Gratis voorbeeldbrief betaalde rekening incassobureau

Valt er een rekening van een incassobureau op de deurmat, maar heb je die rekening ondertussen al betaald? Maak dit dan in een gratis voorbeeldbrief rekening incassobureau duidelijk. Laat in het schrijven weten dat je de nota al voldaan hebt. Bel ook even met je agent van je rechtsbijstandverzekering of dit de juiste stap is. Door het sluiten van een rechtsbijstandverzekering ben je er zeker van dat je altijd die juridische ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Op dit platform kun je prima de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Bovendien kun je snel een verzekering afsluiten, rechtstreeks bij de verzekeraar.

Download voorbeeldbrief betaalde rekening incassobureau gratis

Heb je een conflict of een probleem en wil je daarover juridisch advies? Doe nu de gratis online check en kijk of je verder kan worden geholpen.

Stuur ook je betaalbewijzen mee

In de aangetekende gratis voorbeeldbrief betaalde rekening incassobureau laat je weten de rekening al betaald te hebben. Daarnaast vraag je om het dossier aangaande deze kwestie te sluiten. Van deze sluiting vraag je een schriftelijke bevestiging. Behalve de gratis voorbeeldbrief betaalde rekening incassobureau stuur je betaalbewijzen mee. Dit kan bijvoorbeeld een pinbon zijn of een kopie van het betreffende bankafschrift.

Verstandig om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten

Krijg je geen reactie van het incassobureau en ook geen schriftelijke bevestiging? Raadpleeg dan in elk geval je rechtsbijstandverzekering. Dan weet je in elk geval zeker dat je juridisch de juiste weg bewandelt. Het is toch bijzonder verstandig om altijd een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Er doen zich namelijk altijd omstandigheden voor dat je deze verzekering nodig hebt.

Rechtsbijstandverzekering kan hulp bieden bij problemen met incassobureau’s

gratis voorbeeldbrief betaalde rekening incassobureau

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten geldt als het goedkope maar daarom zeker niet mindere alternatief voor een bezoek aan de advocaat. Grote verschil is de prijs. Een advocaat vraagt al gauw 150 euro per jaar, een verzekering sluit je al af voor een paar euro per maand. Door het afsluiten van een verzekering, kun je ook beter met spanning en stress omgaan in de wetenschap dat je juridische ondersteuning hebt. Bovendien voorkom je een achterstand als de tegenpartij met een juridisch adviseur komt en jij die niet hebt.

Kasper is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder rechtsbijstandverzekeringen. Sinds 2010 schrijft hij over rechtsbijstand (verzekeringen) in Nederland.

Daarom kiest Nederland voor ons
  • Vergelijk eenvoudig en snel een rechtsbijstandverzekering
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot €273 besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten
Aanbevolen door experts
Een rechtsbijstandverzekering is relatief goedkoop: de premie per jaar van een rechtsbijstandverzekering ligt meestal lager dan één uur aan advocaatkostenConsumentenbond logo