Gratis voorbeeldbrief verjaarde rekening

Soms komt een rekening zo laat, dat je die niet meer hoeft te betalen. De rekening is dan verjaard. Dit kun je de tegenpartij prima met de gratis voorbeeldbrief verjaarde rekening laten weten. Check altijd even bij je contactpersoon van je rechtsbijstandverzekering of je iets over het hoofd ziet en verstuur de gratis voorbeeldbrief verjaarde rekening altijd per aangetekende post. Ook nu is het weer handig als je een rechtsbijstandverzekering achter de hand hebt. Met een dergelijke verzekering krijg je altijd de beste juridische bijstand. Op dit platform kun je prima de verschillende verzekeringen en verzekeraars met elkaar vergelijken. Bovendien kun je direct een verzekering bij de verzekeraar afsluiten.

Download voorbeeldbrief verjaarde rekening gratis

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Na de verjaringstermijn

Een rekening is verjaard als je die pas krijgt na de verjaringstermijn. In de gratis voorbeeldbrief verjaarde rekening die je meestal richt aan een incassobureau laat je weten dat de rekening in jouw ogen verjaard is. Uiteraard heb je dat we van te voren gecontroleerd.

Toon tegenpartij jouw ongelijk aan? Dan moet je alsnog betalen

In de brief vraag je bovendien om het dossier in deze zaak te sluiten en dit schriftelijk aan je te bevestigen. Kan de tegenpartij aantonen dat er van verjaring geen sprake is, dan rest je niets anders dan de rekening alsnog te betalen. In alle gevallen is het verstandig contact te houden met je rechtsbijstandverzekering. Zij weten precies hoe dergelijke situaties juridisch in elkaar steken. Heb jij nog geen rechtsbijstandverzekering? Sluit die dan vandaag nog af. Krijg je nooit spijt van.

Voordelen van een rechtsbijstandverzekering

gratis voorbeeld verjaarde rekening

Door te kiezen voor een rechtsbijstandverzekering in plaats van een advocaat houd jij veel geld in je portemonnee. Daar waar de advocaat zonder met de ogen te knipperen 150 euro per uur vraagt, daar kost een verzekering je een paar euro per maand. Met de verzekering heb jij de beste juridische ondersteuning en daardoor verdwijnt ook jouw gevoel van spanning en stress. Angst omdat de tegenpartij een expert ingehuurd heeft? Onnodig, want die expert heb jij ook als jij een rechtsbijstandverzekering afsluit.

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo