Misleiding

Wanneer er sprake is van misleiding? Dit is aan de orde als de verkopende partij oneerlijk is tegen de consument. Dit kan bijvoorbeeld gaan over bijkomende kosten. Mocht je denken dat je te maken hebt met misleiding, dan is het altijd verstandig om de rechtsbijstandverzekering in te schakelen. Dan weet je dat je ondersteund wordt door een professional.

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met problemen in de toekomst. Heb je nu een probleem? Vergelijk dan Rechtsbijstand on Demand.

Misleiding? Schakel dan de rechtsbijstandverzekering in

De verkopende partij hanteert bijkomende kosten waardoor het totaalbedrag hoger is dan zoals was gecommuniceerd is een vorm van misleiding. Datzelfde geldt als een verkopende partij ten onrechte allerlei keurmerken op de website heeft staan. Ook het aanbieden van zogenaamd gratis producten die later echter gewoon geld blijken te kosten, duidt op misleiding. Het zijn onplezierige zaken waar tegen je zeker in het verweer moet komen. Dit kun je maar beter doen met ondersteuning van de rechtsbijstandverzekering.

De koop ontbinden of zelfs vernietigen

Als je te maken hebt met misleiding, dan kun je verschillende dingen doen. Doel is natuurlijk vaak om jouw geld terug te krijgen. Het hangt af van de koopovereenkomst en de specifieke situatie of de overeenkomst eventueel ontbonden of zelfs vernietigd kan worden. Dit zal dan moeten gebeuren op basis van een dwaling of een wanprestatie. Je kunt je voorstellen dat de verkopende partij dwars gaat liggen en er alles aan zal doen om het geld in de zak te houden. Alleen dat al is een reden om zaken te doen met de specialist van de rechtsbijstandverzekering. Die weet de weg en weet zeker hoe de hazen lopen.

Lees hier alles over de rechtsbijstandverzekering

Wil je alles weten over de rechtsbijstandverzekering. Dan doe je er goed aan om hier alle informatie op deze website over te lezen. Ook kun je de verschillende aanbieders van de rechtsbijstandverzekering prima met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk maak je altijd een betere keuze voor een verzekeraar.

Wat is nou eigenlijk precies misleiding?

Van misleiding is sprake als de verkopende partij niet eerlijk is tegen de consument. Denk je dat je te maken hebt met misleiding, dan de je er verstandig aan om meteen de rechtsbijstandverzekering in te schakelen.

Wat kan de rechtsbijstandverzekering precies voor je betekenen?

De rechtsbijstandverzekering bied je precies die juridische ondersteuning die noodzakelijk is. Dit als bijvoorbeeld sprake is van misleiding of als er problemen zijn bij de afhandeling van een koop op afstand.

Waarom kijk je altijd eerst op Rechtsbijstandverzekering.nl?

Omdat je daar alles leest over deze verzekering. Verder kun je er meteen ook de verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken om zo altijd de beste keuze te maken.

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo