Rechtsbijstandverzekering DAS

Das Rechtsbijstandverzekering reviews en ervaringen

DAS bestaat uit een team van experts op het gebied van juridische kennis. Hun kernwaarde is dat de kennis die ze verschaffen toegankelijk is voor iedereen. Ze denken mee met problemen en conflicten en komen daardoor met het juiste plan per persoon, ze doen dus meer dan alleen advies geven. DAS komt op voor het recht van de cliënt. Dit alles maakt dat DAS een goede optie is wanneer je een rechtsbijstandverzekering wil afsluiten.
Tip: Bij onderstaande verzekeraars krijg je rechtshulp van DAS voor een lage premie.

Wat doet DAS?

DAS voorziet zowel particulieren als ondernemers van diensten met betrekking tot de juridische sector zoals rechtsbijstandverzekeringen. Zo verschaffen ze verschillende diensten in verschillende categorieën. Heb je bijvoorbeeld een overeenkomst met betrekking tot een online besteld product en houdt de andere partij zich hier niet aan? Ze halen dan alle details van de overeenkomst naar boven en zoeken een passende oplossing. Of wanneer je ontslagen wordt of ontslag wil nemen en niet precies weet wat je rechten en plichten zijn. Hiervoor kun je op de website van DAS meteen terecht en wanneer je het idee hebt dat zij de juiste partij voor jou zijn kun je de stappen ondernemen om een verzekering bij hen aan te gaan. Op het moment dat je een zaak online wil melden staan er zo’n 600 juridische adviseurs voor je klaar die meteen met je melding aan de slag gaan.

Rechtsbijstandverzekering DAS

Hetgeen wat een rechtsbijstandverzekering bij DAS onderscheidt van andere verzekeringen is het feit dat ze een compleet pakket aanbieden waarvoor je zelf bepaalt wat je eigen bijdrage is. Binnen dit pakket geef je allereerst aan wat je gewenste eigen risico is. Je kiest dan uit bedragen van €0, €100 of €300. Vervolgens geef je aan of je alleenstaand bent of niet. Hierna kun je zelf kiezen welke zaken je wel of niet gedekt wil hebben. En als laatst bepaal je de duur van je rechtsbijstandverzekering. Hierna zie je meteen wat je geschatte jaarbedrag is, waardoor je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Waarom DAS?

Wanneer je de website van DAS opent is hun slogan het eerste wat je ziet: wij zijn DAS: experts in toegankelijke juridische kennis. Het kernwoord hier is toegankelijk. Weinig mensen zijn daadwerkelijk bekend met juridische zaken. Hierdoor kan de reden waarvoor je rechtsbijstandverzekering nodig hebt vaak redelijk overweldigend zijn. Het is dus belangrijk dat je iemand achter je hebt staan die dat snapt en elke zaak als een project op zich ziet. Wanneer je dus rechtsbijstandverzekeringen aan het vergelijken bent is DAS er zeker een om mee te nemen!

Reviews en ervaringen DAS

7,1/10 op basis van 7 reviews

Precies wat je kan verwachten, goede verzekeraar

Verder geen commentaar

5,0 rating
Geplaatst op
19 mei 2020
door
lodewijk

traag maar wel goed afgehandeld

half jaar moeten wachten maar uiteindelijk wel alles in orde begrijp niet waarom dit allemaal zo lang moet duren. zal wel aan mij liggn

3,0 rating
Geplaatst op
10 mei 2020
door
anoniem

Te traag om contact op te nemen

ik wacht al 4 dagen om iemand met kennis van zaken te spreken

1,0 rating
Geplaatst op
6 mei 2020
door
Mauricio

Niks dan lof

Uitstekend contact gehad met de heer van Schaik over een langlopende casus. Pro actieve houding van DAS is iets wat me positief heeft verbaasd. Dikke pluim!

5,0 rating
Geplaatst op
17 april 2020
door
Djamel P

Tevreden

Tevreden met DAS. Gelukkig weinig gebruik van gemaakt maar als je ze nodig hebt zijn ze er voor je. Goed advies binnen de kaders van de wet.

4,0 rating
Geplaatst op
15 april 2020
door
Lennert Aalderink

Wat vind jij van DAS?

Daarom kiest Nederland voor Rechtsbijstandverzekering.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
De premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkosten Consumentenbond logo