Gratis voorbeeldbrief protesteren tegen non-actiefstelling

Soms uit het niets, soms zag je het al aankomen; je werkgever zet je op non-actief. Er is iets gebeurd en daar wenst de werkgever onderzoek naar te doen. Tot die tijd ben jij vrijgesteld van werk. Mocht je het niet met deze beslissing eens zijn, laat dit dan weten. Dit kun je prima doen met de gratis voorbeeldbrief protesteren tegen non-actiefstelling. In de brief geef je onder meer aan het niet eens te zijn met de genomen beslissing. Omdat je er vergif op in kunt nemen dat dit een echt conflict wordt, bel je ook alvast met je contactpersoon van je rechtsbijstandverzekering. Een rechtsbijstandverzekering is aan te bevelen bij toekomstige problemen met inkomen, zoals werk en uitkering.

Download voorbeeldbrief protesteren tegen non-actiefstelling

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Geef aan beschikbaar voor werk te zijn

Heb je nog geen rechtsbijstandverzekering? Sluit dan een verzekering af op dit platform, niet voor je eerst de beschikbare verzekeringen met elkaar vergeleken hebt uiteraard. Dan namelijk ben je verzekerd van juridische bijstand, iets dat in dergelijke kwesties beslist noodzakelijk is. Gebruik je de gratis voorbeeldbrief protsteren tegen non-actiefstelling, dan geef je behalve aan dat je het oneens bent met de beslissing ook dat je beschikbaar bent om te werken.

In de brief beperk jij je tot de kern

In de brief zet je bovendien dat je er gewoon vanuit gaat dat je werkgever jou je loon blijft betalen. In alles is het erg belangrijk je hoofd koel te houden. Daarom is de gratis voorbeeldbrief protesteren tegen non-actiefstelling ook een mooie basis. De brief beperkt zich tot de kern. Laat je aan ondertussen wel alvast bijpraten door de agent van de rechtsbijstandverzekering. Zo doe je niet de verkeerde dingen.

Sluit een rechtsbijstandverzekering af

gratis voorbeeldbrief protesteren tegen non-actiefstelling

Voor slechts een paar euro per maand sluit je al een rechtsbijstandverzekering af. Ga je naar de advocaat, dan betaal je al snel 150 euro voor een uurtje advies. Door het uit handen geven van jouw specifieke zaak aan de verzekering, zorg je dat jij je in elk geval beter, geruster en minder gespannen gaat voelen. Je biedt bovendien tegenwicht aan het feit dat de tegenpartij ook een specialist in de arm heeft genomen. Daarom is het zeer verstandig een rechtsbijstandverzekering af te sluiten.

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo