Gratis voorbeeldbrief vernietiging algemene voorwaarden

Wist je wel dat de verkoper verplicht is om de algemene voorwaarde die gelden aan jou te melden als je een product of dienst koopt? Doet hij dat niet, dan kun je een gratis voorbeeldbrief vernietiging algemene voorwaarden gebruiken om de algemene voorwaarden te vernietigen. Neem in dit geval ook alvast contact op met je rechtsbijstandverzekering, een verzekering die je eigenlijk altijd af zou moeten sluiten. Heb jij nog geen rechtsbijstandverzekering? Vergelijk elders op dit platform de verschillende verzekeringen en sluit er vandaag nog een af.

Download voorbeeldbrief vernietiging algemene voorwaarden

Heb je nu een conflict maar nog geen rechtsbijstandverzekering? We kunnen samen jouw persoonlijke conflict of probleem bespreken, gratis en vrijblijvend. Klik hier voor een gratis adviesgesprek met een advocaat, jurist of mediator

Laat de algemene voorwaarden vernietigen

Laat de verkoper je de algemene voorwaarden niet inzien of zijn die onredelijk? Dan kun je met de gratis voorbeeldbrief vernietiging algemene voorwaarden de algemene voorwaarden ongeldig laten verklaren. De gratis voorbeeldbrief vernietiging algemene voorwaarden verstuur je uiteraard per aangetekende post.

Geen reactie? Schakel dan de rechtsbijstandverzekering in

In de brief vraag je de verkopende instantie (een deel van) de algemene voorwaarden te vernietigen. Mocht de verkoper je verzoek negeren of in het geheel niet reageren, overleg dan met je contactpersoon van de rechtsbijstandverzekering wat vervolgstappen zijn, want er liggen wel degelijk juridische mogelijkheden om alsnog vernietiging van de algemene voorwaarden af te dwingen. Heb je nog geen rechtsbijstandverzekering? Sluit er dan vandaag nog een af. Dat kan prima op dit platform.

Heb jij al een rechtsbijstandverzekering?

gratis voorbeeldbrief vernietiging algemene voorwaarden

Een rechtsbijstandverzekering is goedkoper dan het inschakelen van een advocaat. Dat maakt nogal wat verschil. De advocaat vraagt zomaar 150 euro per uur, voor de verzekering betaal je slechts een handjevol euro’s er maand. Door voor de verzekering te kiezen en jouw zaak uit handen te geven verlos jij jezelf ook van dat akelige gevoel van spanning en stress. Verstandig dus om vandaag nog een verzekering af te sluiten.

Nu een conflict maar nog geen verzekering? Bel voor juridisch advies:

088 600 28 24 (gratis)

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo