Gratis voorbeeldbrief eindafrekening salaris

Je hebt een nieuwe werkgever gevonden en gaat dus uit dienst van je huidige werkgever. Dan dient er een eindafrekening plaats te vinden met je ‘oude’ werkgever. Is die echter na een gesprek en enige aandringen niet van plan dit (volledig) te betalen, download dan de gratis voorbeeldbrief eindafrekening salaris. Met deze brief vraag je om de uitbetaling van de eindafrekening. Zeker zaken met werkgevers kunnen langlopende kwesties worden en bovendien vergen ze vaak juridische kennis. Verstandig dus om een rechtsbijstandverzekering te hebben. Mocht je die nou niet hebben, vergelijk de verzekeringen dan hier op dit platform en sluit rechtstreeks bij de verzekeraar vandaag nog een verzekering af.

Download voorbeeldbrief eindafrekening salaris gratis

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Controleer eerst je eindafrekening goed

Voor je enige actie onderneemt, controleer je nauwkeurig de eindafrekening. Dit is een overzicht van onder meer het loon, de vakantietoeslag, de nog openstaande vakantiedagen en eventueel een transitievergoeding. Weet je zeker dat de eindafrekening niet klopt, bel of mail meteen met je voormalige werkgever en geef aan dat de eindafrekening niet in orde is. Krijg je geen verhelderend antwoord? Download dan de gratis voorbeeldbrief eindafrekening salaris.

Vraag alsnog om uitbetaling van de eindafrekening

In de gratis voorbeeldbrief eindafrekening salaris vraag je alsnog om de uitbetaling van die eindafrekening. Uiteraard verstuur je ook deze brief per aangetekende post. Mocht je twijfels hebben of de eindafrekening klopt, vraag dan de agent van je rechtsbijstandverzekering om er naar te kijken, zoals je ook een beroep doet op deze verzekering als er geen reactie op je brief komt. Heb je geen rechtsbijstandverzekering? Vergelijk de verzekeringen dan hier op deze website en sluit een verzekering af.

Daarom sluit je een rechtsbijstandverzekering af

gratis voorbeeldbrief eindafrekening salaris

Als jij op je kosten moet letten is het zeer verstandig een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Dat kost je namelijk slechts een paar euro in de maand. Schakel je een advocaat in, dan lopen de kosten met uurtarieven rond de 150 euro heel snel op. Je voorkomt met een verzekering dat de tegenpartij een voorsprong neemt door met een juridisch specialist op de proppen te komen en het uit handen geven van jouw zaak aan de verzekering betekent meteen dat je minder spanning en stress ervaart.

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo