Gratis voorbeeldbrief melden verborgen gebreken koopwoning

gratis voorbeeldbrief verzoek om toegang grond buren

Daar word je niet vrolijk van! Heb je net een woning gekocht en ontdek je vervolgens verborgen gebreken. Je baalt als een stekker, maar houd je hoofd koel. Je gebruikt dan namelijk de gratis voorbeeldbrief melden verborgen gebreken koopwoning. In het schrijven meld je de gebreken die je geconstateerd hebt aan de verkoper. Je doet verder een verzoek om de situatie samen te bespreken en samen over een oplossing na te denken. In dergelijke zaken – en als de gratis voorbeeldbrief melden verborgen gebreken koopwoning niet baat- is een rechtsbijstandverzekering bijzonder handig. Heb je die nog niet, dan kun je op deze website de verschillende verzekeringen en verzekeraars met elkaar vergelijken en kun je meteen een verzekering afsluiten.

Download voorbeeldbrief melden verborgen gebreken koopwoning gratis

*

Voeg lijst met gebreken én foto’s toe

Wil je de verkopende partij aansprakelijk stellen voor de reparatiekosten voor de door jou ontdekte verborgen gebreken? Stuur dan zo snel mogelijk de gratis voorbeeldbrief melden verborgen gebreken koopwoning naar de verkoper. Voeg een lijst toe met gebreken en bewijs ze met foto’s, die je dus eveneens bijvoegt.

Voeg ook een kopie van de offerte bij

Je kunt ook meteen een kopie van de offerte voor de reparatiekosten bijvoegen. Op die manier laat je zien wat de kosten zo ongeveer zullen zijn. Dit kan de verkopende partij dan alvast in zijn overwegingen meenemen. Je stuurt de brief uiteraard zowel per gewone als per aangetekende post. Wijst de verkoper jouw verzoek af of neemt hij niet eens de moeite om te reageren? Schakel dan je rechtsbijstandverzekering in.

Daarom sluit je een rechtsbijstandverzekering af

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten is vele malen goedkoper dan het inschakelen van een advocaat. Voor een verzekering betaal je een paar euro per maand, een advocaat kost je al heel snel 150 euro per uur. Zeker als jij stress ervaart en spanning voelt doe je er verstandig aan jouw zaak uit handen te geven aan de expert van je verzekering. Je voelt je meteen veel beter terwijl je zo de voorsprong die de tegenpartij dacht te nemen door het inhuren van juridische ondersteuning ook meteen elimineert. Verstandig dus om vandaag nog een verzekering af te sluiten.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen=tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo