Gratis voorbeeldbrief dwaling

Het wil nog wel eens gebeuren dat je iets koopt op basis van de informatie die je van de verkoper gekregen hebt, Maar dan blijkt die informatie achteraf niet te kloppen en ben je dus verkeerd voorgelicht. Met behulp van de gratis voorbeeldbrief dwaling kun je de aankoop ongedaan maken. Informeer alvast bij je rechtsbijstandverzekering wat de te nemen stappen precies zijn. Mocht je nou geen rechtsbijstandverzekering hebben, vergelijk de verschillende verzekeringen van de verzekeraars dan elders op dit platform. Bovendien kun je rechtstreeks bij de verzekeraar een rechtsbijstandverzekering afsluiten.

Download voorbeeldbrief dwaling gratis

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Aankoop op basis van onjuiste informatie

Je verstuurt de gratis voorbeeldbrief dwaling uiteraard altijd per aangetekende post zodat je weet dat de brief in elk geval de bestemming- de verkoper dus- bereikt. In je brief stel je dat je op basis van verkeerde informatie de aankoop ongedaan wilt maken. Je geeft aan dat je met de juiste informatie nooit tot aankoop van het product of dienst was overgegaan.

Geen reactie of een afwijzing? Schakel dan je rechtsbijstandverzekering in

Mocht je geen reactie krijgen of mocht de tegenpartij de gratis voorbeeldbrief dwaling en je eis afwijzen, schakel dan meteen je rechtsbijstandverzekering in. Samen kun je vervolgens bekijken wat de volgende stap is om de aankoop alsnog ongedaan te maken. Met een rechtsbijstandverzekering ben je steeds verzekerd van de beste juridische ondersteuning. En die ondersteuning ben je in dergelijke gevallen simpelweg hard nodig.

Een rechtsbijstandverzekering geeft je spierballen tegen een betaalbare prijs

gratis vorbeeldbrief dwaling

Een rechtsbijstandverzekering is prima betaalbaar. Al voor een paar euro per maand geef jij jouw zaak uit handen aan een specialist, die meteen ook jouw gevoel van stress en spanning voor een groot deel weg zal nemen. Een bezoek aan de advocaat daarentegen, kost al snel 150 euro per uur. Bovendien voorkom je dat je op achterstand raakt als de tegenpartij een juridisch expert heeft ingeschakeld. Want die heb jij met de specialist van de verzekering immers ook.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo