridische hulp. Vergelijk de verzekeringen elders op dit platform en sluit vandaag nog een verzekering af.

Download voorbeeldbrief aansprakelijk stellen werkgever gratis

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Bij (ernstig) letsel neem je meteen contact op met je rechtsbijstandverzekering

Mocht er sprake zijn van al dan niet ernstig letsel? Neem dan meteen contact op met je rechtsbijstandverzekering. In de gratis voorbeeldbrief aansprakelijk stellen werkgever dan geef je in de brief aan dat jij jouw werkgever aansprakelijk stelt voor het ongeval en vraag je bovendien om schadevergoeding.

Maak ook een lijst met nog te verwachten schade en te verwachten kosten

Je voegt een lijst met al gemaakte schade en kosten bij en maakt daarnaast een lijst met te verwachten schade en kosten. Uiteraard verstuur je de brief altijd per aangetekende post. Komt er geen reactie van je werkgever? Overleg dan met je contactpersoon van de rechtsbijstandverzekering wat eventuele vervolgstappen kunnen zijn. Mocht je dus geen rechtsbijstandverzekering hebben? Sluit die dan vandaag nog af. Je hebt ‘m vroeg of laat namelijk nodig en weet je dan verzekerd van de beste juridische ondersteuning.

Rechtsbijstandverzekering: ook slim bij aansprakelijk stellen

gratis voorbeeldbrief aansprakelijk stellen werkgever

Ten opzichte van een bezoek aan de advocaat is het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering goedkoop. Je hebt al voor een paar euro per maand een verzekering; voor een bezoek aan de advocaat betaal je al snel 150 euro per uur. Met het inschakelen van de expert van de verzekering geef je niet alleen de zaak uit handen maar verdwijnt ook een groot deel van de stress en spanning die zich in je lijf heeft opgebouwd. Bovendien sta je niet direct op achterstand als je weet dat de tegenpartij juridische hulp heeft ingeschakeld.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo