Gratis voorbeeldbrief ingebrekestelling ondeugdelijk product

Stel je koopt een product dat bij thuiskomst niet doet wat beloofd is en niet naar behoren werkt? Ga dan eerst terug naar de verkoper. Vervolgens kun je een gratis voorbeeldbrief ingebrekestelling ondeugdelijk product gebruiken om de verkopende partij in gebreke te stellen. Je kun ook informatie inwinnen bij je rechtsbijstandverzekering, een verzekering die eigenlijk iedereen zou moeten afsluiten. Op dit platform kun je de verschillende verzekeringen en verzekeraars met elkaar vergelijken en meteen een verzekering afsluiten. Met een rechtsbijstandverzekering weet jij je steeds verzekerd van alleen het beste advies op juridisch gebied.

Download voorbeeldbrief ingebrekestelling ondeugdelijk product gratis

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Zo geef je de verkoper een laatste kans

Middels de gratis voorbeeldbrief ingebrekestelling ondeugdelijk product geef je de verkoper de laatste kans om alsnog het product ofwel te vervangen ofwel te repareren. Slaat de verkopende partij de gratis voorbeeldbrief ingebrekestelling ondeugdelijk product in de wind? Dan stel je hem in gebreke. Uiteraard heb je in het voortraject bij de verkoper gevraagd of hij wilde repareren of vervangen.

Nog geen actie? Dan kun je het contract laten ontbinden

Ziet de verkoper echter ook na de gratis voorbeeldbrief ingebrekestelling ondeugdelijk product geen reden om actie te ondernemen, dan kun je onder de aankoop uit en kun je een eventueel aankoopcontract laten ontbinden. Houd contact met je contactpersoon van je rechtsbijstandverzekering om steeds de juiste weg te bewandelen en om ervoor te zorgen dat je alsnog je geld terugkrijgt.

Geen hoge advocaatkosten met een rechtsbijstandverzekering

gratis voorbeeldbrief ingebrekestelling ondeugdelijk product

Wil jij dure advocaatkosten voorkomen en geen uurtarieven van wel 150 euro betalen? Dan is een rechtsbijstandverzekering van harte aan te bevelen. Het kost je maar een paar euro per maand en je weet je zo ook verzekerd van de beste juridische ondersteuning. De tegenpartij kan zo geen voorsprong nemen door het inschakelen van een specialist en bovendien betekent een verzekering afsluiten ook meteen dat de stress en spanning af zullen nemen. Je weet immers dat jouw zaak in de vertrouwde handen van een expert is.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo