Rechtsbijstandverzekering DAS

Das Rechtsbijstandverzekering reviews en ervaringen

DAS bestaat uit een team van experts op het gebied van juridische kennis. Hun kernwaarde is dat de kennis die ze verschaffen toegankelijk is voor iedereen. Ze denken mee met problemen en conflicten en komen daardoor met het juiste plan per persoon, ze doen dus meer dan alleen advies geven. DAS komt op voor het recht van de cliënt. Dit alles maakt dat DAS een goede optie is wanneer je een rechtsbijstandverzekering wil afsluiten.
Tip: Bij onderstaande verzekeraars krijg je rechtshulp van DAS voor een lage premie.

Wat doet DAS?

DAS voorziet zowel particulieren als ondernemers van diensten met betrekking tot de juridische sector zoals rechtsbijstandverzekeringen. Zo verschaffen ze verschillende diensten in verschillende categorieën. Heb je bijvoorbeeld een overeenkomst met betrekking tot een online besteld product en houdt de andere partij zich hier niet aan? Ze halen dan alle details van de overeenkomst naar boven en zoeken een passende oplossing. Of wanneer je ontslagen wordt of ontslag wil nemen en niet precies weet wat je rechten en plichten zijn. Hiervoor kun je op de website van DAS meteen terecht en wanneer je het idee hebt dat zij de juiste partij voor jou zijn kun je de stappen ondernemen om een verzekering bij hen aan te gaan. Op het moment dat je een zaak online wil melden staan er zo’n 600 juridische adviseurs voor je klaar die meteen met je melding aan de slag gaan.

Rechtsbijstandverzekering DAS

Hetgeen wat een rechtsbijstandverzekering bij DAS onderscheidt van andere verzekeringen is het feit dat ze een compleet pakket aanbieden waarvoor je zelf bepaalt wat je eigen bijdrage is. Binnen dit pakket geef je allereerst aan wat je gewenste eigen risico is. Je kiest dan uit bedragen van €0, €100 of €300. Vervolgens geef je aan of je alleenstaand bent of niet. Hierna kun je zelf kiezen welke zaken je wel of niet gedekt wil hebben. En als laatst bepaal je de duur van je rechtsbijstandverzekering. Hierna zie je meteen wat je geschatte jaarbedrag is, waardoor je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Waarom DAS?

Wanneer je de website van DAS opent is hun slogan het eerste wat je ziet: wij zijn DAS: experts in toegankelijke juridische kennis. Het kernwoord hier is toegankelijk. Weinig mensen zijn daadwerkelijk bekend met juridische zaken. Hierdoor kan de reden waarvoor je rechtsbijstandverzekering nodig hebt vaak redelijk overweldigend zijn. Het is dus belangrijk dat je iemand achter je hebt staan die dat snapt en elke zaak als een project op zich ziet. Wanneer je dus rechtsbijstandverzekeringen aan het vergelijken bent is DAS er zeker een om mee te nemen!

Reviews en ervaringen DAS

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Wat vind jij van DAS?

Daarom kiest Nederland voor Rechtsbijstandverzekering.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Banner Centraal Beheer Rechtsbijstand
De premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkosten Consumentenbond logo