Reorganisatie

Een ding is zeker; reorganisatie staat voor verandering. Reorganisatie staat voor herindeling, herstructurering, modernisering, privatisering en outsourcing. Vaak heeft een reorganisatie te maken met problemen. Vaak zijn die van bedrijfseconomische aard, het kan ook gaan om een opeenstapeling van verschillende redenen.

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met problemen in de toekomst. Heb je nu een probleem? Vergelijk dan Rechtsbijstand on Demand.

Reorganisatie zorgt altijd voor onzekerheid

Wat ook zeker is, is dat een reorganisatie altijd zorgt voor onzekerheid. Dit zowel voor de werkgever als de werknemer. Houd jij de baan, krijg je nog wel salaris en heb ik als sprake is van het einde van de arbeidsovereenkomst recht op een uitkering of een vergoeding? Vanwege de onzekerheid is het altijd verstandig om meteen contact met de rechtsbijstandverzekering te zoeken.

Schakel altijd de rechtsbijstandverzekering meteen in

Als er sprake is van reorganisatie dan kan dit verschillende gevolgen hebben. Zo kun je zomaar een andere functie krijgen. Bij reorganisatie kun je ook overgeplaatst worden. Mocht een herindeling zorgen voor ontslag, dan kun je hulp krijgen bij het vinden van een nieuwe baan in de vorm van outplacement. Het kan ook zo zijn dat je wel bij de werkgever kunt blijven, maar dat de secundaire arbeidsvoorwaarden veranderen. Reorganisatie kan ook leiden tot ontslag. En zo wordt duidelijk dat elke herindeling stress oplevert en vooral veel vraagtekens. Schakel jij de rechtsbijstandverzekering in, dan weet jij je steeds verzekerd van de beste ondersteuning, ongeacht wat de gevolgen voor jou ook zijn. Je kunt advies krijgen en je kunt zelfs begeleid worden tot in de rechtszaal. En dat is wel een geruststellende gedachte.

Lees hier alles over de rechtsbijstandverzekering

Op deze website vind je alles wat je wit weten over de rechtsbijstandverzekering. Ook kun je hier meteen de verschillende aanbieders van de rechtsbijstandverzekering met elkaar vergelijken. Dan weet je dat je altijd de juiste keuze maakt.

Wat doe je als jouw werkgever gaat reorganiseren?

Bij een reorganisatie ontstaat als vanzelf veel onzekerheid. Daarom is het goed om altijd meteen de rechtsbijstandverzekering in te schakelen. Dan krijg je altijd de beste juridische ondersteuning, ongeacht de gevolgen die het reorganiseren voor je heeft.

Waarom neem je een rechtsbijstandverzekering?

Omdat je dan altijd de beste juridische ondersteuning krijgt. Kies je voor de aanvullende module werk, dan krijg je ondersteuning bij een arbeidsconflict of als je ontslag krijgt.

Wat voegt Rechtsbijstandverzekering.nl toe?

Je leest op deze website alle informatie over de rechtsbijstandverzekering. Voorts kun je er de verschillende verzekeraars goed en eenvoudig met elkaar vergelijken. Zo neem je altijd een meer weloverwogen keuze.

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo