Gratis voorbeeldbrief bezwaar tegen huuropzegging door huurachterstand

Het kan gebeuren dat je verhuurder de huur opzegt omdat jij een huurachterstand hebt opgelopen. In dat geval is direct actie noodzakelijk. Download dus meteen de gratis voorbeeldbrief bezwaar tegen huuropzegging door huurachterstand en doe er meteen een voorstel voor een betalingsregeling bij. Het is belangrijk de gratis voorbeeldbrief bezwaar tegen huuropzegging door huurachterstand zo snel mogelijk per post en aangetekend te versturen. Het is in dergelijke gevallen goed als je een beroep kunt doen op een rechtsbijstandverzekering, zeker als je het niet eens bent met de beslissing. Om die reden hebben we hier op dit platform alvast de verzekeraars voor je op een rij gezet. Het is alleen nog een kwestie van vergelijken en een verzekering afsluiten.

Download gratis voorbeeldbrief bezwaar tegen huuropzegging door huurachterstand

Heb je nu een conflict maar nog geen rechtsbijstandverzekering? We kunnen samen jouw persoonlijke conflict of probleem bespreken, gratis en vrijblijvend. Klik hier voor een gratis adviesgesprek met een advocaat, jurist of mediator

Zo voorkom je extra kosten

Door snel via de gratis voorbeeldbrief bezwaar tegen huuropzegging door huurachterstand te reageren, voorkom je extra kosten. Het is mogelijk dat de verhuurder bij een achterstand van drie of meer maanden de kantonrechter vraagt het contract te ontbinden en in het verlengde daarvan je huis te ontruimen. Stel dus tijdig een betalingsregeling aan de verhuurder voor. Check of het bedrag dat genoemd wordt wel klopt en zet op een rijtje wat je per maand aan aflossing zou kunnen missen.

Geef uitleg en geef aan wat je kunt missen

Leg in de voorbeeldbrief bezwaar tegen huuropzegging door huurachterstand hoe de achterstand is ontstaan en laat weten wat jij maandelijks extra zou kunnen betalen. Wijst de verhuurder je voorstel af, dan komt een rechtsbijstandverzekering dus uitstekend van pas. Vergelijk de verzekeringen op dit platform en sluit een verzekering af. Gewoon doen, het komt je altijd van pas.

Met een rechtsbijstandverzekering kan je beter opboksen tegenover een verhuurder

gratis voorbeeldbrief tegen huuropzegging door huurachterstand

Met een rechtsbijstandverzekering neem je de voorsprong weg die de tegenpartij dacht te hebben met een juridisch adviseur, want die heb jij dus ook. Vanuit kostenoverwegingen is het afsluiten van een verzekering zeer verstandig. Een advocaat kost je al snel honderden euro’s per uur, het afsluiten van een verzekering gaat je niet meer dan een paar euro per maand kosten. Het inschakelen van je verzekering betekent ook meteen een afname van het gevoel van stress en spanning dat je ervaart. Alleen daarom al zou je een rechtsbijstandverzekering afsluiten.

Nu een conflict maar nog geen verzekering? Bel voor juridisch advies:

088 600 28 24 (gratis)

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo