Gratis voorbeeldbrief onjuiste rekening

Je kunt het niet eens zijn met een rekening. In dat geval is het handig om de gratis voorbeeldbrief onjuiste rekening te gebruiken. Middels de brief laat je de tegenpartij weten dat de nota in jouw ogen niet klopt. Check ook alvast even bij je rechtsbijstandverzekering welke stappen je kunt ondernemen in dit soort gevallen. Geen rechtsbijstandverzekering? Kijk dan eens elders op dit platform. Je kunt dan de beschikbare verzekeringen vergelijken en direct bij de verzekeraars een verzekering afsluiten.

Download voorbeeldbrief onjuiste rekening gratis

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Betaal dat deel van de rekening waarin jij je wel kunt vinden

Krijg je een rekening waar je het niet mee eens bent? Betaal dan  alleen dat deel waar jij je wel in kunt vinden. In een aangetekende gratis voorbeeldbrief onjuiste rekening laat je de andere partij weten dat de rekening in jouw optiek niet klopt en waarom die volgens jou niet klopt. Je vraagt in de gratis voorbeeldbrief onjuiste rekening bovendien aan de andere partij om met bewijzen te komen waaruit blijkt dat de door hun gestuurde rekening wel kloppend is.

Vraag het dossier te sluiten

Is dat bewijsmateriaal er niet? Vraag dan de tegenpartij om het dossier te sluiten en dit schriftelijk te bevestigen. Nou is het natuurlijk niet zo dat iedereen dit altijd meteen zal doen. Integendeel. Schakel als je geen reactie of een afwijzende reactie krijgt je rechtsbijstandverzekering in. Zij kunnen je eventueel juridische ondersteunen mocht dit noodzakelijk zijn.

Onjuiste rekening: sluit een rechtsbijstandverzekering af

gratis voorbeeldbrief onjuiste rekening

Het grootste voordeel van een rechtsbijstandverzekering is dat je voor de beste juridische ondersteuning maar een gering bedrag per maand betaalt. Hoe anders is dat als je naar een advocaat gaat en je per uur zomaar even 150 euro af moet tikken. Door te kiezen voor de verzekering zul jij zelf minder onrust, stress en spanning voelen en dat is ook erg veel waard. Ook voorkom je met een verzekering dat de tegenpartij een voorsprong kan nemen door het inhuren van een expert.

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo