Gratis voorbeeldbrief verzoek om verwijderen beeldmateriaal

Het kan je zomaar gebeuren tegenwoordig in een wereld waarin zo goed als alles vast wordt gelegd. Sta je ineens op de foto of op een video op een website. Terwijl je daar dus beslist geen toestemming voor gegeven hebt. In dat geval kun je met behulp van de gratis voorbeeldbrief verzoek om verwijderen beeldmateriaal de beheerder van de website het verzoek doen het beeldmateriaal te verwijderen. Wil hij dat niet? Schakel dan je rechtsbijstandverzekering in, Als je die nog niet hebt, kijk dan op dit platform waar je de verzekeringen onderling kunt vergelijken en waar je meteen een verzekering af kunt sluiten.

Download voorbeeldbrief verzoek om verwijderen beeldmateriaal

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Ongewenst hoofdpersoon op foto of video

En zo sta je ineens duidelijk zichtbaar op een website. Op een foto of een filmpje. Je hebt geen toestemming gegeven en de plaatsing is ook nog eens tegen de regels? Met de gratis voorbeeldbrief verzoek om verwijderen beeldmateriaal vraag je de beheerder van de betreffende website om de foto of video meteen te verwijderen. Je stuurt de brief per aangetekende post

Voeg printscreen en link naar de pagina op de website toe

Behalve de gratis voorbeeldbrief verzoek om verwijderen beeldmateriaal, voeg je een printscreen van de pagina toe, terwijl je ook de link naar de betreffende foto of video mee stuurt. Zo kan de websitebeheerder meteen naar de website en jouw beeldmateriaal verwijderen. Wenst hij geen gehoor aan jouw verzoek te doen of krijg je helemaal geen reactie? Schakel dan je rechtsbijstandverzekering in. Want dan kan het wel eens een juridische kwestie gaan worden.

Daarom sluit je een rechtsbijstandverzekering af

gratis voorbeeldbrief verzoek om verwijderen beeldmateriaal

Kiezen voor een rechtsbijstandverzekering is kiezen voor je portemonnee. De verzekering is namelijk veel goedkoper dan bijvoorbeeld het inzetten van een advocaat. Een raadsman of raadsvrouw kost je snel 150 euro per uur. een verzekering maar een klein bedrag per maand. Door de verzekering in te schakelen voor jouw zaak voel je rust en de spanning die je in je lichaam voelde zal snel verdwijnen. Ook bied je de tegenpartij zo geen kans om te scoren met een specialist. Want die heb jij zelf met de rechtsbijstandverzekering immers nu ook aan je zijde.

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo