Gratis voorbeeldbrief onbekende rekening

Dat is even schrikken. Krijg je zomaar een rekening voor iets dat je helemaal niet gekocht of besteld hebt. Met de gratis voorbeeldbrief onbekende rekening laat je aan de verzender van de rekening weten dat de rekening onterecht is. Praat ook direct even je contactpersoon van je rechtsbijstandverzekering bij over wat er speelt. Wellicht ben je zijn expertise straks nog nodig. Het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering is iets dat eigenlijk iedereen zou moeten doen. Op dit platform vind je een overzicht van de beschikbare verzekeringen die je prima kunt vergelijken. Vervolgens kun je rechtstreeks bij de verzekeraar een verzekering afsluiten.

Download voorbeeldbrief onbekende rekening gratis

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Geef aan dat de rekening onterecht is

In de gratis voorbeeldbrief onbekende rekening geef je duidelijk aan dat de rekening onterecht is. Uiteraard verstuur je de brief per aangetekende post. Je legt uit dat jij niet de persoon bent die een overeenkomst afgesloten heeft en niets van het kopen of stellen van dit product weet.

Verzoek het dossier te sluiten

Verder verzoek jij in de gratis voorbeeldbrief onbekende rekening de andere partij om het dossier te sluiten en om dit ook schriftelijk te bevestigen. Zo geef je aan verder geen post meer te willen ontvangen. Gebeurt dit niet? Overleg dan met de contactpersoon van je rechtsbijstandverzekering wat je vervolgens gaat doen om alsnog van de voor jou onbekende rekening af te komen. Nog geen rechtsbijstandverzekering? Het is zeer verstandig die af te sluiten, zeker als je snel juridische ondersteuning nodig hebt.

Juridisch advies? Sluit een rechtsbijstandverzekering af

gratis voorbeeldbrief onbekende rekening

Wil jij ook alleen het beste advies maar wens je niet de hoofdprijs te betalen? Kies dan voor een rechtsbijstandverzekering. Ga maar eens naar de advocaat. Dan betaal je per uur zomaar 150 euro. Een verzekering afsluiten doe je al voor een gering bedrag per maand, en dat maakt nogal een verschil. Het inschakelen van een specialist van je verzekering geeft je bovendien meer rust; de stress en de spanning die je toch wel voelde zal sterk afnemen, het vertrouwen in een goede afloop zal daarentegen toenemen.

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo