Gratis voorbeeldbrief verzoek om levering tegen de afgesproken prijs

Je denkt iets leuks te hebben gekocht voor een aantrekkelijke prijs, blijkt dat de webshop het product niet wil leveren omdat men ineens zegt dat de prijs niet klopt. Met behulp van de gratis voorbeeldbrief verzoek om levering tegen de afgesproken prijs verzoek je de webshop het product alsnog te leveren tegen de afgesproken prijs. In een dergelijk geval is het goed om ook alvast eens te informeren bij je rechtsbijstandverzekering hoe je met een dergelijk geval omgaat. Nog geen rechtsbijstandverzekering? Hier op dit platform worden de verschillende verzekeringen met elkaar vergeleken en kun je rechtstreeks bij de verzekeraar een verzekering afsluiten.

Download voorbeeldbrief verzoek om levering tegen afgesproken prijs nu gratus

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Verzamel bewijs en voeg dat toe bij de brief

Verzamel jij de gratis voorbeeldbrief verzoek om levering tegen de afgesproken prijs zoveel mogelijk bewijsstukken. Dan moet je denken aan bijvoorbeeld een schermafdruk van de aanbieding waarvan je gebruik gemaakt hebt, een e-mail van de webshop of bijvoorbeeld kopieën van de gehanteerde prijs bij de concurrentie.

Je vraagt de webshop om het product alsnog te leveren

De gratis voorbeeldbrief verzoek om levering tegen de afgesproken prijs verstuur je per aangetekende post. Je vraagt de webshop in de brief om het product alsnog te leveren. Je legt bovendien uit dat er voor jou geen enkele reden bestaat om te twijfelen aan de prijs. Uiteraard voeg je de bewijsstukken bij de brief. Geen reactie of een afwijzing? Onderneem dan vervolgstappen en zoek contact met je rechtsbijstandverzekering.

Een rechtsbijstandverzekering helpt bij problemen met webshops, winkels en andere aanbieders

gratis voorbeeldbref verzoek om levering tegen afgesproken bedrag

Duur is niet altijd beter. Sluit daarom een rechtsbijstandverzekering af in plaats van dat je een advocaat inschakelt. Voor de advocaat geldt vaak een uurtarief van wel 150 euro, de verzekering kost je maandelijks een paar euro. Door te kiezen voor de verzekering kies je voor ontzorging en zal de stress en spanning die je voelt grotendeels verdwijnen. Een rechtsbijstandverzekering is het goedkope alternatief voor een advocaat, terwijl de ondersteuning gewoon van meer dan uitstekende kwaliteit is.

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo